Zvijezde znaju koliko vam je djece suđeno da imate: Blizanci i Ribe će imati pune ruke posla!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Ako želite da saznate kakav ćete roditelj biti, kao i broj djece koji su vam zvijezde predodredile, samo potražite svoj znak

Ovan

Rođeni u znaku Ovna biće ponosni roditelji troje djece. Ovan je prvi znak u horoskopu, što znači da je predoređen za pionira u svemu. Iako ste usmjereni na karijeru, to ne znači da ne volite svoju djecu. Zapravo, vi svoje ambicije prenosite na njih i gurate ih da ostvare svoje snove.
Stalno ste zauzeti vođenjem domaćinstva, ali uspješno balansirate svim obavezama. Ponekad imate kratak fitilj, pa se trudite da imate strpljenja sa svojim mališanima.

Bik

Strpljivim Bikovima je predodređeno da imaju dvoje djece. Vi ste pouzdani i brižni, posvećeni tome da osigurate najbolji život za svoju djecu. Najviše vremena provodite brinući se o djeci i sa njima imate čvrstu vezu. Ponekad ste malo tvrdoglavi, pogotovo kada je riječ o promjenama, pa pokušajte da se ne ponašate previše zaštitnički prema djeci.

Blizanci

Blizanci će biti prilagodljivi roditelji četvoro djece. Vi ste energični i mladog duha i djeca čine da se osjećate živo. Vaša porodica možda nije tradicionalna, ali to je upravo ono što vas uzbuđuje.
Vi ste vrlo spontani, ali zato vaša djeca znaju da ipak umete biti i pomalo nepredvidljivi. Vaši mališani znaju da uvijek mogu pozvati prijatelje i da ćete ih vi dočekati širom otvorenih ruku.
Rak

Ako ste rođeni u znaku Raka, bićete brižni roditelj dvoje djece.
Vama je roditeljstvo prirodno i urođeno. Emotivni ste i osjećajni, zbog čega imate čvrste veze sa svojom djecom.
Ponekad umijete biti previše oprezni i zahtjevni, naročito sa svojom djecom, pa se potrudite da im ipak date dovoljno slobode.

Lav

Lavovi će biti kreativni roditelji jednog djeteta. Vi volite da se zabavljate i svi vaši prijatelji to znaju. Zato će biti malo iznenađeni kad saznaju da je beba na putu, ali će znati da čete biti pravi uzor svom djetetu.
Kao rođeni vođa, umijete biti malo zapovjedni, ali vaše dijete će se navići na to. Obožavaćete da sa svojim djetetom pravite razne stvari i grate zabavne igre. Ohrabrivaćete svoje dijete da bude otvorenog uma i velikodušno.

Djevica

Ako ste Djevica, bićete organizovani roditelj dvoje djece. Vi ste vrlo praktični i organizovani, pa tačno znate koliko djece želite da imate.
Vama je uređeno da mnogo radite, pa ćete biti vrlo posvećeni životu svoje dece. To znači da umijete previše da brinete, al ne dozvolite svojim živcima da uzmu najbolje od vas.

Vaga

Vage će biti opušteni roditelji troje djece. Vi ste društveni i smireni, što znači da ćete naučiti svoju djecu da ostanu smireni i radićete na tome da sačuvate mir u svom domaćinstvu.
Ponosni ste na svoju kulturu, pa ćete i svoju djecu izložiti umjetnosti, igrama napolju, sportu i muzici – svemu što im može pomoći a uče o sebi i svijetu.
Kako ste nekad neodlučni i povodljivi, moraćete da se pomučite da ove osobine ne prenesete na svoju djecu.

Škorpija

Netradicionalne Škorpije imaće četvoro djece. Vi ste strastveni i emotivni, što znači da ulažete sve što imate u roditeljstvo.
Svoju snažnu i privlačnu ličnost moći ćete da prenesete i na svoju djecu. Ponekad umijete da budete pomalo eksentrični, ali to samo znači da ćete biti potpuno otvoreni za sve što dolazi od vaše djece.

Strijelac

Rođeni u ovom znaku biće slobodoumni roditelji jednog djeteta.
Vi ste humoristična i optimistična osoba i sve što želite je zabavan, ispunjen život vašeg mališana. Slobodnog ste duha i vezanost nije za vas – zato vam je jedno dijete sasvim dovoljno. Vi želite da svoj entuzijazam prenesete na svoje dijete, ali se ipak nadate da će ono bit malo odgovornije nego što ste vi bili kao mladi.

Jarac

Jarčevi će biti odgovorni roditelji dvoje djece. Vi ste disciplinovani i ambiciozni i roditeljstvo je za vas najvažniji zadatak. Djeca znaju da vi postavljate pravila, ali ih to navodi da budu najbolji što mogu. Neki bi rekli da ste hladni i pesimistični, ali djeca izvlače najbolje iz vas.

Vodolija

Ako ste Vodolija, najveće su šase da ćete biti posvećen roditelj jednog djeteta.
Vi ste društveni i iskreni i čuvate svoja prijateljstva. Ne volite da ste emocionalno vezani za veliki broj ljudi, ali ste ekstremno bliski sa onima koje pustite u svoj život. Iako volite da provodite vrijeme sa svojim voljenima, ponekad vam je potrebno da sami napunite svoje baterije. Takođe, cijenite svoju slobodu i jedno dijete je idealan broj za vas.

Ribe

Ribe će biti saosjećani roditelji četvoro ili više djece.
Vi ste ljubazni i brižni, uvijek saosjećate sa tuđim problemima. Vaš topli hraniteljski duh je savršen za veliki broj djece. Ponekad umijete biti previše vezani za kuću, ali to je u redu, jer ništa ne volite više nego da provodite vreme sa svojom porodicom. Pazite samo da vas djeca ne nadvladaju, jer umete biti previše popustljivi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €