Šta ste bili u prošlom životu?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Datum rođenja puno je više od datuma kada slavimo naš rođendan. To je dan koji u velikoj mjeri određuje našu budućnost. Predstavljamo vam zanimljivo tumačenje datuma našeg rođenja. Provjerite sami što ste možda bili u prošlom životu prema vašem datumu rođenja.

 1. Od 14. do 28. srpnja/jula, od 23. do 27. rujna/septembra, od 3. do 17. listopada/oktobra

Vi ste u prošlom životu bili duhovni učitelj s velikim srcem

Duhovni učitelj – s velikim srcem

Oduševljavali ste ljude svojim šarmom i inteligencijom. Imali ste veliki utjecaj na sve.Uvijek ste bili na strani slabijih. Bili ste pravi vođa i učitelj ljudima, gotovo mesija. Slijedili su vas posvuda. Danas ne volite osamljenost i pomažete ljudima u potrebi, piše The Earth Tribe. Niste baš društvena osoba, u trenucima ste čak ekscentrični. U ovom životu znate vrlo dobro što želite i kako to postići. U ljubavi djelujete iz vašeg uma i logike, a ne iz vašeg srca.

2. Od 22. do 31. siječnja/januara, od 8. do 22. rujna/septembra

Vi ste u prošlom životu bili putujući umjetnik

Putujući umjetnik

Bili ste osoba s vrlo divljom maštom, imali ste talent da zabavljate ljude. Bili ste uvijek središte pozornosti. Imali ste mnogo ljubavnika. U ovom životu ste osjetljivi, ali ne pokazujete lako svoje osjećaje. I dalje vas  privlače avanture, ali sada ste vezani za jedno mjesto i jednu osobu. U ovom životu imate oštar i prodoran um i nema problema koji ne možete riješiti.

3. Od 29. srpnja/jula do 11. kolovoza/augusta, od 30. listopada/oktobra do 7. studenoga/novembra

Vi ste u prošlom životu bili istaknuti branitelj pravde

Branitelj pravde

Vaša je moć bila taktičnost i hladnoća. Dobro ste planirali i mudro ste odabirali svoje ciljeve. Osim toga, bili ste dobar govornik i pisac. U ovom životu ste vrlo iskrena i izravna osoba i prezirite bilo kakav oblik nasilja. Volite humanitarne aktivnosti i pomažete bolesnicima i slabima. Međutim, često vam nedostaje povjerenje i ponekad podcjenjujete svoje sposobnosti. Vrlo ste osjetljiva osoba u ljubavi, cijelim svojim bićem se posvećujete ljubavi.

4. Od 8. do 21. siječnja/januara, od 1. do 11. veljače/februara

Vi ste u prošlom životu bili milostivi bandit

Robin Hood

Rođeni ste u siromašnoj obitelji i zbog toga ste rano shvatili da je svijet podijeljen na bogate i siromašne. Vaš moto iz prošlosti – “Uzmi od bogatih i daj siromašnima”, prenosi Atma. I danas ste idealist, ali oprezniji nego prije. Prvo ćete dva puta razmisliti, a tek onda reagirati. Otvarate svoje srce samo onim prijateljima koji su dokazali da to zaslužuju. U ljubavi ste previše zahtjevni i sanjate o tome da je doživite tijelom i dušom.

5. Od 1. do 10. ožujka/marta, od 27. studenog/novembra do 18. prosinca/decembra

Vi ste u prošlom životu bili car

Car

Imali ste ponosnu i ambicioznu osobnost i veliku inteligenciju. Uspjeli ste se uspeti čak i na kraljevsko prijestolje, postali ste vladar velikog carstva. Vladali ste sa strogošću i disciplinom. U ovom životu ne volite da vam zapovijedaju i da vas drugi vode.  Volite svoju slobodu i svim silama ju pokušavate zadržati. Veliki ste individualist i odbacujete sve kolektivno. U ljubavi ste također sebični i sve vaše ljubavne veze su kratkotrajne.

6. Od 12. do 29. veljače/februara, od 20. do 31. kolovoza/avgusta

Vi ste u prošlom životu bili omiljeni kralj i vladar

Omiljeni kralj

Nikada niste voljeli nasilje. Sve što ste činili bilo je taktično i nježno i uspjeli ste osvojiti mnoga srca. Međutim, vrlo često ste imali problema zbog ljubomore vaših protivnika. Danas ste vrlo osjetljiva osoba i ljutite se kada se netko miješa u vaše osobne stvari. Bojite se usamljenosti i izoliranosti. Prema voljenoj osobi ste nepovjerljivi i vrlo teški. Ne pokazujete svoje osjećaje.

 7.  Od 20.travnja/aprila do 8. svibnja/maja, od 12. do 19. kolovoza/augusta

Vi ste u prošlom životu bili nemilosrdni osvajač

Nemilosrdni osvajač

Megalomanija i želja da nametnete svoju volju bile su najkarakterističnije osobine u vašem prošlom životu. Imali ste brojne protivnike. Bili ste nemilosrdni prema neprijateljima i onima koji bi stali na put prema vašem cilju. U ovom životu mrzite autoritet i autoritativne ljude. Nastojite postići mir i sklad. Vaša žeđ za slobodom je vrlo jaka i stalno tražite nove avanture. U ljubavi ste jako ljubomorni, ali uvijek ste spremni dati dušu osobi koja vas oduševljava ljubavlju i osjećajima.

8. Od 9. do 27. svibnja/maja, od 29. lipnja do 13. srpnja/jula

Vi ste u prošlom životu bili obrazovana mudra osoba

Mudrac

Vrlo dobro ste znali da je slava dvosjekli mač. Bili ste strogi prema sebi – pogreške nisu bile dopuštene. Shvatili ste da smrt nije samo fizički, već duhovni događaj. U sadašnjem životu imate veliko povjerenje prema ljudima. Autoritativna ste osoba s dobrom reputacijom. Ne podnosite površne “razgovore”. Prijateljstvo je sveta stvar za vas i vi ste odani prijatelj. U ljubavnom životu tražite istinu, nježnost i romantiku.

9. Od 11. do 31. ožujka/marta, od 18. do 29. listopada/oktobra, od 19. do 31. prosinca/decembra

Vi ste u prošlom životu bili veliki govornik

Veliki govornik

Bili ste vrlo pametan strateg s velikim govorničkim sposobnostima. Vaša slabost – vaša romantična strana i nježno srce. Ljubav ste iskusili tijelom i dušom, a dali ste više nego što ste primili. Nije iznenađujuće da ste postali osvetoljubivi nakon što su vam slomili srce.U sadašnjem životu još uvijek imate govorničke sposobnosti i tražite još jači odnos s drugima. Ne podnosite zločeste ljude. Za prijateljstvo ćete dati sve i vaši prijatelji uvijek mogu računati na vas. U ljubavi ste vrlo sumnjičavi i ljubomorni.

10. Od 28. svibnja/maja do 18. lipnja/juna, od 28. rujna/septembra do 2. listopada/oktobra

Vi ste u prošlom životu bili pustolov s nježnim srcem

Pustolov nježnog srca

Smisao života za vas bio je u tome da otkrijete nepoznata mjesta. Imali ste vrlo znatiželjnu osobnost s divljom maštom i nastojali ste ugasiti žeđ za avanturom. Željeli ste naučiti mnoge strane jezike i posjetiti mnoga neotkrivena mjesta. Sada ste vrlo neovisna osoba, s raznim interesima. Ipak nastojite otkriti nove horizonte i ne želite se usidriti na jednom mjestu. U ljubavi tražite svoju srodnu dušu.

11. Od 1. do 19. travnja/aprila, od 8. do 17. studenog/novembra

Vi ste u prošlom životu bili poznati buntovnik

Poznati buntovnik

Vi ste stalno nastojali otkriti mistično. Imali ste veliku proročku moć i zasigurno ste sudjelovali u bijeloj magiji. Bili ste vrlo društveni. Vaša ljubav prema drugima bila je više duhovna nego fizička. U sadašnjem životu ste autoritet s kritičkim umom. Jako cijenite osjetljive i mudre ljude. Sjajan ste psiholog, brzo shvatite što ljudi skrivaju od vas. U ljubavi dajete sve i želite isto od svog partnera.

12. Od 1. do 7. siječnja/januara, od 19. do 28. lipnja/juna, od 1. do 7. rujna/septembra, od 18. do 26. studenoga/novembra

Vi ste u prošlom životu bili briljantan intelektualac

Intelektualac

Vaše glavne kvalitete su bile iskrenost i inteligencija. Nije vam nedostajalo zavidnih neprijatelja zbog vašeg briljantnog uma. Vaše proročke vizije bile su duboko povezane s vašom intuicijom. Stalno ste žudjeli za novim znanjima i otkrićima. U ovom životu imate veliki osjećaj dužnosti prema ljudima. Imate mnoge pozitivne osobine. Sada je vaš intelekt mnogo veći, a vi se trudite duboko istražiti dušu. Vaš moto je: “Želim otkriti korijene svih tajni.”

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €