VENERA U STRIJELCU : Dani smijeha i dobre zabave

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Venera u Strijelcu svima donosi optimizam, prijatne i srdačne susrete sa dragim ljudima, puno smijeha, šale i avanuture.
Venera u Strijelcu je pravi avanturista. Sve dok je partner ne sputava, ona će biti vesela i razdragana, želeći da ostavi što bolji utisak i time zavede suprotnu stranu. Može da stupi u vezu zbog izazova ili opklade, a da li ste zauzeti ili ne, to za nju ne predstavlja nikakav problem. Sve dok joj je lijpo sa vama, ona će biti kraj vas. Sve dok ste joj dovoljno zanimljivi, dok je nasmijavate, dok joj obećavate egzotična putovanja, neke vrste relaksacija s osvrtom na istočnjačke kulture, život iz snova, luksuz, sve dok predlažete razne sportske aktivnosti ona će biti zainteresovana.

Sam znak Strijelca predstavlja inostranstvo, tako da je ovo period kada vam se može dopasti stranac ili osoba vašeg porijekla koja živi u inostranstvu. Venera u Strijelcu želi da čuje nešto novo, željna je uzbuđenja, istraživanja drugih kultura i običaja ali i dalekih putovanja ili makar, maštanja o tome.

Ukoliko ne kontaktirate sa osobom iz inostranstva, ljubav možete osjetiti prema osobi koja radi u ministarstvu, osobi koja studira, radi na fakuletu, osoba koja radi u sudu, televiziji, štampariji, nekoj inostranoj firmi ili može biti privatni preduzetnik a samim tim i situirana osoba.

U toku ovog perioda vrlo lako se možete zaljubiti, jer je ova Venera veoma zaljubljiva. Ali budite i oprezni, jer kako se zaljubi, ona istom brzinom može i da se odljubi. Nećete previše razmišljati o posljedicama ljubavnih susreta pa se tako lako možete upustiti u ljubavne afere i sa zauzetima osobama.

U postojećim vezama ova Venera može donijeti intezivnija osjećanja, srećne preokrete, planiranje vjenčanja i vjeridbu. Ako ste već u postojećoj vezi, planirajte sa partnerom neko putovanje iz snova ili zajedno razgledajte sajtove koje nude razne turističke aranžmane. Zanimljive dane možete provesti i zajedno gledajući filmove grickajući kokice.

Venera u Strijelcu govori da vas očekuju prijatni susreti i dešavanja na studijama ili inostranstvu. Ukoliko nemate kontakata sa ove dvije oblasti, sretaćete veoma raspoložene i vesele osobe koje će vas svojim prisustvom oraspoložiti i vratiti vam izgubljenu energiju.

Dok Venera bude u Strijelcu trošićete više nego što ste planirali jer će vas privlačiti izuzetno skupe i vjerovatno markirane stvari, pa pripazite o svojim troškovima. Venera u Strijelcu voli sve što je inostranstog porijekla, voli skupo – sve što je markirano i originalno, prati brendove i stranu modu.

Relaksirajte se uz filmove i TV serije, častite sebe sa zanimljivom knjigom ili putovanjem u inostranstvo, gdje možete sresti osobu svog života.

Venera u Strijelcu donijeće poseban optimizam i sreću osobama koje su rođene u znaku Vage i Lava, kao i osobama kojima je Ascendent u ovom znaku. Prirodno, pošto je Venera u znaku Strijelca, posebno će biti počastvovane osobe rođene u ovom znaku koje će imati priliku da sretnu srodnu dušu.

Poznate osobe koje u svojim natalima imaju Veneru u Strijelcu su: Niki Minaj, Džud Lou, Tina Tarner, Vinston Čerčil, Margaret Tačer, Kevin Kostner, Keri Grant, Kim Besindžer, Ivanka Tramp, Al Kapone, Kim Džong Un II, Vupi Goldberg, Rovan Atkinson, Džon Malkovič i drugi.

Dragi moji uživajte u ovom planetarnom aspektu i potrudite se da ga valjano iskoristite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €