Uspješnim privatnim poduzetnicima su se preko noći „topili“ kapital i nafaka: ZAKUPCI SU ČULI NEOBIČNE GLASOVE I BJEŽALI IZ RADNJE!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kada smo zadnji put izdali poslovni prostor, zakupac je kroz petnaest dana želio odustati. Tvrdio je da čuje nekakve glasove u radnji, škripanje i kojekakve čudne zvukove… Požalila sam se poslovnoj partnerici i ispričala joj šta nam se dešava. 

Prije dvije godine naša porodična firma doživjela je bankrot. Sin i kćerka su se promijenili. Sa mužem sam se neprekidno svađala iako smo skoro 30 godina živjeli u skladnom braku… Danas, nakon što smo saznali uzroke naših problema, pokušavamo ponovo živjeti kao prije. Uspjet ćemo jer smo zahvaljujući bijelom magu oslobođeni crne magije pod čijim utjecajem smo bili.

Ukleti prostori

Da nešto ne štima prvo smo primijetili na privatnoj firmi koju smo pokrenuli još prije dvadeset godina. Počela su kašnjenja uplata, isplata, nestajalo je povjerenje, novca bivalo sve manje…

Sav novac koji bi zaradili u firmi, godinama smo ulagali u poslovne prostore vjerujući kako to nikada ne može propasti. Izdavali smo ih pod zakup i od toga pristojno zarađivali. Ali, ni to zbog ujtecaja crne magije nije moglo opstati. Zakupci su otkazivali zakup jedan za drugim. Tvrdili su da im je posao opao. Zenicom se pronijela priča da su naši prostori ukleti.

Uporedo s propadanjem posla i naš porodični život se mijenjao. Suprug i ja postali smo kao pas i mačka. Naš sin i kćerka koji su se uvijek slagali, postali su razdražljivi i čudno su se ponašali. Ona je prekinula sa momkom kojeg je voljela. Imali su prekrasnu dugu vezu. Već smo ih vidjeli u braku, njega kao prekrasnog zeta… Ostavila ga je i tvrdila da je napokon sretna i da je učinila pravu stvar. Sutradan se njeno raspoloženje promijenilo, plakala je i govorila da hoće da ide odavde, da joj smeta grad i ljudi… Nakon toga, postala je depresivna…

Naš sin je dobro dijete, pravi emotivac, ali ni njega nesreća nije zaobišla. Kada se vraćao kući od djevojke, napao ga je čopor pasa. Od pretrpljenog straha počeo je da muca…

 Novac se topio

Više nismo znali kako dalje. Uspjela sam sa suprugom dogovoriti da podignemo kredit i pokušamo ponovo pokrenuti posao. Firma je od toga počela poslovati, ali novca nije bilo nigdje. Kao da se topio.

A kada smo zadnji put izdali poslovni prostor koji se nalazi u prizemlju naše porodične kuće, zakupac je kroz petnaest dana želio odustati. Tvrdio je da čuje nekakve glasove u radnji, škripanje i kojekakve čudne zvukove… Imao je osjećaj da ga neko prati. Jednom prilikom se u skladišnom prostoru spotakao i iščašio ruku, imao je osjećaj kao da mu je neko namjerno podapeo.

Požalila sam se poslovnoj partnerici i ispričala joj šta nam se dešava. Preporučila mi je da odem do parapsihologa i bijelog maga Ade Sarajlije. Njoj je pomogao kod sličnih problema.

Prije tri mjeseca pokucala sam mu na vrata. Ado je pojasnio uzrok mojih problema. Opisao mi je ženu koja nam je napravila sihire iz ljubomore. Iako smo joj uvijek pomagali, željela nas je uništiti. Puna dva mjeseca Ado se borio sa zlim silama. Uradio nam je lične zaštite.

Posao je nakon tretmana krenuo nabolje. Novca ponovo imamo. Moja kćerka se pomirila sa momkom. Slijedi i vjenčanje…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €