Tražite pravog partnera: KAKO PRIVUĆI LJUBAV SVOG ŽIVOTA?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tražite onog pravog? Veza vam nije uspjela jer ste naprosto prerazličiti (ili preslični)? Mislite da vas ne voli onako kako biste vi htjeli? Naša kompatibilnost s ljudima ovisi o zvijezdama pod kojima smo rođeni. Zvijezde i horoskopska kompatibilnost mogu biti smjernice kako lakše doći do harmonične veze. Zato vam donosimo savjete koji vam mogu pomoći lakše izabrati ljubav svog života ili razumjeti svog sadašnjeg partnera. Napomena: Vaša kompatibilnost s ostalim znakovima Zodijaka ovisi i o podznaku te rasporedu ostalih planeta u trenutku rođenja

OVAN (22. 3. – 20. 4.)
Kako ga zavesti: Ovnovi su dragi, velikodušni i pažljivi i kod njih ćete laskanjem daleko dogurati. Osim toga oni su suosjećajni i lojalni, saslušat će vaše probleme i pokušati pomoći riješiti ih, zato morate pronaći nešto u čemu vam je potrebna njegova pomoć. Ponekad zna kritikovati, na brzinu donositi zaključke i raditi stvari bez razmišljanja o posljedicama, pa ćete mu morati pomoći izvući se iz nevolje diplomatskim pristupom. On će to znati cijeniti. Pomalo je ljubomoran, pa ga nemojte izazivati pretjerano se družeći s drugim pripadnicima muškog spola. Voli imati kontrolu, pa mu je prepustite (barem prividno).

Šta ne smijete činiti: Nikad ga nemojte kritizirati pred drugima! Nemojte mu soliti pamet kako se nešto treba napraviti, osim ako ne zatraži vašu pomoć. Nemojte biti posesivni ili ga kontrolisati (jer on mora imati kontrolu), radije ga pridobijte laskanjem. Nemojte igrati igrice s njim, kod Ovnova to ne prolazi. Radije budite prirodni. Dopustite mu da misli kako on vuče konce u vašoj vezi, a on će vam zauzvrat ispuniti sve vaše želje.

Slaže se sa: Lav, Strijelac, Bik, Vodolija.
Ne slaže sa: Jarac, Škorpijom, Rakom
Neutralno: Ovan, Vaga, Djevica, Blizanci, Ribe

BIK (21. 4. – 20. 5.)

Kako ga zavesti: Bikovi su materijalističke osobe senzualne naravi. Privući ćete njeihovu pažnju odijevajući se u modernu, elegantnu odjeću i finim parfemom. Voli poklanjati cvijeće i druge sitnice, zato sa zahvalnošću prihvatite sve njegove poklončiće. Voli ženstvene i otmjene žene, pa napustite glasno i svađalačko ponašanje i pretvorite se u damu. On je romantičar i tradicionalist i tako se želi ponašati i prema vama. Dajte mu razloge za to. Iako voli ženstvenije žene, ne želi da budete bespomoćni cvjetić koji treba konstantnu pažnju. Pripazite da mu ne postanete emocionalni “uteg”.

Šta ne smijete činiti: Iako je velikodušan i poklonit će vam što god poželite, nemojte iskorištavati njegovu dobrotu, jer kad vas prokuži prekinut će s vama bez razmišljanja. Isto tako mu nemojte pričati o svojim bivšim vezama ili ga namjerno činiti ljubomornim. To Bikovi ne podnose. Nemojte ni pokušavati zasjeniti ga u javnosti na druženjima, za vrijeme izlazaka… Kad se odluči za nešto, nema te sile koja će ga odgovoriti, pa nemojte ni pokušavati. Sve što ćete postići je da ćete se posvađati. Zapamtite, voli se osjećati kao zaštitnik, pa mu to dopustite.

Najbolje se slaže s: Rak, Lav, Djevica, Jarac,
Ne slaže se s: Ovan, Blizanci, Vodolija
Neutralno: Bik, Škorpija, Strijelac, Vaga, Ribe

BLIZANCI (21. 5. – 20. 06.)

Kako ga zavesti: Ovaj je muškarac mentalno biće i obožava puno pričati, zato djelujte zainteresirana. Pokušajte ne djelovati kao da se dosađujete, naučite slušati. On voli razgovarati s ljudima pa se može dogoditi da vas pomalo zapostavi. Zato morate naučiti kako se sami zabavljati, često među nepoznatim ljudima. Poznat je po ugovaranju vrlo “važnih” sastanaka na koje onda zakasni. Kad ustanovite koliko obično kasni, tada i vi dođite toliko minuta kasnije. Blizanci vole biti uvijek nečim zaposleni, ovo iskoristite pa mu dajte da obavi ponešto i za vas. S obzirom da stalno smišlja nešto novo, sigurno vam u životu neće biti dosadno. A ako se posvadite on će već smisliti nešto originalno da vas oraspoloži kako biste mu oprostili.

Šta ne smijete činiti: Nemojte ni pokušavati zadržati ga na jednom mjestu, radeći iste stvari. Za njega je dosada gora od smrti. Nemojte ga pokušati verbalno nadjačati. To u njegovim očima ne možete, pa nemojte niti pokušavati. Naviknite se na to da će mišljenje mijenjati iz dana u dan, pa se nemojte truditi raspravljati o tome. Naprosto sačekajte dok ne zauzme stav s kojim se i vi slažete. Nemojte pokazivati previše emocija u javnosti, to kod njega izaziva osjećaj nelagode. Radije pričekaje dok ne budete sami.
Najbolje se slaže s: Vaga, Vodolija, Blizanci, Lav
Ne slaže se s: Rak, Ribe, Škorpija, Bik
Neutralno: Jarac, Strijelac, Djevica, Ovan

RAK (21.06. – 22.07.)

Kako ga zavesti: Voli osobe na svojoj mentalnoj razini s kojima može voditi duge razgovor. Često mijenja raspoloženja, pa ga oraspoložite kad je loše volje ili uživajte s njim kad je dobro raspoložen. Veoma je intuitivan i može prepoznati vaše raspoloženje, zato nemojte glumatati. Intuitivan je i empatičan do te mjere da preuzima vaše raspoloženje i osjeća se isto u roku od nekoliko minuta. Ako ste sretna osoba i Rak će biti sretan. Isto je i s tugom. Voli druženja, no konzultujte se s njim prije nego li dogovorite bilo šta.

Šta ne smijete činiti: Nemojte se zapustiti jer on cijeni ljepotu. Postoje određene stvari i vjerovanja do kojih jako drži, pa pripazite da ih ne vrijeđate. Ne svaljujte na njega tuđu emocionalnu prtljagu jer će se u trenu oneraspoložiti. Ne pokušavajte dominirati, upotrijebite diplomatski pristup.

Najbolje se slaže sa: Škorpija, Ribe, Bik, Djevica
Ne slaže se s: Ovan, Lav, Strijelac, Blizanci, Vaga
Neutralno: Rak, Jarac, Vodolija

LAV (23.07. – 22.08.)
Kako ga zavesti: Voli biti u centru pažnje i okružen s mnogo prijatelja i obožavatelja. Naučite ga obožavati, ali ne slijepo. On osjeća kako može osvojiti bilo koga i bilo šta, vi se ne dajte i ostavite pokoje pitanje neodgovoreno. Vaša tajanstvenost će ga izluditi, na pozitivan način. Naviknite se na to da će se oko njega uvijek vrtiti žene. Lavovi su po pravilu otvorene i iskrene osobe, pa biste lako mogli pročitati njegove namjere. Voli dobru zabavu više od ikog, pa budite spremni na tulume svake sedmice. Tretirajte ga kao kralja, a on će vas za uzvrat postaviti na mjesto njegove kraljice.

Šta ne smijete činiti: Otvoreno će se hvalisati i pretjerivati u tome, ali ga nemojte ni slučajno ismijavati zbog toga. On je kralj i kao takvog ga morate tretirati. Ne pokazujte ljubomoru. Otvoreno će vam reći koje mu vaše navike smetaju, nemojte s njim raspravljati o tome, već ih promijenite. Ne iskušavajte njegovu dominantnost ili snagu, Lavovi se s tim ne znaju dobro nositi.

Najbolje se slaže sa: Ovan, Strijelac, Lav, Vaga
Ne slaže se s: Blizanci, Rak, Ribe, Škorpija
Neutralno: Bik, Djevica, Jarac, Vodolija

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Kako ga zavesti: Pedantna Djevica voli rješavati probleme i sređivati stvari nakon što o tome dobro razmisli. Dajte mu sve podatke i vremena da o tome razmisli i riješit će sve vaše probleme. Možda će se ponekad činiti distanciran, hladan i imun na vaše emocije ili suze, no ustvari će biti istinski zabrinut i pokušavati smisliti način kako vam ppmoći. On mari, ali to pokazuje na drugačiji način od većine ljudi. Možda će postaviti standarde kako biste se trebali ponašati, a vi to učinite. Često će testirati vaše emocije, pa mu ih pokazujte otvoreno. Voli kad zna da računate na njega i trebate ga da vam pomogne u rješavanju problema.

Šta ne smijete činiti: Nemojte ga ljutiti ili će se duriti i ignorisati vas sve dok se ne smiri. Nemojte forsirati diskusiju kad vidite da je zaokupljen svojim mislima. Dajte mu vremena i prostora za razmišljanje.

Najbolje se slaže sa: Bik, Rak, Jarac, Djevica
Ne slaže se s: Blizanci, Strijelac, Vodolija, Vaga
Neutralno:Ovan, Lav, Škorpija, Ribe

VAGA (23.09. – 22.10.)
Kako ga zavesti: Ne voli povrijediti tuđe osjećaje, pa ostaje u vezi i kad je nesretan. Naučite čitati između redaka. Voli fizičku ljepotu i tako procjenjuje ljude, zato se ulickajte, sredite kosu, nokte, našminkajte se. Voli davati savjete i pomagati drugima da dođu do rješenja svojih problema. Pitajte ga za savjet to će goditi njegovoj taštini. On je više zaljubljen u samu riječ ljubav, nego li u osjećaje ljubavi i to cjelokupno iskustvo. Održavajte plamen romantike malenim sentimentalnim sitnicama i dokazima ljubavi. Mrzi konfuziju i nered, pa održavajte atmosferu mira i reda, to se posebno odnosi na uredan dom. Za njega ćete uvijek biti na prvom mjestu i morat ćete se svojski truditi kako biste zadržali taj status.

Šta ne smijete činiti: Vage znaju biti hirovite, što je rezultat njihove sklonosti konstantnog analiziranja svega oko sebe. Nemojte računati da će njegova odluka biti konačna, jer se lako može promijeniti. Kao što smo već rekli, on voli sve analizirati, pa nemojte dopustiti da vas to uzrujava, to čak može postati korisno ponekad.

Najbolje se slaže sa: Blizanci, Lav, Vodenjak, Jarac
Ne slaže se s: Rak, Djevica, Vaga, Škorpion
Neutralno: Ovan, Bik, Strijelac, Ribe

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)
Kako ga zavesti: On je samozatajan, skrivajući svoj misli, znanje i osjećaje duboko u sebi. Ispitivanjem nećete saznati ništa, već ćete se morati pomiriti s time da ćete o njemu saznati samo ono što sam želi otkriti. Ima posebnu sposobnost čitanja misli, pa se naviknite na to. Škorpije su strastvene u svemu što rade i u što vjeruju, uključujući i u seksu. Ako ste hladni i nezainteresirani, nećete dugo zadržati njihovu pažnju. Kad krene s držanjem pridika (to posebno voli), nemojte joj protivrječiti već pokušajte elegantno promijeniti temu. Ima hipnotičku osobnost i žene se lijepe za Škopriju muškarca, a vi pokušajte ne pokazivati ljubomoru. On je dominantan muškarac i uvijek otvoreno pokazuje šta želi. Udovoljavajte svim njegovim manje bitnim prohtjevima, ali zadržite svoje stajalište oko važnijih pitanja. Saosjećajan je i obziran prema onima do kojih mu je stalo, pa mu pokažite da cijenite njegovu pažnju

Šta ne smijete činiti: Ne lažite i prikrivajte stvari od njega, jer mu neće trebati puno vremena da pronikne o čemu se tačno radi. Izbjegavajte lažne isprike kad želi pažnju i pažnju od vas, jer će je potražiti negdje drugdje. Nemojte ga verbalno (niti ikako drugačije) provocirati bez razloga, jer vas može bezobzirno srezati riječima kao niko drugi.

Najbolje se slaže sa: Rak, Ribe, Djevica, Škorpija
Ne slaže se s: Ovan, Blizanci, Vodolija, Strijelac, Vaga
Neutralno: Lav, Bik, Jarac

 STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

 Kako ga zavesti: On je zabavan i društven, a vi morate biti lijepa i pametna i dobro se snalaziti među njegovim brojnim prijateljima. Njegov entuzijazam i potreba za izazovom tjera ga da uskače u nedovoljno dobro promišljene planove. Vi umjesto njega saznajte nešto više o tome. On je romantičan, ali samo površno, pa ćete ga morati naučiti šta to zapravo znači. On je i ekstravagantan u svemu što radi, zato ćete mu morati pomoći obuzdati trošenje. Zbog svoje iskrene i naivne naravi ponekad je bez takta kad treba reći pravu stvar, no znat će se kasnije ispraviti i kazati ono što je trebao onako kako to vi očekujete. Voli sport i prirodu i od vas očekuje da ga pratite u njegovim avanturama, koje s s njim zagarantirane. 
 
Šta ne smijete činiti: Nemojte nikad stavljati u pitanje njegovu iskrenost i poštenje jer se njima jako ponosi. Ne ismijavajte njegove neostvarive ideje i planove. Ono što sigurno neće raditi je sjediti ispred ispred televizora na kauču. Nije taj tip i nemojte ga na to prisiljavati.

Najbolje se slaže sa: Ovan, Blizanci,  Lav, Vodolija
Ne slaže se s: Rak, Škorpja, Jarac, Ribe,
Neutralno: Bik, Vaga,  Djevica,  Strijelac

 JARAC (22.12. – 19.01.)

Kako ga zavesti: On je metodičan i organiziran, pokažite mu kako ste sposobna organizirati svoj život po strogom rasporedu. On je konvencionalan, praktičan i djelotvoran. Pokažite da znate dobro baratati svojim finansijskim sredstvima. Važna mu je porodica, pa ga predstavite svojim ukućanima, pričajte mu o vašoj istoriji i cijelom porodičnom stablu. Jarac se vodi po onoj “djelo je važnije od riječi” što se ljubavi tiče, tako ćete rijetko moći čuti ljubavna šaputanja iz njegovih usta. Voli da ga se uvjerava, pa ne odustajte kad želite nešto. Mogu patiti od manjka samopouzdanja i treba mu neko ko će mu stalno dizati samopouzdanje. 

 Šta ne smijete činiti: Komplimentima kod njega nećete daleko dogurati. Ne očekujte brak na brzaka jer on voli sređenu situaciju na području karijere prije nego što li vam pokloni prsten. Nemojte ga prisiljavati na to. Ne voli spontane i nepredvidive osobe. Zadržite samokontrolu i rezervisanost. Nemojte očekivati da ćete kod njega moći uvesti novi i radikalan životni stil, on je preveliki tradicionalist. 

 Najbolje se slaže sa: Bik, Djevica, Škorpija,  Jarac
Ne slaže se s: Ovan, Blizanci, Strijelac, Vodolija
Neutralno: Rak, Lav, Vaga, Ribe

 VODOLIJA (20.01. – 21.02.)

 Kako ga zavesti:  Kada vidite da gleda u prazno, misli su mu vjeroatno odlutale 50 godina unaprijed u budućnost. Tad ga nježno podsjetite da se spusti na zemlju. Nema jednog najboljeg prijatelja jer sve ljude smatra prijateljima, iz kojeg god sloja društva bili. Budite otvoreni za mnogo novih poznanstava. On je veoma mistična i duhovna osoba koja treba slobodu za promišljanje svijeta oko sebe. Naslušat ćete se raznih teorija i ideja koje su radikalne i u većini slučajeva nemoguće, a vi se na njih samo smješite i budite mu podrška. I da, smijete postavljati pitanja. Njegove su privatne misli i osjećaji skriveni, čak i kad vas voli neće vam to pokazati. Prilagodite mu se pa i vi nemojte otvoreno pokazivati emocije, radije se ponašajte kao prijateljica ili djevojka s kojom je u otvorenoj vezi. Kad osjeti da ta veza funkcionira bez ikakvih osjećaja posesivnosti ili ljubomore s vaše strane, opustit će se i predati samo vama. Kada se osjeća sigurnim da može živjeti kraj vas bez da rizikuje vlastiti slobodu, postat će vam vjeran pratilac. Veliki je optimist i ako se loše osjećate, neće stati dok vas ne oraspoloži. On sve analizira, pa kako bi mu bilo zanimljivo budite pomalo tajnovita. Pustite da vas upoznaje, malo po malo.

 Šta ne smijete činiti: Nemojte biti posesivna, previše emotivna i ovisna o njemu. On želi partnericu koja se može brinuti sama za sebe.  Ne voli kad mu neko zadire u privatne misli, sam će ih podijeliti s vama kad to poželi. Veliku pažnjut pridaje povjerenju što znači slobodu za oboje, nemojte izigrati dato povjerenje jer ga nećete moći povratiti.  Nemojte ismijavati njegove futurističke ideje jer ćete mu time pokazati kako niste na istoj “talasnoj dužini”. 

 Najbolje se slaže sa: Blizanci, Vaga, Strijelac, Vodolija
Ne slaže se s: Bik, Rak, Djevica, Škorpija, Jarac
Neutralno: Ovan, Ribe, Lav

RIBA (22.02. – 21.03.)

Kako ga zavesti: On je osjećajan i intuitivan, zanimaju ga duhovne stvari, okultno, astrologija i sve s tim povezano. Spomenite neku od ovih tema i moći ćete razgovarati satima. Saosjećajan je i svako se može osloniti na njega te računati na emocionalnu podršku. Veliki je sanjar, ali rijetko kad zaista nešto i poduzima. Tu će biti potrebno dosta motiviranja s vaše strane kako biste ga pokrenuli. On je pravi romantičar i cijeni večeru uz svijeće ili maženje ispred kamina i ako to volite savršen je za vas. Divi se ljepoti, ljepoti svega – od cvijeta, preko prekrasnog krajolika do antikviteta. Oblačite se lijepo i okružite se lijepim stvarima kojima se on može diviti.

Šta ne smijete činiti: Nemojte ga preopteretiti tuđim problemima, njemu treba odmak od toga. Nemojte mu uskraćivati trenutke prijeko potrebne samoće jer on tako puni svoje baterije. Odličan je slušač, ali nemojte držati monologe, ima i on mnogo toga zanimljivog za reći. Otvorena je uma, bez predrasuda, pa nemojte očekivati od njega trač partije i osuđivanja drugih ljudi.

Najbolje se slaže sa: Rak, Škorpija, Jarac, Bik
Ne slaže se s: Blizanci, Lav, Ribe, Strijelac
Neutralno: Ovan, Vaga, Vodolija, Djevica

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €