UMNOŽITE OBILJE I SREĆU: Ako budete ovako radili, dobićete dvostruku nagradu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postoje mentalni otrovi kao što postoje i telesni otrovi. Mentalni otrovi pogrešne su misli koje deluju u podsvesti poput zagađene struje što izlazi na površinu čak i više godina nakon lošeg iskustva (bolesti, gubitka, nesreće, itd.).

Pre nekog vremena čitao sam o naučnom eksperimentu u Rusiji u kojem je 6 zdravih i dobro uhranjenih mačaka hipnotizirano. Dat im je cijanid i ostale su žive, dok je 6 drugih, slabo uhranjenih životinja uginulo.

Ukoliko imamo dovoljno vere u ličnu Božju silu u nama, možemo poništiti delovanje svakog smrtonosnog otrova, mentalnog ili bilo kojeg drugog.

 

Koja su preventivna sredstva?

Prvi korak je od ovog trenutka ne bojati se tumora, tuberkuloze, artritisa ili mentalnog poremećaja.

Drugi korak je spoznaja da je određeno stanje posledica pogrešnog razmišljanja i da nema više moć nad vama; tada uzdižete Boga u sebi. To će zaustaviti svako delovanje otrova u vama ili u osobi za koju molite.

Proglasite okolnosti »prividno« i veličajte Boga tako što ćete na mestu gde je bio problem videti savršeno rešenje, lepotu i celovitost.

Najčešći mentalni otrovi su strah, mržnja, samosažaljenje, zlovolja, zavist, usamljenost, osvetoljubivost i depresija. Sve su to zapravo oblici straha. Biblijsko ime za strah je slepa, lažna misao zvana Golijat. Reč Golijat označava agresivnu, tiranizirajuću misao ili ideju koja se hvasta svojom snagom, strahotnošću i osornošću, misao koja vas pretnjama podređuje svojoj nepravednoj vlasti.

Možda se bojite susreta sa tim razbojnikom, nametljivcima i pljačkašem u svom umu. Možda se bojite ishoda i oklevate se otvoreno sresti s tom zloslutnom sjenkom i izbaciti je iz sebe.

Kako bi se rešili tog razbojnika zvanog strah, neophodno je da igra ulogu Davida. David označava čoveka koji voli Boga i zna za postojanje samo 1 vrhovne Sile što deluje kao Jedinstvo i ne poznaje nikakva neslaganja ili svađe, i čije je ime Ljubav. David, koji predstavlja vašu svjesnost o prisutnosti i snazi Božjoj, ubio je filistejskog diva Golijata, ili strah, kamenom iz svoje pastirske praćke.

Strah je sjenka u umu koju podržava neznanje i zamračena svest. Kad svoj strah iznesete na svetlo razuma i inteligencije, on to ne može da podnese i nestaje. Plodovi straha su:

a) Mržnja, koja predstavlja pogrešno usmerenu ljubav i koja je utemeljena na neznanju.

b) Samosažaljenje, koje je zapravo zaokupljenost samim sobom. Taj mentalni otrov uvlači se kroz telesni krvotok trujući izvore nade i vere, dovodeći do senilnosti, melanholije, itd. Protuotrov je otkrivanje svog drugog ja (Boga) i opijanje spoznajom ljubavi prema Bogu, kao i osećaj jedinstva sa jedinom Silom – to će dovesti do novog rođenja mira, zdravlja, poverenja i snage.

c) Strah od starosti sledeći je mentalni otrov. Vreme telesne starosti ne znači prohujale godine, već zoru mudrosti, istine i lepote.

Vreme za vašu dušu, za vas. Najvažnije vreme. Doba za postizanje cilja ljudskog života – samospoznaju.

d) Osamljenost je nedostatak ljubavi. Oni koji nemaju ljubavi traže je, no ljubav i prijateljstvo pronalaze oni koji i sami ljube. Protivotrov za usamljenost je zaljubiti se u Božje prijatelje u svom umu. Imena tih prijatelja su dobra volja, ljubaznost, nežnost, mir, strpljivost, razumevanje i iskreni interes za druge.

Izlijevajte Božju ljubav – dvostruku meru Duha – na one oko vas; tako ćete smesta oterati usamljenost.

Bog će vam takođe dati dvostruku nagradu, i vaša će se dobra volja izvanredno umnožiti.

Iz knjige Joseph Murphi-a: Kako (do) biti ono što želite

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €