TOTALNO POMRAČENJE SUNCA – KOJE NAM NEVOLJE STIŽU?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Uoči pomračenja raste broj infarkta, suicida, saobraćajnih nesreća, leukocita i slično. Na ličnom planu aktivira se polje koje je označeno znakom Raka i planete u istom znaku. Očekujte “okretanje lista” u životnom smislu. Kraj starog i početak novog.

U utorak 2. jula 2019. godine u 21 sat i 23 minuta će se dogoditi totalno pomračenje Sunca koje će biti vidljivo iz naših krajeva.

Ove zvijezde ukazuju na uspjeh u lovu, opsadu gradova i osvetu prinčeva. Uzrokuje nevolje i sramotu, bolest i gubitak sreće. Takođe donose i opasnosti na putovanjima i uz granicu, prenosi. Opisuju uništavanje žetve i plodova i ometaju rad ljekara, te ukazuju na nevolje i opasnosti za koljena i stomak.

Solarna eklipsa na Sjevernom čvoru ukazuje na pojačanu volju, naglašenost sunčevih ciljeva, akcija. Osoba može zauzeti odlučni stav prema nečemu sto se događa u njenom drustvu ili regiji. Opšte je pravilo da kada Mjesec ili neka planeta dotaknu Sjeverni čvor, one imaju naročito jaku moć projektovanja i ekstroverzije, dok su na Južnom čvoru više introvertirane i receptivne.

Kako Mjesec predstavlja prošlost, a Sunce sadašnjost, za vrijeme solarne eklipse prošlost će nastojati da zamrači sadašnjost, a za vrijeme lunarne sadašnjost će biti ta koja nastoji izbrisati prošlost…

U tom smislu eklipse označavaju intenzivna suočavanja sa svim onim što se u ljudskoj prirodi protivi duhovnom razvoju i što drži pojedinca pod staklenim zvonom, ma kako udobno i sretno ono bilo. S obzirom da u vrijeme eklipsi pojedinac nije sklon tome da očisti ograničavajuće faktore, taj period može u njemu prouzrokovati tešku napetost…

Kako se totalno pomračenje Sunca ove godine događa u znaku Raka, u dekanatu Venere, sve ukazuje na opšte analiziranje porodice, djece, emocionalnog i bračnog života ili postojeću poziciju – kako poslovnu tako i prijateljsku ili emotivnu (u zavisnosti od toga gdje vam se nalazi znak Raka u natalnoj karti). Opozicija prema Saturnu će doprinijeti i da se može činiti da ste pogrešno potrošili dragocjeno vrijeme na poslove, prijateljstva ili ljubavi, nadajući se promjenama koje neće doći.

Analiziraćemo prošlost i svaki fragment sjećanja na nešto što je bilo u nama izazivaće zebnju da se ono što je vrijedilo raspalo u milion parčića zauvijek. Vjerovatno ćemo se osjećati i iskorišćeno i zapostavljeno.

Vjerovatno ćete se sudariti sa velikim premorom, prazninom i osjećajem da je sve tako predvidljivo i uzaludno. Zbunjeni reakcijom bliskih ljudi ili same porodice, vjerovatno ćete se potruditi da vratite misli u red, prelistate svaku riječ iz proteklih razgovora i nađete logiku u postupcima svoje okoline.

Vjerovatno ćete par dana ranije znati da okolina sistemastki ignoriše vaša zalaganja i trud koji ulažete u opstanak ljubavne, prijateljske, bračne ili porodične veze. Vjerovatno ćete biti duboko povrijeđeni i osjećati se izdano. Velika većina najavljenih događaja će se finiširati u posljednjih četri mjeseca od tog trenutka…

Ovo je veoma značajan period za vas ukoliko imate podznak u Raku, Sunce ili Mjesec u ovom znaku.

Mnogi od vas će u narednim mjesecima napraviti značajan korak (kroz porodicu ili blisko okruženje) po pitanju privatnog života ili stambenog prostora i vraćati se na neke stare projekte koji se godinama unazad zaboravljeni. Velika većina osoba će sa ovakvom pozicijom i prekinuti brak, porodične odnose ili vezu i krenuti dalje u nešto novo.

Uoči pomračenja raste broj infarkta, suicida, saobraćajnih nesreća, leukocita i slično. Na ličnom planu aktivira se polje koje je označeno znakom Raka i planete u istom znaku. Očekujte “okretanje lista” u životnom smislu. Kraj starog i početak novog.

Ovu eklipsu će najviše osjetiti rođeni u znaku Raka, kroz velike životne, nove smjernice koje samo u početku odvijanja događaja mogu djelovati loše.

Na širem planu, u narednom periodu je moguć ozbiljniji poremećaj klime, zemljotresi, poplave, požari, teroristički napadi, problemi na putevima koji mogu biti potpoljeni, u avio-komunikaciji kao i trovanja hranom. Ova solarna eklipsa donijeće i pojačane potrebe ega aktuelnih vladara, traženje ličnog interesa i egoizam, kao i po ko zna koji put odmeravanje principa i snaga kod aktuelnih svjetskih moćnika.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €