Ovo su znakovi da vam se otvara treće oko

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Smatra se da svako posjeduje treće oko, razlika je samo u tome je li netko probudio ovaj dio svoje prirode ili ne. Otvaranje trećeg oka je proces koji će nekima trajati cijeli život, dok drugi neće ni shvatiti da su to već ostvarili.

Prava tajna ne leži u otvaranju trećeg oka, već umjesto toga, u prepoznavanju toga.

Ovdje su 6 znakova da ste slučajno otvorili treće oko:

Čudni i stvarni snovi
Svake noći ćete se transportirati u nevjerojatno realan svijet. Međutim, to nisu bilo kakvi snovi. Osjećate kao da ste doista tamo, doživljavajući sve iz prve ruke, a sami snovi su bizarni i haotični.

Doživljavate zbunjenost i nevjerojatno vam je teško ostati u snu. To vjerojatno ima nevjerojatan negativan utjecaj na kvalitetu vašeg sna.

Život između stvarnosti i mašte
Kada vam je otvoreno treće oko, svijet oko vas doživljavate kao u snovima. To je uglavnom zbog činjenice da treće oko nije vezano za ovaj svijet. Umjesto toga, možete vidjeti dalje od ovoga što se nalazi ovdje i sada, možete steći uvid i u druga područja.

Zbog toga može se dogoditi da vam bude nevjerojatno teško razlikovati ono što je stvarno ovdje na Zemlji i što nije. Premda to može biti zbunjujuće, u najmanju ruku, također će vam pomoći da otvorite svoj um činjenici da u životu postoji više od onoga u što smo nekoć vjerovali da je istina.

Promjene u prehrani
Budući da postajete svjesni vibracija koje postoje oko vas, kao i unutar vašeg tijela, bit ćete vrlo svjesni toksina koji se nalaze u svijetu oko vas.

Hranu koju konzumirate promatrat ćete u novom svjetlu, odjednom svjesni kemikalija, konzervansa i nečistoća. To će vas dovesti do toga da tražite zdravu, hranjivu hranu.

Dublje razumijevanje odnosa
Treće oko nam pomaže da vidimo i shvatimo duše onih koje susrećemo, uključujući naše prijatelje, porodicu, saradnike, itd. Ovaj novi uvid pružit će vam novo razumijevanje vaših veza i odnosa.

Iako će to otkriti nedostatke u nekima, čak i dovesti do njihova uništenja, druge će ojačati, uspostavljajući dublju, smisleniju povezanost.

Neobjašnjive glavobolje
Kad su čakre poravnane i sve radi optimalno, one pročišćavaju energiju koja se kreće i koja ulazi i izlazi iz naših tijela. Ovo je važno za naše cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Ako se često osjećamo bolesno, to je zato što ovaj sistem ne uspijeva ispravno raditi. Jedan od najranijih znakova da se to događa je pojava iznenadnih, neobjašnjivih migrena.

Moći
Buđenje trećeg oka može potaknuti latentne psihičke moći kod odabranih ljudi. To uključuje vidovitost, izvanosjetilnu percepciju (ESP), telepatiju i slično.

Možda ste prethodno imali snažan osjećaj iz trbuha, no iznenada se čini da je to sada nešto mnogo više. Nemojte zanemariti ovu promjenu. Možda su vaši darovi daleko veći od svega što ste ikad zamišljali.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €