Uran – tanka linija između genija i ludaka: Newton, Tesla, Che Guevara, Kurt Cobain…- samoubice i geniji, žrtve Urana?!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Newton, Tesla, Bell, Gates su samo neki od vlasnika Urana na Ascedentu. Kako je već rečeno, Uran ruši sisteme, te je on simbol revolucije i promjene vlasti i društvenih sistema. Che Guevara ga je imao na Ascedentu.

Astronomski gledano, Uran je sedma po redu i treća po veličini planeta Sunčevog sistema. Prema grčko-rimskoj mitologiji, Uran je vladar neba, otac svih titana, koga je s vlasti zbacio sin Hron (Saturn).

Astrološki, Uran je ideal apsolutne istine. To je vječna potraga, pogled usmjeren ka nebu, pogled u budućnost…  Uran predstavlja nagle i brze promjene, on ruši sistem i hijerarhiju koje Saturn postavlja. Uran je apstraktna ideja, a Saturn je konkretizacija i pad u materiju. Uran je istovremeno simbol vjere i simbol atezima, jer potraga za Bogom nikad ne prestaje, a religijski sistemi zastarjevaju i podliježu uranskim promjenama.  Uran je nova kreacija, nesvakidašnja, inventivna. Uran je ekstrem u svakoj oblasti, vozilo koje juri autoputom, nagli udari vjetra, bljesak munje na noćnom nebu…

URAN NA ASCENDENTU

Uran je ekscentrik, vizionar, zanesenjak… Za njega je samo nebo granica, a često granica nema uopšte. Na Ascedentu, on natusu daje visok stepen inteligencije, sposobnost da pronikne tajne Kosmosa. Ovu poziciju često srećemo kod pronalazača, osoba koje pomjeraju granice i mijenjaju svijet. Newton, Tesla, Bell, Gates su samo neki od vlasnika Urana na Ascedentu. Kako je već rečeno, Uran ruši sisteme, te je on simbol revolucije i promjene vlasti i društvenih sistema. Che Guevara ga je imao na Ascedentu. Kako Uran ne trpi fizički svijet, često je prominentan kod samoubica. Kurt Cobain ga je takođe imao na Ascedentu. Kada je fizički izgled u pitanju, Uran na Ascedentu daje iznimno visoke ljude, a ako je aflikovan može dovesti i do patuljastog rasta, jer on je uvijek ekstrem – maksimum ili minimum. Koža je svjetlija, gotovo blijeda, kosa tamnija, neobičan i prodoran pogled. Često daje specifičnosti u vezi lica, to mogu biti naočare ili pak neki ožiljak.

URAN U II POLJU

Uran koji ruši sisteme vrijednosti ne može da opstane u II polju, koje vlada vrijednostima i pokretnom imovinom.  Osobe sa postavkom Urana u II polju su sposobne da zarade ogroman novac, ali taj novac se neće zadržati, neće biti mudro investiran, biće hirovito potrošen… novčanice nošene vjetrom, kovanice propadaju kroz prste.
Kako II polje vlada i načinom ishrane, Uran u II polju se često sreće kod osoba sa poremećajem ishrane, anoreksijom, bulimijom…

URAN U III POLJU

Uran kao simbol velike brzine u polju pokreta i saobraćaja može izazvati probleme. Saobraćajna nesreća na autoputu zbog neprilagođene brzine, pad aviona, voz koji iskače iz šina…III polje predstavlja i način i brzinu razmišljanja, dobro postavljen Uran u ovom polju daruje brze misli, lakoću logičkog povezivanja premisa, fotografsko pamćenje.

URAN U IV POLJU

Uran u IV polju je jabuka razdora u porodici. On obrće situaciju u domu, otac preuzima ulogu majke ili majka preuzima ulogu oca. Čest je i razvod roditelja ili sukob sa ukućanima.  Neko od predaka je učestvovao u revoluciji važnoj za matičnu državu vlasnika natala. Porodična kuća je često smještena pored trafo stanice ili dalekovoda, koji kao izvori elektromagnetnog značenja mogu imati loš uticaj na zdravlje.

URAN U V POLJU

Prema mitu, Hron je kastrirao Urana, pa se i u astrologiji on smatra sterilnom planetom. U V polju donosi probleme pri začeću, teško održavanje trudnoće. Dobro aspektovan, Uran će podariti visoko inteligentno dijete, ali sukob generacija biće prisutan u svakom slučaju. Emotivne veze prouzrokuju stres. Nagli prekidi su česti, ali i održavanje paralelnih veza. Aflikovani Uran i Venera daće seksualne devijacije.

URAN U VI POLJU

VI polje se naziva i ,,poljem robova’’, pa svi koji imaju Uran u ovom polju često ulaze u sukobe sa svojim ,,robovima’’ tj. podređenima. Ove osobe ne robuju navikama, planiranje je za njih nepoznata riječ, oni su stihija. Nerijetko ovu postavku srećemo kod ljekara koji naginju alternativnoj medicini ili je njihov rad doveo do novih otkrića u liječenju različitih tipova bolesti.

Uran u VI polju donosi nagle i akutne bolesti, ali one mogu imati trajne posljedice. Liječenje obično počinje najsavremenijim tehničkim dostignućima u oblasti medicine (laseri, eksperimentalni ljekovi…) a završava primjenom alternativne medicine.

URAN U VII POLJU

Uran ne priznaje instituciju braka, vjetar se ne može vezati. Slično kao Uran u V polju, vlasnici Urana u VII polju često ulaze u paralalne veze, često mijenjaju partnere, a ako u brak uđu papirološki, istog momenta saopštavaju svima da je taj brak osuđen na propast. U vanbračnoj zajednici mogu da opstanu, ali za života moraju imati četiri važne emotivne veze.
Mogu imati i poteškoće na poslovnom planu, posebno ako je posao partnerski. Njihov stav je uvijek kontrastav većine!

URAN U VIII POLJU

Mistici, magovi, okultisti, alhemičari… Uran u VIII polju je vječna potraga za kamenom mudrosti, čežnja za spoznajom tajni VIII polja i pobjedom nad smrću. Osobe sa Uranom u VIII polju se interesuju za paranormalno i ,,onostrano’’. Vješti su s parama, mogu uspjeti u špekulacijama na berzi, ali će imati i nenadane gubitke, Uran MORA izvrnuti svaku situaciju. Ove osobe mogu patiti od kratkih, ali teških bolesti, neobične i bizarne smrti su takođe povezane sa ovom pozicijom Urana.

URAN U IX POLJU

Uran u polju religije i filozofije često donosi nihilizam, odbacivanje dogmi i kreiranje vlastitih, inventivnih mišljenja o svijetu i životu. Ovo su slobodoumne i otvorene osobe, vole putovanja, avanturu i sticanje novih iskustava. Svaki novi dan je nova zagonetka za njih, prazno platno koje će oni ispuniti bojama svoje kreativnosti.

URAN U X POLJU

Ovdje Uran probija zvučni zid, ni nebo više nije granica. Astronauti, ekstremni sportisti, kaskaderi… opasnost je njihova hrana.  ,,Kad porastem biću padobranac!’’, njihova je uzrečica još od malih nogu. Ne trpe autoritete, jer ne priznaju opšte prihvaćene sisteme. Uvijek imaju stav, brane svoje mišljenje do krajnjih granica. Često im se dešavaju nenadane promjene u karijeri, finansijski krahovi i gubitak časti, ali i vrtoglav uspon do slave.

URAN U XI POLJU

Ove osobe će ruku u vatru staviti za druge, humanost se ogleda kroz njih. Napuštene životinje, nezbrinuta djeca, stari i bolesni… svojim dobrim djelima oni iskupljuju sve nas. Krug prijatelja im je poprilično širok, ali većinom ga čine beskrupulozne osobe koje su spremne da iskorištavaju nečiju dobrotu do krajnjih granica. Kada shvate da su oni uvijek na gubitku u ovakvim relacijama, ovaj tolerantni Uran postaje lavina, osvetoljubivi jahač apokalipse koji će bivšim prijateljima prirediti pakao na Zemlji.
Uran u XI polju je vodopad, stihija koja nema konkretne planove i želje, svaka misao, svaki hir, njegov je trenutni plan koji će kad tad biti ostvaren, jer budućnost je njihovo vrijeme, oni žive u njoj.

URAN U XII POLJU

Ovo je misao zaronjena u okean postojanja. Potreba za spoznajom suštine ljudskog postanka i opstanka. Uran u XII polju analitički pristupa pitanjima duhovne prirode i postepeno prelazi na sasvim nove i neotkrivene nivoe duhovnosti. Kroz umjetnost izražava svoje često zbrkane emocije. Ovo je stepski vuk, asketa, mudrac koji meditira na planinskom proplanku… Obdaren je jakom intuicijom, vidi dalje od ostalih i to ga košta. Ne prilagođava se ustaljenim normama ponašanja i pažljivo bira svoj krug prijatelja. Može biti kolebljive prirode, ali se na kraju uvijek odlučuje za pustolovinu. Treba da se čuva nervnih smetnji – depresivnih stanja, ali i napada većih životinja, u avanturama je sve moguće…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €