Porodica Bašić iz okoline Breze je bila pred rasulom: TEK KOD KOD ADE SARAJLIJE SAZNALA SAM ZAŠTO SVI LUDIMO U KUĆI!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Adine karte su moga muža „natjerale“ da prizna istinu da ima ljubavnicu. To sam naslućivala i ranije, ali nisam vjerovala, a on je tvrdoglavo negirao svaku moju sumnju. Naravno, bio je to šok za mene kao ženu i majku, ali nisam željela nazad. Nije ni on. Pristali smo na duhovne tretmane kod bijelog maga Ade Sarajlije.

Crna magija zamalo je uništila još nečije živote. Zli ljudi postoje, dokazuje to i primjer porodice Bašić iz okoline Breze. Oni su javno progovorili o tome i svoja iskustva žele podijeliti sa čitateljima Aure. Nadaju se da će tako pomoći onima koji prolaze kroz slične situacije, a ne znaju šta im se dešava. I u njihovom slučaju bilo je tako. Sretni porodični život zamijenile su brige, nerazumijevanje, hladnoća. Od svega im je najgore palo obolijevanje kćerke.

Čiko u crnom šeširu
“Sve je počelo onog dana kada sam saznala da moj suprug ima ljubavnicu. Bila sam sigurna u njegovu vjernost, pa je to bio šok koji sam teško podnosila. Poricao je da se viđa sa drugom, ali sam znala istinu. Bilo mi je samo čudno da se promijenio preko noći. Znam da me voli jako, sigurna sam u to. Posebno u svemu tome me pogodilo što je ta žena bila mnogo starija od njega. Imamo jedno dijete, desetogodiđšnju kćerku. Najbolja je učenica u školi i jako inteligentna. Kada su počele svađe između mene i muža, naglo je popustila u učenju – govori Mahira, supruga i majka u porodici Begić.

Onda je, prema njenim riječima, Azri svakim danom bivalo gore i zdravstveno. Trpjela je glavobolju, a svakodnevno je patila i od nesvjestice i povraćanja.
“Odveli smo je doktoru. Nalazi su bili uredni, pa smo odahnuli. No, onda je noću imala košmare. Skakala je u snu iz kreveta, vrištala, plakala, grebala se po licu… Jutrom bi pričala da joj noću dolazi čiko u crnom šeširu, da njih dvoje razgovaraju i da će ona sa njim otići u svijet duhova. Crtala je neke čudne znakove, pisala riječi na samo njoj znanom jeziku, razgovarala sama sa sobom, a prema meni i mužu bila je drska, prosta, bezobrazna…

“Smirivali smo je, ali bi tada bilo još gore. Tjerala nas je iz svoje sobe. Kod psihijatra doživjeli smo novi šok. Pred njim se ponašala sasvim normalno i uspješno je riješila sve zadane testove. Pokušao nas je smiriti riječima da je kod neke djece u njenim godinama, u pubertetu, takvo ponašanje normalno – priča djevojčicina majka.

Priznanje

Kaže, majčinsko srce joj se kidalo od brige gledajući mjezimicu Azru pred čijom bolešću je ona bila nemoćna. Dala bi sve na svijetu da joj je mogla u tim trenucima pomoći. Sve što je mogla, bilo je maloj Azrici podariti neizmjernu ljubav i brigu. Ali, očajni roditelji koje je kćerkina bolest donekle zbližila, nisu odustajali od traženja lijeka. Na savjet Mirsadine majke, obreli su se i pred vratima duhovnih iscjelitelja.

“Majka je bila sigurna da je šejtan u naš život upetljao prste. Svi iscjelitelji, koje smo posjetili, rekli su da je Azra pod crnom magijom, ali da joj ne mogu pomoći. Nada se javila tek u ordinaciji iscjeliteljke bijelog maga Ade Sarajlije. I on je potvrdio da je moja Azra pod djejstvom ogromne količine prljave i negativne energije različitog porijekla.

Ado je dugo otvarao karte na Azru i njene roditelje, analizirao, čitao njihovo juče, danas, sutra… Naravno, centar svega je bila maloljetna djevojčica, ali njena sudbina bila je „zarobljerna“ djelovanjem negativnih energija od strane žene koja je željela za sebe Azrinog oca.

“Uz dijete je trebala i majka da bude žrtva ove energije. Negdje ste sadaku podijelili, pa niste preko soka ili pića ovo unijeli u sebe. I vi biste hodali od doktora do doktora, a muž bi vas napustio, vjerujući da ste obje lude – objašnjavao je bijeli mag Ado Sarajlija.

Nesretnoj porodici je ponuđeno da pristupe tretmanima za uklanjanje crne magije. Ona je došla preko supruga, odnosno oca koji je stupio u avanturu sa ženom sumnjivog morala. Bar tako su karte „kazivale“.

– Adine karte su moga muža „natjerale“ da prizna istinu da ima ljubavnicu. To sam naslućivala i ranije, ali nisam vjerovala, a on je tvrdoglavo negirao svaku moju sumnju. Naravno, bio je to šok za mene kao ženu i majku, ali nisam željela nazad. Nije ni on. Pristali smo na duhovne tretmane kod bijelog maga Ade Sarajlije.

Suprug se pravdao da je to bio trenutak njegove slabosti, ali je priznao da je bio sve više očaran njome, te da mu ni supruga ni kćerka nisu predstavljale bogastvo, a bile su nekada njegovo sve u životu. Nikada mu nije bilo jasno šta se to dogodilo sa njim.

“Magija je učinila svoje. Uz Božiju pomoć sve će se riješiti – kazao je bijeli mag Ado.

Četiri puta supružnici Bašić su sa kćerkom dolazili na tretmane kod Ade Sarajlije. Na dva obreda bila je jako bolno, ali i dirljivo. Suprug je preznojavao, izvijao, gubio svijest…da bi nakon toga počeo sebi čupati kosu i ponavljati: „Šta mi je sve ovo trebalo!“. Djevojčicu su kupali učenom vodom, a svi su dobili zaštite za blagostanje, harmoniju i sreću.

“Ubrzo su nestale Azrine noćne more, knjigu je uzela u ruke, pjeva, pleše, ljubi nas i mazi. Sada je zdrava i sretna djevojčica. A suprug i ja smo ponovo našli jedno drugo – kazala nam je naša sagovornica.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €