ŠTA DONOSE I ŠTA ZNAČE MAGIČNI NIZOVI BROJEVA: 111, 222, 777, 888, 555

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Niz od tri ista broja često znači da vam anđeli/meleci pomažu. Ako često vidite tri osmice, možete da protrljate dlanove jer to znači da vam se uskoro smiješi bogatstvo.

Ovakvi brojevi najčešće se mogu vidjeti na registarskim tablicama, u telefonskim brojevima, na računima, plakatima. Slijed ponekad može biti i prekinut, npr. 3303 takođe se smatra kao 333. U nastavku vam donosimo najčešće magične brojeve i njihovo značenje.

111

Nemojte da paničite ako primijetite ovaj niz ili bilo koji drugi anđeoski broj nekoliko puta u danu, nedjelji ili mjesecu. Ponekad je naša energija bolje “provodljiva”, a 111 nam daje znak da je sada pravo vrijeme za rizike, mijenjanje navika, pokretanje projekata ili promjenu u ljubavnoj vezi.

222

Ovaj slijed je metafora za rast. Drugim riječima budite istrajni u onome što radite, bilo da je vezano za vašu profesiju, vezu ili finansije. Možda vam se u trenutku kada uočite ovaj znak ne čini da previše napredujete, ali i najmanji napor u skoroj budućnosti daće rezultate. Ponekad se možda dvoumite oko toga jeste li na pravom putu, 222 je potvrda da tako i nastavite.

 444

Najčešće vam se pojavljuju pred očima u teškim životnim trenucima – kada prolazite kroz prekid veze ili braka, nosite se sa teškim bolestima ili ste usamljeni i pomalo depresivni. Ovaj brojčani slijed je siguran znak da je anđeo/melek čuvar blizu.

555

Tri petice sa sobom nose vibraciju pozitivnih promjena. Takođe, ako češće viđate ovaj niz, poruka je sve jasnija. Ukoliko vas okružuje niz 555 to može da znači da prolazite kroz veliku i značajnu životnu promjenu.

777

Sedam je sretan broj, a tri sedmice u nizu povezane su sa duhovnošću. Najčešće ćete ih viđati u životnim periodima kada vam je duhovno na prvom mjestu. Anđeli/meleci ne poznaju religije i jednako komununiciraju sa svim ljudima. Ovo može biti i znak da vam je potreban određeni duhovni segment pa bi trebalo da se pozabavite sobom iznutra.

 888

Ako često vidite ovaj niz brojeva, možete da protrljate dlanove jer to znači da vam se uskoro smiješi bogatstvo. 888 je i znak da će nam meleci/anđeli pomoći bilo da se radi o zdravlju, romantičnoj vezi ili poslu

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €