Suzana V. iz Kragujevca bila je žrtva ogrlice iz Osmanskog carstva: Stara ogrlica od bisera bila je prokleta!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iako je sa ogrlice skinuto prokletstvo, bacila sam je u rijeku Lepenicu. Saznala sam da vodi porijeklo iz Osmanskog carstva, a zbog nje su prolivene mnoge suze, krv i znoj

Od davnina je poznato da biseri donese suze i nesreću. Ovu zanimljivu činjenicu otkrila sam tek nedavno istražujući historijat bisera. Često su otimani od supruga ili majki i davani ljubavnicama, ženama koje biser ne zaslužuju da nose! Istraživala sam tajne koje nakit nosi sa sobom jer su upravo zlato i biseri meni donijeli u život velike probleme. Zdravstveni problemi koji su me snašli, bili su neobjašnjivi za sve doktore koje sam posjetila. Mojim psihozama, fobijama i paničnim napadima – iščuđavali su se svi kragujevački, potom i beogradski psiholozi, psihijatri, u konačnioci i neurospihijatri. Bez Xanaxa nisam ni na terasu kuće smjela izaći – započela je svoju ispovijest za naš magazin 26-godišnja Suzana V.

Prve čudne simptome osjetila je na 20. rođendan. Počelo je jakim napadom histerije.

– Histeriju je pratio plač i trnci koji su mi strujali tijelom. Poslije nekoliko takvih događaja, roditelji su me odveli na pretrage. Nalazi su bili uredni. Nisu pomogli ni razgovori sa psihologom.

Vrijeme je prolazilo, a napadi su bivali sve češći. Pretvaralo se to u jednu duboku krizu sa kojom sam se teško nosila. Ostavljalo je to velikog traga i na moje roditelje. Bili su umorni od posjeta ljekarima u potrazi za dijagnozom. Nakon godina traganja, bezuspješnih lijekova i liječnika, usamljenih noći, pokušaja samoubistva, roditelji, univerzitetski profesori koji vjeruju samo u nauku, pristaju da me odvedu nekom duhovnom iscjelitelju. Odabir pada na efendiju Amela iz Tešnja.

– Roditelji su danima guglali, pretraživali internet i odlučili se za Amela. S velikom skepsom su me odveli kod njega. Meni je bilo svejedno. Samo sam htjela da se ubijem. Da ovaj jadni život stane.Život u kom nisam imala drugare, posao, zdravlje, ljubav, ništa. Međutim, na prvom i jedinom susretu s Amelom, rodila se nada da ću pronaći lijek za svoje probleme. Da ću imati normalan život.

– Ispostavilo se da su svi moji problemi u životu izazvani zbog ogrlice koju sam tako voljela i često je nosila. Na zlatoj niski bili su vješto nanizani blijedoružičasti biseri. Tu ogrlicu sam dobila za 20. rođendan. U našoj porodici to je jedna vrsta tradicije.

Amel je sa uklete ogrlice skinuo prokletstvo, a na meni radio određene tretmane. Trajalo je to nekoliko sati. Poslije tretmana sam se osjećala mnogo bolje. Danas sam potpuno dobro. Nema više stresa, histerije, plača, gušenja. Sretna sam što sam napokon normalna i sretna djevojka.  No, iako je sa ogrlice skinuto prokletstvo, bacila sam je u rijeku Lepenicu. Saznala sam da vodi porijeklo iz Osmanskog carstva, a zbog nje su prolivene mnoge suze, krv i znoj. Mnoge su žene u našoj familiji propatile zbog ove ogrlice, a samo sam ja imala sreću da otkrijem na vrijeme uzroke svih mojih problema.

Džini su strašna i ružna bića!

Džine, za koje kaže da su strašna i ružna bića, Amel istjeruje u posebnoj prostoriji, posebno čistoj, miomirisnoj, u kojoj se nalaze određeni sveti  predmeti i relikvije.

– Džini odatle ne mogu izaći jer je zaštićena. Kada postavim čovjeka ili ženu tu, džin iz njih izlazi i tu ostaje. Kasnijim učenjem ga šaljem u njegov svijet. Ne bojim se džina. Kada udarim na dobrog džina, on me sluša. Zapovijedam mu da ode iz te osobe u rijeke, jezera, mora, u najdublje vode gdje i jesu njihova staništa. Oni me slušaju jer i oni su strašljivi pa tako i napadaju najviše strašljive ljude, žene i djecu. Loše džine uništavam!

36-godišnji vidovnjak i duhovni iscjelitelj, efendija Amel iz Tešnja, jedan je od najmlađih, a po pričama njegovih klijenata, i najboljih duhovnih iscjelitelja u BiH. I Aurini čitatelji su u ovom mladom čovjeku vidjeli osobu koja im može pomoći kod raznih vrsta problema.

Ovaj izuzetno cijenjeni iscjelitelj, studirao je islamske nauke, a svijet duhovnog liječenja, privlačio ga je oduvijek. U duhovni svijet svih religija ušao je sa dvadeset godina. Njegovo znanje skoro da nije ovozemaljsko. O duhovnoj medicini priča s oduševljenjem, tvrdi da je to moć i blagodat koju treba iskoristiti. Pripada poznatoj lozi hodža i hadžija.

U razgovoru za Auru, iscjelitelj Amel poznat kao najangažovaniji ubica džina i iscjelitelj nesreća te spasitelj cijelih porodica, izrazio je bojazan za sve veće razmjere crne magije.

– Do u tančine mogu vidjeti ljudsku sudbinu. Da li je čovjek pod sihirima, ko mu ih je podmetnuo, sve iz prošlosti, sadašnjosti, budućnosti, da li ga voljena osoba vara, kakva su mu djeca i šta će od njih postati, šta će mu se dešavati u poslu, ljubavi…da li se u toj osobi skriva džin…

– Bavim se istjerivanjem džina iz ljudi. Kad mi čovjek dođe, i kad vidim u čemu se konkretno ogleda njegov problem, u zavisnosti od problema slijedi i moja pomoć. Učim na vodu, po potrebi napravim i hamajliju, ali uvijek naglašavam, najbolja je pomoć okretanje vjeri i Bogu. Posrednici vam nisu potrebni! To kažem svakome ko mi dođe ali pomoć ne odbijam pružiti. Nažalost, neki su ljudi toliko ograjisali ili im je napravljena tako strašna magija, da apsolutno nisu u stanju sami sebi pomoći. Džin koji boravi u njima im to ne dozvoljava.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €