Saznajte ko su najpoželjniji šefovi prema horoskopu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Otkrijte kakav način poslovanja vole određeni horoskopski znakovi, pa svoje želje i očekivanja prilagodite svom poslovnom okruženju.

OVAN

Ovan šef je motor pokretač. Često uzme stvar u svoje ruke i riješi problem, a to očekuje od svih ostalih. Ima običaj da vodi firmu kao vojnički kamp. Direktni su, ne trpe budalaštine, uvijek kažu šta očekuju i u svemu podrazumijevaju brzinu. Brzo se razljute, ali brzo i zaboravljaju ljutnju.

BIK

Žurba vam neće donijeti dodatne bodove kod Bikova. Čak i kad vam treba više vremena, Bikovi šefovi cijene korektno i tačno odrađen posao. Bikovi imaju oštro oko i za zadnje redove, mrgode se na preduge privatne telefonske razgovore i pretjerano korišćenje aparata za fotokopiranje. Ali, uvijek možete računati na Bikovo toplo srce i savjet.

BLIZANCI

Ovaj šef radi više stvari odjednom – razgovara telefonom, provjerava e-mail i dovikuje šta ko treba da radi. Oni koji ne mogu da drže korak s načinom rada jednog Blizanca, biće ostavljeni u prašini. Blizanci se dive inteligenciji i radoznalosti. Obično su vedri i raspoloženi, a u sekundi mogu postati natmureni i zajedljivi.

RAK

Rak šef je kao mama ili otac – ćoban koji pazi na stado. On će vas uvijek saslušati, ali od vas očekuje bezrezervnu odanost. Prepiranje i zlovolja su prihvatljivi, ali odavanje tajni nikako. Ovaj šef nosi oklop oko sebe i često se povlači u svoju ljušturu – poštujte zatvorena vrata.

LAV

Lav kao šef je uvijek u pravu. Iako nešto bolje znate, dobro razmislite prije nego mu ukažete na grešku. I nikad, nikad to ne činite pred drugima. Svijet se vrti oko Lavova i čak i oni najljubazniji među njima vole da se osjećaju dominantno. Poštovanje je za njih izuzetno bitno – pokoravajte se njihovom autoritetu, ali nemojte se ponižavati. Tako ćete izgubiti njegovo poštovanje. Plus je što Lav šef može istinski kreativno da inspiriše sve u svom okruženju.

DJEVICA

Djevica šef je ekstremno pedantna u detaljima. Tačnost i marljivost se smatraju vrlinama. Nered Djevicu čini nervoznom – ovaj znak voli da ima kontrolu u svom okruženju, a nikada neće oklijevati da pomogne kad god treba. Nježno postavite neophodne granice.

VAGA

Pravda je jedna od najvažnijih stvari za Vagu šefa. Ona će težiti pravednosti u radnom odnosu, u tome kako postupa prema svakoj osobi u firmi. Od vas očekuje isto. Ima oštar um i odlično pregovara. Ne podnosi tračeve i loše vibracije. Ako imate problema na poslu, dogovorite sastanak i razgovarajte dok pravda ne bude zadovoljena.

ŠKORPIJA

Ovaj šef je enigma. Djeluje prijateljski, ali svaka Škorpija je oprezna u otkrivanju istina o sebi, puna je nepovjerenja. Ovaj znak je odličan kao menadžer ljudskih resursa, jer ima moć da uoči skrivene motive. Šta god da kažete, on će to staviti u svoju memoriju, a kasnije će donositi sud o vama. Budite otvoreni i pošteni kako bi izbjegli otrovne ubode.

STRIJELAC

Strijelac je zabavan šef, ali samo dok poštujete njegovo mišljenje. Voli debate, ali voli i da pobjeđuje. Mogu da budu sveznalice koji najčešće pričaju samo u prazno, ali mogu da budu i inspiracija i odlični mentori i vodiči u poslu. Veliki su putnici i znaju puno stvari.

JARAC

Riječ šef kao da postoji upravo zbog Jarčeva, jer se ovaj znak prirodno uzdiže do pozicije autoriteta i voli da govori ljudima šta i kako da rade. Ove osobe imaju tople roditeljske osobine, ali nisu uvijek osjetljive i taktične. Od njih morate da otvoreno tražite ono što želite. Šef Jarac se divi ljudima koji sami rješavaju probleme i cijeni spremnost da se posao stavi iznad svega.

VODOLIJA

Ovaj šef se ponosi sposobnošću prekoračenja granica, ali kad dođe do njih, može biti vrlo krut, strog i nepopustljiv. Većina Vodolija je odličan timski igrači i često će vas obilaziti da se raspita kako napreduje posao. Vodolija šef će ponekad izgledati potpuno hladno i odsutno, ali on je tada samo izgubljen u svom svijetu. Tako dolazi, za pripadnike ovog znaka, do genijalnih ideja.

RIBE

Ribe su obično vrlo drage, uslužne, pune razumijevanja prema svojim zaposlenima, njihovim potrebama i osjećanjima. Nemojte previše iskorištavati tu šefovu osobinu kasneći ili izostajući s posla, jer će u jednom trenutku poludjeti i onda vam se loše piše. Postoji čelična strana kod Riba koja im daje disciplinu da budu toliko kreativni. Ribe će cijeniti ako im pomognete u organizaciji, pošto im to nije jača strana.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €