Pogledajte ovu ženu: VJERILA SE SA DUHOM, A IMALA JE SEKS SA DVADESETAK NJIH!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Moj vjerenik je 21. duh s kojim sam spavala. Bolji su od živih frajera! “To nije kao bilo koji drugi seks. Oni su mnogo senzualniji. Naravno, glavna razlika je u tome da ja njega ne vidim”, tvrdi Britanka

Engleskinja Ametist Realm vjerila se sa jednim duhom iz Australije. Ona je svijet živih obavijestila da sa svojim davno preminulim izabranikom planira veliku svadbu, ali i bebu. Inače, veze sa avetima joj nisu strane, jer 30-godišnja žena tvrdi da je imala seks sa već 20-ak duhova.

Ametist je medijima ispričala kako je od rane mladosti imala seksualne odnose sa najmanje 20 duhova, ali nije tražila ozbiljnu vezu kada je otputovala u Australiju na poslovni put.
Ipak sve se promijenilo kada je prilikom jedne šetnje imala kontkat sa nepoznatom utvarom i osjetila varnice kakve nikada prije toga nije. Ona i duh su se odmah smuvali.

Ametist ipak nije vjerovala da njihova veza može da preraste u nešto ozbiljnije, jer duhovi obično ostaju na jednom mjestu, ali onda je po povratku u avionu osjetila prisustvo svog ljubavnika, koji je izgleda ipak riješio da se pođe sa njom.

“Nisam mogla da vjerujem. Bila sam tako sretna i uzbuđena. Toliko, da smo se zaputili u toalet aviona. I, pa… sada sam član “Milja iznad” kluba – rekla je sa osmjehom ona za The Sun, aludirajući na to da su ona i njen dečko-avet imali seks u toaletu aviona.

Ovo se desilo prije devet mjeseci, a prošle nedelje uslijedila je i paranormalna vjeridba.

“On nije klekao na koljeno ispred mene – on nema koljena. Ali prvi put čula sam ga da govori. Mogla sam da čujem njegov glas i to je bilo prelijepo. Duboko, seksi, pravo – rekla je ona.

Par trenutno bira prsten, a Ametist kaže da će njen vjerenik odlučiti kakav će on biti. Planiraju i veliku pagansku svadbu, a poslije toga i bebu.

“Energija duhova je ženstvenija nego kod živih muškaraca. Ako vodite ljubav sa duhom, pol ne postoji. Duhovi ljubavnici su senzualniji nego živi frajeri. Sa njima se dublje povežete, jer je seks nadilazi fizički kontakt. To nije kao bilo koji drugi seks. Naranvno, glavna razlika je u tome da ja njega ne vidim – rekla je ona.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €