ZAKON PRIVLAČENJA: Evo kako da privučemo obilje dobre energije!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Srce je najmoćniji magnet koji posedujemo i glavni instrument privlačenja i kreiranja naše stvarnosti…

Zakon privlačenja deluje kroz naše srce. Um je kontrolor i on stvara granice koje su produkt naših uverenja. Um ograničava eksploziju novih varijanti u našoj stvarnosti. Poriv za unutrašnjim delovanjem dolazi kroz medij u koji smo uronjeni; ako se družimo sa produhovljenim osobama, vrlo je verovatno da ćemo se i sami okrenuti duhovnosti, dok ako smo s negativnim osobama – osetićemo negativnost unutar sebe.

Druženje sa negativnim, nesrećnim, nezadovoljnim i agresivnim osobama narušava našu energetsku harmoniju i nagriza nas poput kiseline. Stoga bi trebalo da se uhvatimo konopca koji će nas približiti duhovnim visinama i putu samospoznaje i tako udaljiti od onoga što nam donosi štetu. Nije svejedno u kakvom ćemo se društvu nalaziti i kakve ćemo reči slušati.

Kada kroz neki blizak partnerski odnos dođe do razmjene energije, stvara se entitet izmešanih energija koji nazivamo „veza“ između dve osobe. Veza preživljava mnogo duže nego što podrazumeva fizički kontakt između dve osobe. Kroz taj odnos mi preuzimamo ono što emituje partnerov energetski sistem, psiho-emocionalne sadržaje, fizički nivo, uverenja, bolesti, iskustva, doživljaje i utiske… I to postaje deo nas, odnosno utiče na kvalitet veze. Što smo duže u vezi ili uopšte u odnosu s nekom osobom, naša energetska struktura se menja i usklađuje. Otud zaključak da dve osobe koje žive zajedno vremenom počinju da liče jedna na drugu, preuzimaju gestikulacije, ponašanje, uverenja.

Naš fizički lik je otisak energetskog vrtloga unutar nas, odnosno njegov oblik manifestacije, a energija je pokretna i nije ograničena fizičkim sferama tako da konstantno sarađuje s energijom okruženja. Davno je rečeno da lepota dolazi iznutra, što je potpuno tačno, mi smo samo levak kroz koji se uliva energija i ekran koji oslikava ono što je unutra. Potreba za maskiranjem i šminkanjem jeste produkt unutrašnjeg nezadovoljstva i želja za ulepšavanjem slike.

Odnos s partnerom može biti vrlo težak, posebno u segmentima gde se sudaraju naša i njegova neusklađena uverenja. Uverenja i mišljenje su obrasci koji se kruto uskladište u našoj podsvesti i prenosimo ih kroz naše živote sve dok ne naučimo kako da ih mudrošću transformišemo. Upravo sukobljavajući odnosi imaju ulogu da nas transformišu i nauče kako da delujemo iz ljubavi.

Kada delujemo iz mišljenja i uverenja sukobi su neizbežni, ali kada delujemo iz ljubavi i želje da je nekome darujemo bezuslovno, spremni potpuno da rasplinemo svoja dosadašnja uverenja, onda partner isto tako preuzima naš model ponašanja i više njegovi misaoni entiteti nemaju sa čime da se sudaraju te i oni gube svoju snagu.

Kada ponos i tvrdoglavost ustupe mesto mudrosti i kada ljubav krene da ispunjava naše srce možemo očekivati da se i partnerovo ponašanje promeni. Osuđivanjem i stalnim prigovaranjem nećemo nigde stići. Ako smo mi produhovljeni a partner nije, ne treba da se osećamo superiornijim i uzvišenijim ili da razmišljamo da ga napustimo već samo uporno da sledimo put ispravnosti, jer će se partner postepeno uskladiti s nama.

U životu se često događa da lepa osoba za partnera ima manje lepu ili neuglednu osobu, pa se onda svi pitaju „Šta je li video/la na njoj/njemu“. Međutim, uprkos svemu, oni dobro funkcionišu. Fizička lepota nije nikakva garancija da ćemo imati uspešan ljubavni život i orijentacija ka isljučivo fizičkom aspektu života dovodi nas u stranputicu, površnost i nerazumevanje duhovne suštine.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €