OVI LJUDI DONOSE NESREĆU!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ingelore Otto iz Hamburga četiri je puta stajala pred matičara i izgovarala sudbonosno da – dok nas smrt ne rastavi. Međutim, ubrzo nakon svake svadbe, Ingelore bi ostajala udovica. Njena su dva supruga stradala u saobraćajnoj nesreći, treći je umro od srčanog udara, a četvrti se utopio na kupanju. Nakon toga, Ingelore je bila uvjerena kako je prati neka teška kletva.

O tome ne može biti ni govora – uvjeravao je Ingelore parapsiholog kojem se obratila za pomoć. Ipak, ni on nije mogao naći objašnjenje za seriju ovih smrtnih slučajeva. Jedino je nesretnu ženu savjetovao da se neko vrijeme kloni intimnijih veza.

Ingelore nije jedina. Diljem svijeta poznati su slučajevi – osoba koji naprosto vuku neku nevolju sa sobom. Pritom to ne znači uvijek smrt.

U najvećem broju slučajeva, radi se o pojavi iznenadne bolesti, o nekom novčanom ili sličnom gubitku, a ni nesreće nisu rijetkost.

U svijetu, najpoznatija osoba koja donosi nesreću je bivši argentinski predsjednik Carlos Menem.

Njega zemljaci zovu “mufa” što u doslovnom prijevodu znači čovjek koji donosi nesreću. Evo nekoliko zabilježenih slučajeva koji su opravdali Carlosov nadimak mufa.

Gabriela Sabatini, svjetski poznata tenisačica, pozvala je Menema dok je još bio predsjednik, na partiju tenisa.

Nakon toga, Gabrijela je počela padati na svjetskoj listi najboljih tenisačica, da bi naposlijetku definitivno odustala od teniske karijere.

Neposredno prije utrke Formule 1 za veliku nagradu Argentine, Carlos se došao rukovati sa Michaelom Schumacherom. Nekoliko minuta poslije toga, njemački je automobilistički as izazvao sudar na pisti i morao je odustati od utrke.

Daniel Sciolo, argentinski superstar je na utrkama motornih čamaca, provezao i jedan krug s predsjednikom Menemom. Odmah sutradan, ovaj se šesterostruki prvak u utrkama motornih čamaca unesrećio, pri čemu je izgubio desnu ruku.

Carlos Menem junior je krenuo u vožnju helikopterom. Nakon što je ugledao oca kako mu maše, izgubio je kontrolu nad helikopterom i srušio se. Tom prilikom je i poginuo.

Tek nakon posljednjeg slučaja, Carlos je shvatio da nešto s njim nikako nije u redu. Od tada, krenuo je u potragu kod raznih znanstvenika, međutim, niko mu nije mogao pomoći. Potom se argentinski predsjednik počeo obraćati i raznim parapsiholozima koji su ga navodno “duhovno očistili” od negativnih vibracija.?

Ipak, misija parapsihologa očito nije uspjela. Nedugo nakon svega toga, Menem je optužen za ilegalnu prodaju oružja da bi potom izgubio predsjednički položaj. Ubrzo je i obolio, a za vrijeme sudskog procesa, na čudan i nikad objašnjen način, umrlo je pet svjedoka važnih za razotkrivanje prodaje oružja – što govori kako je Menemov parapsiholog zaista bio nemoćan.

Ovakvim, zastrašujućim i neobjašnjivim  slučajevima – fenomenima, bave se i znanstvenici  Sveučilišta Berkeley. Međutim, kad je riječ o ljudima koji su magnet za nesreću, nisu odmakli sa polazne tačke. Za sada su samo uspjeli načiniti statistiku takvih slučajeva.

Sve sumnjive smrti…

O sudskom procesu o nezakonitoj prodaji 6500 tona argentinskog oružja Hrvatskoj, BiH i Ekvadoru, kojom se prekršio nametnuti embargo UN-a, Carlos Menem je bio glavni optuženi. On je potpisao tri odredbe kojima je oružje namijenjeno Panami i Venecueli, završilo u Hrvatskoj, te u Ekvadoru, koji se 1995 sukobio sa Peruom.

Suđenje Menemu pratio je cijeli niz zagonetnih smrti – svjedoka u sudskom procesu.

 Visoki mornarički dužnosnik Jorge Estrada, ključni svjedok prodaje oružja, izvršio je samoubistvo, nakon što je uništio niz dokumenata.
 Brigadir Rodolfo Echogoyen ubijen je hicem iz pištolja dok je istraživao slučaj.
 Poduzetnik Marcelo Cattaneo, blizak Menemov saradnik preminuo je “prirodnom smrću”. I protiv njega se spremala optužba.
 Drugi poduzetnik važan za razotkrivanje tajne prodaje, Alfgredo Yabran, nađen je ubijen.
 Godine 2003, pod sumnjivim okolnostima umrla je Lourdes Di Natale (43), svojedobno tajnica najuticajnijeg Menemova predsjedničkog savjetnika Emira Yome, koja je na sudu trebala razjasniti tajnu o prodaji oružja. Navodno je izvršila samoubojstvo skokom sa 10 kata, a policija je njezinu smrt tajila desetak dana. Još od 1998 ona je postala jedna od ključnih svjedokinja istražnog procesa, jer je istražnom sucu navodno povjerila sve što je znala o trgovini oružjem.

U rokovniku tajnice bili su jasno navedeni tajanstveni sastanci, tajni telefonski brojevi, te imena svih posjetitelja Yomina ureda. Među njima je i ime trgovca oružjem Monzera Al Kazzara, ministra u Menemovoj vladi, sudaca, pa i poduzetnika koji su poslije tih posjeta dobivali milijunske poslove od vlade. Istodobno, Di Natale dala je više nego dobre indicije da je sam predsjednik Manem bio mozak u cijeloj toj nezakonitoj ali unosnoj operaciji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €