Osam zanimljivih osobina o muškim Vodolijama

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Smirenost i skladnost osobine su koje definišu muškarce rođene u znaku Vodolije. Oni imaju pozitivan pristup životu. U nastavku saznajte još nekoliko zanimljivih karakteristika o muškim Vodolijama.

Oni su, po prirodi, prilično idealistični; zbog toga veoma brzo prihvataju promjene. Muške Vodolije se, generalno, ne drže ničega dugo u životu. Zbog ovakve prirode, s vremena na vrijeme, vole da flertuju. Međutim, jednom kada su u vezi, Vodolije su lojalne.

Prilično su otvoreni i iskreni s ljudima. Ako im se nešto ne sviđa, to će im se vidjeti na licu. Oni su, takođe, iskreni i direktni u prijateljstvu i vezama.

Vodolije su veliki emotivci. Ako neko iznevjeri njihovo povjerenje, veoma su povrijeđeni. Vodolije su jake, ali mogu biti i izrazito slabe, u zavisnosti od situacije. Obično traže emotivnu podršku od žene koju vole.
Prijateljski su raspoloženi prema svim ljudima. Vodolije često pozdravljaju druge oko sebe na prijateljski način, što privlači žene. Oni u isto vrijeme mogu biti najbolji prijatelji i brižni ljubavnici.

Vodolije su kreativne u svemu što rade. One vole različite umjetničke forme i cijene kreativni talenat. Oni, takođe, vole da prirede kreativna iznenađenja ženi koju vole. Ponekad mogu biti prilično nepredvidivi.

Povremeno mogu biti dominantni i to im je negativna osobina. Kako vjeruju u potpunu slobodu, vodolije vole da donose sve odluke. Ako neko pokuša da ih sputa, neće se nimalo lijepo ponijeti prema toj osobi. Ako ste u vezi sa vodolijom, dajte joj prostora.

Muške Vodolije su uvijek dobro raspoložene. Takođe, veoma su energični. Kada imaju neki problem, to nećete vidjeti na njihovom licu. Ova osobina je veoma privlačna većini žena.
Kada je u pitanju njihovo samopoštovanje, prilično su egoistični. U vezi, njihov partner mora napraviti prvi potez. Ne zaboravljaju olako, što može dovesti do teških situacija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €