Numeroskop za april : Šta vam po bioritamskom broju donosi april: Jedinicama sretna nedjelja, trojke muku muče sa zdravljem!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mjesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj. Primjera radi, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, sabirate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

BIORITAM 1

U ovom mjesecu će vas opsjedati ozbiljni životni problemi. Doći ćete do nekih istina i saznanja kojima do sada jednostavno niste imali pristup. Odvojite vrijeme za razmišjanje i preispivanje sebe, čak i po cijenu odvojenosti od ljudi s kojima inače provodite vrijeme. Srest ćete nekoga ko vam može biti od pomoći u dosta segmenata života. Najbolji dani za vas u ovom mjesecu su nedjelja i ponedjeljak. Ukoliko ste u mogućnosti priuštite sebi boravak pred vode.

Ljubav: U odnosima ćete preispitivati i sebe i partnera, što može dovesti do pojačane nervoze i napetosti u odnosima pa i do prekida. Nemojte reagovati impulsivno, pustite da situacija prenoći prije konačne odluke. Nije dobar mjesec za započinjanje veza.

Posao: Napredak na radnom mjestu je izvjestan ali neće proći bez napetosti. Moguća povišica plate.

Zdravlje: napetost, nervoza i probavni trakt.

BIORITAM 2

Mjesec u kom će vam sve stvari ići savršeno od ruke a posebno što se tiče poslovnih stvari. Ono što se odavno priželjkivali ostvariće vam se u drugoj polovini mjeseca. Poslušajte savjete pravih prijatelja, pomoći će vam da razriješite svoje dileme. Navala želja i ideja će vas preplaviti posebno kad je u pitanju materijalna strana života. Budite odlučni u prihvatanju životnih prilika, ali i spremni na razočarenja i nerazumijevanje. Kroz sve negativne okolnosti provešće vas snaga vašeg duha i spremnost da se borite za ono što mislite da je ispravno.

Ljubav: Odbacite ljubomoru i više vjerujte svom partneru. Život je mnogo ljepši od ljubomore, zavisti, sumnje, straha. Kada te stvari odbacite, odnosi će procvjetati.

Posao: U izgledu vam je širenje poslova i poslovne djelatnosti, nastojte da očuvate smisao za balans između materijalnog i duhovnog. Zdravlje: bronhije, krvni sudovi osjetljivi.

BIORITAM 3

Mjesec čije vibracije vam mogu donijeti mnogo lijepog ukoliko ih budete znali iskoristiti. Ne tražite na sve strane odgovore na vaša pitanja, jer su svi odgovori upravo u vama. Doći ćete do novih viđenja mnogih stvari koje će vam pomoći da učvrstite vjeru u sebe i izađete iz patnji. Istovremeno je i vrijeme eliminacije koja vam se može dešavati na svim nivoima, vrijeme da okončate sve što je visilo mjesecima posebno ono što ste davno započeli. Utorak, četvrtak i petak biće važni dani od kojih u ovom mjesecu možete očekivati najviše.

Ljubav: Održavajte veze s osobama koje su trenutno daleko od vas, jer bi upravo takve osobe mogle da vam donesu mnogo toga novog, ugodnog i lijepog. Ako nešto ne funkcioniše dozvolite da se završi, tako je najbolje za vas.

Posao: Pripremite se za nove početke i bez predaha se borite za ono što ste naumili pa neće biti negativnih rezultata. Čistite stvari što više možete na svim područjima i bićete kao preporođeni.

Zdravlje: osjetljiv probavni trakt, mokraćni kanali.

BIORITAM 4

Inicijativa i samostalnost u prvom planu. Uticaji koji su vas do sad ometali na vašoj stazi sad sasvim iščezavaju. Vodstvo i istrajnost donijeti će vam odgovarajuće nagrade tj. ostvarenje cilja. Budite obazrivi ali ne i tvrdoglavi i nemojte ni po koju cijenu da dozvolite da neko utiče na vas, kada vi to ne želite. Obratite pažnju na dešavanja ponedjeljkom i subotom u ovom mjesecu. Oprez u svim sferama nije na odmet.

Ljubav: Nova prijateljstva i poznanstva vam donose mnogo zadovoljstva u ovom mjesecu.

Posao: Kreativni rad, utvrđivanje pozitivnih veza i odnosa vam donosi nove i uspješne projekte u poslu.

Zdravlje: glavobolja, zubobolja.

 BIORITAM 5

Mjesec kad svim svojim snagama treba da sarađujete sa drugima, umjesto da započinjete nove poslove. Trebate svladati mnoge praktične lekcije u ovom mjesecu, kako formalnim obrazovanjem, tako i u školi života. Možete imati ulogu mirotvorca između zavađenih strana u ovom mjesecu, jer će vam jednostavno vjerovati. Obuzdajte vaš temperament i ni u kom slučaju ne dozvolite da izgubite kontrolu nad sobom. U toku ovog mjeseca možete se osjećati neodlučno, nesigurno i nesposobno za donošenjem važnih odluka, zato sve važne odluke ostavite za sljedeći mjesec.

Ljubav: Nova ljubav sa partnerom će vas učvrstiti pred drugima kao i pred samim sobom.

Posao: Pokušajte se prilagoditi situacijama, jer nije povoljan period za promjene. Desiće se sve ono što treba i na šta nemate direktan uticaj. Zdravlje: Zamor kao posljedica stalne turbulencije raspoloženja.

BIORITAM 6

Smirenost, strpljivost i istrajnost dovešće vas do ostvarenja vaših poduhvata u ovom mjesecu. Društveni život će biti mnogo aktivniji nego u prethodna dva mjeseca, zato budte oprezni da potrošite ili ne prokockate novac. Klonite se što više možete crnih misli i mrzovolje jer vam neće donijeti ništa lijepo. Ambicije će vam rasti u ovom mjesecu pa isto tako i prilike za realizaciju, samo nemojte vjerovati baš svakom, lažnih dobronamjernika će biti oko vas više nego inače. Utorak , četvrtak i petak dani sa bitnim dešavanjima u ovom mjesecu. Ljubav: magnetska privlačnost će biti prisutna, pa obratite pažnju da ne uletite u neku avanturu zbog koje bi se kasnije kajali.

Posao: Velike pozitivne promjene na poslovnom planu su pred vama. Ne dozvolite poslovnim partnerima i kolegama da vas izbace iz kolosjeka jer smirenost i strpljivost su ovog mjeseca vaš ključ uspjeha. Zdravlje: Nervna napetost, arterije.

BIORITAM 7

Mjesec rada i uspjeha, pod uslovom da prepreke, kojih će biti skoro pa na svakom koraku prevazilazite bez melanholije. Dosta lijepog na svim razinama donosi za vas ovaj mjesec, a ono na šta posebno trebate obratiti pažnju je da nekom ne nanesete nepravdu jer bi vam se vratilo troduplo u ovom periodu. Subota, nedjelja i ponedjeljak su vam povoljni dani u ovom mjesečnom ciklusu.

Ljubav: Javiće vam se ovaj mjesec usamljenost i izolacija, mogli bi ste biti loše volje i ne vidjeti izlaz iz tih situacija. Zato povedite računa o tome šta osjećate? Za koga i zašto?

Posao: Obratite pažnju na sve ono što donosi novac, prihvatite čak i one poslove koje smatrate nebitnim i nekorisnim, jer će vam oni kasnije donijeti korist.

Zdravlje: predispozicije nasljednih bolesti.

BIORITAM 8

Mjesec promjena i prilagođavanja ali gotovo bezbolno tj. bez nekih velikih trzavica. Budite oprezni i popustljivi kada to bude neophodno, jer ćete u ovom mjesecu imati poriv za novim i neočekivanim uzbuđenjima. Može doći do nervoze i nestrpljenja u odnosima sa ljudima iz bliže okoline. Neodlučnost i smetenost bi mogli vladati ovim mjesecom.

Ljubav: Neka nova strast, probuđena vlastitom imaginacijom bi vas mogla odvesti u vrtoglave visine uživanja u ovom periodu. Uživajte ali istovremeno budite oprezni jer će brzo splasnuti i vratiti se na staro.

Posao: Prilike za promjenu na poslovnom planu biće prisutne, mnogo komunikacije razgovora, posebno sa inostranstvom ili vezano na bilo koji način za inostranstvo.

Zdravlje: umor, moguće virusne i bakterijske infekcije.

BIORITAM 9

Materijalna sigurnost je nešto što će za vas biti aktuelna kako tema tako i dešavanja u ovom mjesecu. Svoja dobra podijelite sa svojim bližnjima jer je to prvenstveno vaša dužnost, ali i donijeće vam mnogo lijepe svakodnevne ljudske radosti. Neke bitne stvari će se dešavati na porodičnom nivou, kako lijepe, tako se mogu desiti i ružne. Prihvatite ih jer niste mogli uticati na to. Utorak , četvrtak i petak donose bitna dešavanja za vas u ovom mjesecu.

Ljubav: Ovaj period zavisi od vaše lične preduzimljivosti. U vašoj bližoj familiji može doći do nastanka problema o kojima i ne sanjate da vam se mogu dogoditi. Moraćete iz svega sami da nađete izlaz po cijenu lične žrtve.

Posao: Promjene koje donose dosta pozitivnih dešavanja bez velikih turbulencija.

Zdravlje: nervna napetost, kičma.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €