NUMEROSKOP ZA 2018. godinu: Dvojke čeka nasljedstvo, četvorke seksualni skandali, a devetke nervno rastrojstvo!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

2018. godina je u znaku dvojke. 2+0+1+8=11=2. Bioritamski broj se izračunava tako što saberete datum, mjesec i godinu rođenja, te svedete na jednocifren broj.

Nakon godine velikih turbulencija, ali novih početaka na svim nivoima, ulazimo u godinu dvojke. Kada godinu 2018. raščlanimo, dobijamo 2+0+1+8= 11 a potom broj 11 svedemo na jednocifreni broj i dobijamo 2. Pred nama je godina u kojoj će da dominiraju pripadnice ljepšeg spola. Za broj dva vezujemo Mesec koji je simbol ženskog principa.

Dvojka je i simbol plodnosti, nježnosti, saosjećajnosti, majčinstva i porodice pa evo prilike da u 2018. godini svi oni kojima se do sada nije dalo da steknu krov nad glavom, riješe stambeno pitanje što kroz povoljne kredite, ali i kroz nasljedstvo ili pomoć bliske ženske osobe – majke, bake, tetke, rođake. Dobra je i za dobijanje potomstva – češće će se rađati djevojčice, nego dječaci. Ova godina više će da donese promjena ženskoj populaciji, a manji utjecaj imaće na muškarce, izuzeci su oni koji su inače skloni da popuštaju ili su podložni utjecaju majke, supruge, djevojke, sestre ili direktorke na radnom mjestu.

U 2018. godini akcenat ćemo da stavimo na milosrđe i pomoć ljudima u stanju potrebe. Više će se donositi odluke srcem, nego zdravim razumom. Naglašene su psihosomatske tegobe, psihička oboljenja i ekspanzija problema u vezi sa duševnim bolestima i porocima. Pomoć treba da tražite na svetim mjestima.

A evo šta u godini dvojke može da očekuje svako od vas na osnovu ličnog bioritamskog broja kojeg dobijate tako da datum i godinu rođenja svedete na jednocifren broj. primjera radi, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, sabirate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

BIORITAM 1
Brzo ćete zarađivati, još brže trošiti
Vi ćete u 2018.  postati svjesni svojih posebnih talenata. Vaša kreativnost u ovoj godini dolazi do punog izražaja, posebno gdje je sposobnost komunikacije izražena. Svoj status u društvu, ove godine ćete graditi vrlo predano, a do uspjeha dolaziti marljivim radom i sretnim okolnostima, kao i dobrim planiranjem i osjećajem odgovornosti.  Optimizam vam neće nedostajati, naprotiv bićete mnogo optimistični što će vam pomoći prevazići prepreke koje vas vraćaju na nultu tačku. Društveno ćete biti dosta aktivni. Po pitanju emocija bićete dosta ranjivi, tako da bi mogli pasti pod uticaj nekog iskušenja ili situacije koja vas može povrijediti.

U vezama i braku nećete biti pretjerano zadovoljni ali ćete osjećaje zadržati za sebe, lako ćete opraštati i prelaziti preko tuđih grešaka. Skroman početak po pitanju finansija, uzdizat ćete se uz naporan rad kombinovan sa sretnim okolnostima. Imaćete mogućnost zaraditi novac bez velikog naprezanja, ali ćete brzo i trošiti. Uglavnom ćete imati sreću po pitanju novca. Zdavlje trebate njegovati jer bi naporan rad mogao povećati stres i to se odraziti na vaše zdravlje.
Iako ćete ove godine biti posebno izdržljivi, pripazite se se depresije , nesanice, plućnih bolesti i bolesti kičme. Vi u ovoj godini možete biti nadahnuće za druge ljude.

BIORITAM 2
Konačno prilika za napredovanje

Godina u kojoj sistematičnost, rad, disciplina…donose prednosti i uspjeh. Takođe se u ovoj godini morate naučiti živjeti sa zakonom ograničenja, jer će ona biti sastavni dio vašeg života, bit ćete ih itekako svjesni, to mogu biti ograničenja od strane okoline, zdravlja i od vaših gledišta.
Trebate naučiti kako živjeti u skladu sa tim ograničenjima. Hrabrost će vam biti na zavidnom nivou, potencijali koji će vas dovesti do uspjeha su upornost, izdržljivost i tačnost. Imat ćete priliku za napredovanje, pripazite da je ne propustite zbog vlastite sumnjičavosti.
Nagle promjene koje ćete imati ove godine, neće vam dozvoliti da jednostavno pronađete kompromis. Izljevi nježnosti i gnjeva će se izmjenjivati kao dan i noć. U ovoj godini vam je dobro aspektirano nasljedstvo, a novcem ćete vješto i oprezno upravljati.

Po pitanju veza tražićete red i sve što se bude odvijalo na drugi način, za vas će predstavljati bolno iskustvo. Čuvajte se premorenosti i opšte slabosti. Inače ovo je godina u kojoj vam se mogu pojaviti zdravstveni problemi s kojima se do sada niste susretali. Problem evam mogu stvarati skriveni neprijatelji, suzdržite se kritikovanja jer vam može donijeti probleme.

Dosta nemira i nestrpljivosti, teško ćete podnositi zastoje u poslu a oni će se često pojavljivati. Pronađite svoj unutrašnji mir i prevaziđite prepreke bez melanholije.

BIORITAM 3
Novac donose igre na sreću

Godina prepuna uzbuđenja i brojnih mogućnosti koje će vam se nuditi sa svih strana. Česte promjene, raznovrsnost, neuobičajena dešavanja, poznanstvga sa neobičnim ljudima kao i poneka neobična pustolovina. Prilagodljivost, privlačnost i posebna vrsta optimizma će vas krasiti ove godine. Pomoć od osoba na položajima, prijatelja, rodbine će vam biti na raspolaganju.
Naučite ne gubiti vrijeme na stvari koje vas neće zadovoljiti. U vama će se javljati snažna želja za slobodom i svim stvarima koje su na bilo koji nači s njom povezane. U ovoj godini jednostavno stvarate avanturu. Znatiželjni u stalnom pokretu zanimaće vas sve i svi. Lako ćete sklapati prijateljstva i biti nadahnuće za druge. Ova godina vam može donijeti i lijepa putovanja, čak i ako budete spriječeni putovati fizički, učinićete to imaginarno. Novac vam može doći uz pomoć igara na sreću i poslovnih rizika u koje ćete se upuštati ove godine. Ipak budite razboriti po pitanju novca, jer vaša sreća u ovom periodu je nestalna.

Ljubav će biti jedan od ciljeva vašeg traganja, brzo ćete se zaljubljivati ali i hladiti, a ukoliko se uspijete predati vezi bićete vjerni. Ukoliko pronađete ljubav istinski ćete uživati u razmjeni osjećaja. Po pitanju zdravlja nedostatak koncentracije, loši snovi, nervoza, oprez pri brzini je postoji opasnost od povreda. U suštini, promjenjiva godina koja donosi dosta uspona i padova, gdje će stabilnost zavisiti od vašeg poimanja slobode.

BIORITAM 4
Čuvajte se seksualnih skandala

Vaš zadatak je prihvatiti odgovornost i brinuti se za druge, pružati ljubav bez očekivanja da vam se vrati. Davanje drugima u cjelosti, pa čak kad pružanje pomoći nekome ide na vašu štetu. Težit ćete blikosti i intimnosti pa vrlo vjerovatno da možete uploviti u bračne vode, ali isto tako može doći do raskida veze ili razvoda, ukoliko nema ravnoteže u istim. Biće vam potrebna podrška. Štitit ćete interese osoba iz vašeg okruženja. Pomoć će vam stizati iz poznatih i nepoznatih izvora. Humanost i empatija će iz vas zračiti u ovoj godini. Udobnosti i obilje vam dolazi na sreću, i sve oko sebe ćete željeti vidjeti sretne. Ljubav je vaša temeljna vibracija, snažna motivacija koja će vas ove godine pokretati na aktivno djelovanje. Mogući su i problemi u ljubavi, čuvajte se seksualnih skandala.

Pokušajte se više baviti fizičkim aktivnostima, ograničite konzumiranje slatkiša, obratite pažnju na šećer u krvi, probleme s dojkama, genitalne bolesti, anginu….Iako može biti promjena, kakve god da su donose za vas sretniji i ispunjeniji život.

BIORITAM 5
Slijedite svoje snove

Pojačana intuicija i mnogo analiziranja će vas pratiti ove godine. Vaš zadatak je da proučavate i duboko razmišljate, morate naučiti provoditi vrijeme sami sa sobom bez osjećaja duboke izolacije.

Obratite pažnju na snove, mogu vam donijeti orginalne ideje uz koje možete postići uspjeh. Osjećaj neovisnosti i rezervisanosti blokirati će ljubav i prijateljstva koje će vam drugi nuditi. Posebno se pripazite egocentričnosti, prihvatite činjenicu da se svijet ne mora vrtiti oko vas. Imaćete rješenje za svaki problem i lakše ćete rješavati sporne situacije. Novac ćete cijeniti ali mu nećete robovati, tražit ćete poštovanje i priznanje za svoj rad. Po pitanju veza ili braka bit ćete nježniji i osjećajniji i taj segment ćete odvajati od svih drugih. Ova godina vam može donijeti i izvanbračnu vezu. Moguće su alergije i kožne bolesti izazvane stresom kao i problemi s probavom.

Promašaji i slomovi su sastavni dio ove godine. Prihvatite stvari takve kakve jesu jer ne možete mnogo promijeniti.
Sposobnost analiziranja i pronalaženja odgovora za životno važna pitanja može biti vaša karta za uspjeh u ovoj godini.

BIORITAM 6
Ne smijete biti rastrošni

Tokom ove godine trebate naučiti šta predstavlja zadovoljstvo materijalnog svijeta i moć koja proizilazi iz vladanja tim svijetom. Bavit ćete se praktičnim, prizemljenim poslovima. Nastojat ćete iskoristiti svoje ambicije, organizacione sposobnosti i svoju učinkovitost da bi ste osigurali svoje mjesto pod suncem. Razmišljat ćete unaprijed, ispred svog vremena i težiti velikim poslovnim poduhvatima.

Dobro planiranje će vam osigurati uspjeh. Godina koja vam može donijeti napredak u karijeri kao i ostvarenje željenih ciljeva. Mogući su problemi koji vas mogu spriječitii u ostvarenju ciljeva, posebno u situacijama koje su na neki način nelegalne. Pripazite se sklonosti da živite iznad svojih finansijskih mogućnosti, jer posljedice ćete osjećati i narednu godinu.

Emotivno ćete osjećati kao da vam nešto nedostaje. Nastojat ćete zadržati osobe ovisne o vama. Ako u ovoj godini ulazite u brak, to sigurno radite promišljeno, zahtjevat ćete vjernost koju niste sposobni uzvratiti. Promašaji vas mogu skupo koštati, a biće prisutan i strah od odbacivanja, odvajanja kao i razvoda. Po pitanju zdravlja čuvajte se infekcija, moguće glavobolje, kožne bolesti, reumatizam, bolovi u leđima.

Događaji u ovoj godini smjenjivati će se munjevitom brzinom i ona je na poseban način vaša životna prekretnica. Osjećaj da hodate po rubu provalije biće prisutan, kao i vaša potreba da vladate drugima što vas može dovesti do toga da vas napuste i najbolji prijatelji. Shvatite da vaš put nije jedini ispravan.

BIORITAM 7
Čuvajte se stresa!

Glavna teškoća ove godine proizilazi iz činjenice da ne možete tražiti i očekivati bilo šta za pomoć i potporu koju pružate drugima. Vaše zadovoljstvo treba doći upravo iz samog činja davanja.
Posjedovat ćete veliku količinu energije i hrabrosti kao i psihičke snage. Bit ćete neovisni u svom pristupu životnim problemima. Razvijat ćete se duhovno kroz životne nedaće i cijeniti istinsku mudrost.

Sentimentalnost koja će biti pojačana, drugi će iskoristiti, no to će im uspjeti samo jednom. Novac će vam dolaziti samo u slučaju da ne želite sve samo za sebe već za dobrobit svih oko vas.
Idealizirat ćete svoju ljubav do krajnih granica, bićete temperamentniji svako razočarenje će vas teško pogoditi. Ukoliko izbjegnete razmirice oko nebitnih stvari bit ćete sretniji. Obratite pažnju na svoje zdravlje, posebno na stres koji može uzrokovati mnoge druge zdravstvene teškoće, takođe se čuvajte infekcija. Često ćete se suočavati s prevarama i konkurencijom na poslu kao i ljubomorom na ljubavnom planu.

Vaša lekcija za ovu godinu je teška, donosi spoznaju kako vam bilo koja stvar koju ste željeli dobiti svim silama bez obzira na cijenu prije ili kasnije uzrokuje bol

BIORITAM 8
Novac će vam padati s neba

U ovoj godini trebate naučiti prevnstveno kako stati na vlastite noge, postati neovisan bez oslanjanja i traženja pomoći od drugih. Kada to prihvatite i započnete koristiti svoje talente, otvaraju vam se neslućene mogućnosti.
Voljet ćete opasnosti i hrabro ulaziti u svaku riskantnu situaciju. Vašem egu je potreban osjećaj upravljanja i rukovođenja u važnim poduhvatima, zbog čega ćete uporno odbijati podređene uloge.

Nećete se dvoumiti prihvatiti visoki stepen odgovornosti. Novac će vam dolaziti iznenada i lagodno ćete ga trošiti. Emocije će biti podređene razumu i logici. Nećete biti previše romantični, moguće da ćete biti nezadovoljni po pitanju braka i ljubavi, što može dovesti do preljube i brojnih ljubavnih afera.

Po pitanju zdravlja obratite pažnju na srce i oči. Brzina će biti vaš moto u ovoj godini pa se čuvajte svega što ona može donijeti, brzu zaradu, brak na brzinu, brze odluke, zato zastanite i razmislite da ne bi imali neželjene posljedice

BIORITAM 9
Godina uspona i padova

Duhovno nadahnuće koje može proizvesti neka zaista vrijedna umjetnička djela ( ukoliko imate skolonosti ), shvatanje dubljeg značenja svega što vas okružuje. Bićete u situaciji naučiti vjerovati svojoj intuiciji i napraviti pravilne poteze.
Mnogo toga će se odigravati u vašoj psihi što će vam na neki način biti i neshvatljivo, što će vas činiti bojažljivim i povučenim. Ova godina je za vas kao mač sa dvije oštrice, nosi veliko breme i veliku odgovornost. Osjećaj udaljenosti od drugih bez obzira koliko su vam bliski biće često prisutan.

Ekstemno ćete biti osjećajni, snažna uutrašnja energija će vam donositi mnogo emocionalnog nemira. Iako godina može početi s materijalnim problemima, novac će pristizati, mada sa usponima i padovima, jednostavno će se smjenjivati periodi materijalne stabilnosti i nestabilnosti.

Pripazite se partnerskih odnosa. Po pitanju ljubavi bićete svjesniji želja i potreba vašeg partnera, nastojaćete im ugoditi, a ako kojim slučajem shvatite da ste prevareni ili ostavljeni, reagovaćete na veoma destruktivan način.
Najslabija tačka je vaš nervni sistem, zbog čega sebi trebate priuštiti dosta mirnu okolinu i opuštanje. Posjedovaćete hrabrost u borbi za svoja uvjerenja i borit ćete se zakonskim sredstvima kako bi ih odbranili.

Život će vam tokom godine biti užurban i pun aktivnosti kao i testova i izazova. Očekuju vas usponi i padovi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €