Sehija J.iz Sarajeva, nakon što je stabilizovala brak, kaže: TEŠKO JE OČEVO PROKLETSTVO, SKUPO SAM TO PLATILA!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Za vrijeme duhovnih tretmana Beba je Sehiju vratila u vremena kada su njenu ljubav branili i zbog koje se, nakon udaje, sa ocem nikada nije vidjela. Bio je dosta bahata i isključiva osoba. Sehiji je zamjerao što se zaljubila u momka, čiju porodicu je bio glas da je sklona alkoholu, kocki i ostalim porocima

Sehija za sebe može kazati da je bila izuzetno uspješna i kao supruga, i kao majka, i kao biznismen. Uspješno je sa suprugom vodila porodičnu firmu. Rodila je i odgojila dvoje, kako kaže, primjerne djece.

– Kola su krenula nizbrdo nakon što su mi dijagnosticirali rak maternice. No, pravovremenom i uspješnom hirurškom intervencijom sve se dobro završilo – kaže Sehija.

Treća trudnoća

Ubrzo nakon operativnog zahvata, Sehija će ostati u drugom stanju. Trudnoću je uspješno “iznijela!” i na svijet donijela zdravog dječaka. Bio je to istinski praznik u porodici.

– Sve nam je sa rođenjem Mirze krenulo sjajno. Trgovina i ugostiteljstvo su napredovali, tako da smo suprug i ja otvorili još jednu kafanu. Zaposlili smo i kućnu pomoćnicu – priča naša sagovornica.

Ali, u trenutku kada je sve izgledalo kao u bajci njen život se počeo urušavati. Sehijin muž je odjednom izgubio seksualni interes što je rezultiralo dvogodišnjom impotencijom. Uslijedila je poslovna i finansijska kriza. Sehija je posjećivala gatare i vodovnjakinje, a neke su joj rekle da njen suprug ima drugu ženu. Na kraju je pokucala i na vrata Iscjeliteljke Bebe.

– U vašim životima su zavladale sile prokletstva. Ti, Sehija, na sebi nosiš prokletstvo s očeve strane. On je kleo i vašega supruga – kazala je Iscjeliteljka Beba, ne sluteći da će Sehiju vratiti u mladost.

Duhovna glad

Vratila je u vremena kada su njenu ljubav branili i zbog koje se, nakon udaje, sa ocem nikada nije vidjela. Bio je dosta bahata i isključiva osoba. Sehiji je zamjerao što se zaljubila u momka, čiju porodicu je bio glas da je sklona alkoholu, kocki i ostalim porocima.

– Jako je teško očevo prokletstvo skidati – kazala je Iscjeliteljka Beba.

– Ali ćemo, uz Božiju pomoć, uspjeti – dodala je.

Vidno potrešena i razočarana, Sehija je pristala na duhovne tretmane. Odmah je prigrlila zaštitnu hamajliju za kuću, biznis i članove porodice. Redovno je koristila učenu vodu i najmanje jednom sedmično dolazila na Bebine tretmane.

– Najvažnije je da uklonimo tu duhovnu glad kod vašeg muža – objašnjavala je Beba.

Problem je bio i u tome što Sehijin muž nije vjerovao u postupak iscjeljenja, pa se duhovno liječenje svelo samo na Sehiju i preko nje.

Nedugo nakon tretmana sa Sehijom, i njen suprug je počeo mijenjati stav prema duhovnim terapijama. Na kraju je ipak pristao da redovno dolazi na tretmane.

– Tačno sam vidjela kako je on svoje materijalno tijelo zaštitio sa čak devet jakih energetskih omotača, blokada koje je sam stvorio ne dopuštajući osjećajima da prodru do njega. U duhovnoj terapiji je priznao kako svoju ženu voli kao suprugu i majku svoje djece, i poslovno uspješnu ženu. Ali, da tjelesnu glad, koliko god to želio, više prema njoj ne osjeća. I tu se pokazalo kako je problem bio povezan sa prokletstvom njegovog punca – kazala je Beba.

Trajali su ovi tretmani skoro pet mjeseci. Jednog dana Sehija se javila Bebi i kazala joj kako je nakon pune dvije godine duboke i teške krize, sa svojim mužem noć prije vodila ljubav isto onako kako su to radili u mladosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €