Otkrijte svoj broj napretka: Devetkama luksuz u bogatstvo, šesticama prazni novčanici1

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu i kakav tijek novca vas očekuje. Također, iz tog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti te područja života u kojima ćete imati najviše uspjeha.

Bioritamski broj dobiva se zbrajanjem svih brojeva dana i mjeseca rođenja (bez godine rođenja), a broj koji se dobije kao rezultat treba daljnjim zbrajanjem svesti na jednu cifru.

Evo primjera kako ćete izračunati bioritamski broj: Ako ste rođeni recimo 14. kolovoza vaš bioritamski broj je 1 +4 + 8 = 13, a to je 1 +3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

 Jedinice

Većina vas sretna je što se novca tiče. Imate izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali ne vidite to. Lijepo je vidjeti vaš entuzijazam za zaradu i potrošnju. Bez obzira na okruženje nećete imati puno novca u štednji. Međutim, nema šanse da uvjerite okruženje da niste bogati, ne vjeruju vam. Nemojte igrati igre na sreću, možete izgubiti.

Dvojke

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, niti volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate živce nositi se sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom, uopće s ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka riskiranja i hrabrosti, novac slabije pritječe. Lijek je u bavljenju umjetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte.

Trojke

Sretna ste osoba po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete ambiciozni, stići ćete priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca. Jedna od karakteristika vezana za trojke, je da strašno brzo izlazite iz puberteta i siromaštva, kao i svi koji su neparan broj ili vatreni znak.

Četvorke

Obično ste vrlo situirani, međutim, kod vas postoji neka vrsta kašnjenja s novcem, a i problemi vezani s vašim poslovnim potezima. Uglavnom nećete imati gomile novca, osim ako niste genij. Međutim, uvijek ćete odavati izgled imućnosti oko sebe. Posjedujete razvijen potrošački mentalitet, većina od vas lako troši novac, a ako živite u zemlji s dobrim životnim standardom, imat ćete lijepu kuću. Pravi prosperitet slijedi vam tek nakon 40. godine života

Petice

Vaš broj je broj poslovnosti, putovanja, brzine, biznisa, novca. Vas očekuje veliko obilje; novčano i materijalno pa i veliko bogatstvo. Zbog lucidnosti, pameti i prodornosti, možete imati čitavu industriju, ili čitav niz sustava poslovanja. Naravno da vas to zanima. Za sve vaše aktivnosti, bit ćete izvanredno novčano nagrađeni.

Šestice

Vi ste prilično zanimljiv broj, jer vas novac ne privlači, a još manje vas privlači njegovo gomilanje. Jedino do čega vam je stalo i za što vam treba novac jeste da zadovoljite svoje potrebe i ispunite sebi želje. Vi novac trošite vrlo rado na ono što vas privlači. Volite ga trošite na umjetnost, iako vam to ne donosi dobrobit, osim uživanja. Novac je zbog toga u vašim rukama rijetkost.

 Sedmice

Kao i sve u vašem životu i ovdje su brojne promjene po pitanju tokova novca i njegovog posjedovanja. Te turbulencije vam smetaju da se do kraja ostvarite. Međutim, broj sedam je najmističniji broj od svih, pa može donijeti novac ako vam je profesija mistična ili ste talentirani u tom pravcu. U tom slučaju stječete bogatstvo i komfor.

Osmice

Vi ste osobe kojima kasni sve u životu pa se to odnosi i na novac.

To znači da vam solidno i stabilno financijsko stanje predstoji u kasnijem razdoblju života.Većina mora raditi teško i puno i ništa ne pada s neba. Vrlo je važno da se klonite svega što nosi broj 8 u životu i financijama, jer ćete biti još više usporeni. Najbolje se držati broja 3, 5, 7 u vezi novca.

 Devetke

Za vas se slobodno može reći da imate sreće s novcem. Volite trošiti novac na sebe. Tokom života ćete uživati materijalne udobnosti i luksuz. Ako pametno raspolažete novcem, možete živjeti jako lijepo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €