ZAKON PRIVLAČENJA: Evo šta morate da uradite da bi vam se dobre stvari desile u životu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Veliku prednost ste stekli kada ste prestali da težite prema cilju i razmišljate o nečemu u što ste uložili veliki trud. Dobre stvari često dolaze kada ljudi zaborave na potrebu sticanja onoga što žele.

Takvo iskustvo doživljavate kada ste okupirani s delatnostima koje nisu povezane s vašim ciljem. Možda nameštate krevet ili šetate svog psa kad odjednom shvatite kako da rešite problem. U tom trenutku može da vam deluje čudno što odjednom znate rešenje problema s obzirom da ste zadubljeni u sasvim drugi zadatak, ali na sličan način pisci i umetnici često dođu do svojih najboljih ideja.

Kada imate posla s zakonom privlačenja, trebalo bi da formulišite svoj cilj ili nameru i zamislite kako ostatak prepuštate svemiru. Međutim, ako nastavite grčevito da mislite na svoj cilj i mučite se kako bi došlo do njegovog ostvarenja, svemir će vam poslati još više mogućnosti za nastavak mučenja.

Fokusirajte se na svoju nameru, predajte je večnoj energiji svemira. Nećete biti vezani za želju; dakle, automatski ćete biti u boljem položaju za primanje. Ponekad ćete se fokusirati na privlačenje prekrasnog odnosa, posla, novca ili dobrog zdravlja, ali nešto će vas omesti.

Baš poput onih trenutaka kada se ideje i rešenja neočekivano pojavljuju, iznenada će vam se ostvariti željeno. Možda ćete opisati situaciju svojim prijateljima kao ironičnu, budući da ste prestali da budete vezani za postizanje cilja. Situacije u kojima izgleda kao da svemir ne reaguje na tuđe želje, uprkos tomu što pokušavaju da privuku ezultate, javljaju se zbog njihovih misli i stvorene energije.

Ako očajavate u želji da imate nešto, vi ste u stanju potrebe. Dakle, umesto da postanete uspešni, vi ste u stanju potrebe. Ukoliko želite da dosegnete istinsku sreću, dve stvari morate odmah da zaboravite, a dve da zauvek upamtite.

Svemir prima takvu vašu energiju i pristojno vam šalje još više iste, jer je programiran da dostavi vaš primarni fokus. Dobre se stvari događaju kada ne doživljavate energiju potrebe.

Ukoliko želite da zakon privlačenja funkcioniše, fokusirajte se na svoje namere, ali zapamtite da energiju oskudice koju ste stvorili treba da otpustite. Kada to učinite, dobre stvari će se pojaviti u vašem životu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €