Numerološki kalendar do 30. juna:PRED NAMA JE SUBOTA NESRETAN, A UTORAK – SRETAN DAN

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prema numerologiji, brojevi u našim životima imaju svoje značenje i oni nas zapravo pokušavaju usmjeriti na pravi put. Pogledajte šta vam numerologija najavljuje za ostatak mjeseca juna 

Historijski i hronološki posmatrano u numerologiji, mističnoj nauci o brojevima, tokom vremena su se razvili silni sistemi za rad sa brojevima u svrhu predikcije, predviđanja budućih događaja, sudbine i istovremeno su se razvile i posebne tehnike i rituali vezani za brojeve od 1 do 9, koje su u tajnosti koristili najveći posvećenici ovog svijeta poput Isaka Njutna, Leonarda da Vinčija i sličnih njima. U trenutku kada je ljudski rod došao do saznanja da se sa devet osnovnih arapskih brojeva, uz dodatak okultnog apeksa, tj nule, mogu ispisati svi postojeći brojevi i beskonačne cifre istih, čovjekovo vjerovanje u moć brojeva i numerike poraslo je do neslućenih razmjera, pa i do svemira samog.

Subota,22.6.2019: NESRETAN DAN!

Izrazito težak dan se nalazi pred nama, u smislu njegovih nepovoljnih energija koje će veoma opterećivati ljude, jer danas mogu naići iznenada i nekakvi gradonosni oblaci koji će pritiskati stanovništvo i prijetiti da se sruše na zemlju Ako danas ne bude vremenske nepogode, to nam obećava toplo I lijepo ljeto? Ako danas nešto slavimo, potrudimo se da ono bude izvedeno ne dobrom emotivnom nivou. U ljubavi i novcu se preporučuje dobra strategija.

Savjet: Opustimo se u slavljeničkom krugu sa našim voljenima

Nedjelja 23.6.2019: NEUTRALAN DAN

Ovo nije dan pretjerano pozitivnih energija, ali nije ni tako loš s obzirom da je vikend, pa će većina ljudi biti opuštenija nego što bi to bila da je radni dan. Zato ovu nedjelju treba iskoristiti za kreativni odmor, relaksaciju ili odlazak na godišnji odmor negdje daleko, gdje ćemo lakše zaboraviti svakodnevnicu koja nam je već dosadila… U ljubavi se čuvajmo sopstvene nepromisljene reakcije, dok materijalno može doći do neplaniranog izdatka koji će nam pokvariti dan.

Savjet: Posvetimo se neobičnim aktivnostima i druženjima sa zivotinjama

Ponedeljak 24,6,2019: NEPOVOLJAN DAN

Ukoliko tačno znamo šta nećemo da doživimo u današnjem danu, a vezano je za naše poslovne rezultate ili bolje reći neuspjehe, onda je najbolje da se psihički stabilizujemo kako umijemo i znamo čim dođemo na naše radno mjesto, da nam se loše stvari ne bi počele dešavati odmah, a još nismo ni stigli takoreći na naše svakodnevno poslovno odredište. U ljubavi se ne provlače čak ni iskreni ljubavni parovi, dok finansijski ne ide dobro onima sa malim novčanim primanjima.

Savjet: Ne pretjerujmo sa ispijanjem prevelike količine vode danas

Utorak 25.6.2019: SRETAN DAN

Energije dana su sretne i veoma dobrodošle za sve one pojedince koji su uporni, stabilni mentalno, visokointeligentni i dobri organizatori u svemu. Dan je odličan i za sve one koji tačno znaju šta hoće i šta neće u svom životu, radu i poslu. Također dan je idealan za potpisivanje važnih ugovora i donošenje sudbonosnih odluka u životu. U ljubavi sjajno ide većem broju mladih parova, dok novac pristiže nekim tvrdokornim biznismenima.

Savjet: Neka radost krasi naše lice tokom čitavog dana.

Srijeda 26.6.2019: Neutralan dan

Najvažnije je da se danas ne bavimo ničim što bi nam moglo pokvariti dobro raspoloženje ali i uspjeh koji treba danas da nam stigne, jer smo na njemu radili mjesecima unazad, vrlo predano i vrijedno. Ako smo od tih, rigorozno držimo danas pod kontrolom svaku vrstu sumnje ili straha od neuspjeha u nama. Jer od toga u velikoj mjeri zavisi kakvi će biti naši rezultati danas, posebno ako polažemo neku važnu licencu. U ljubavi i novcu je preporuka – lojalnost

Savjet: Opustimo se u nekom prirodnom ambijentu večeras.

Četvrtak 27.6.2019: Povoljan dan
Lijep dan se nalazi pred nama, pa će svi oni koji su imali jučer osrednje rezultate u stvarima i poslovima znatno popraviti iste i biće efikasni iznad prosjeka, čemu se uopšte nisu nadali. Danas se više manje, sve odvija po planu i dinamika događaja je dobra, pod uslovom da se postupa vrlo logično i u prostoru i u vremenu u kojem se živi. I na ljubavnom i materijalnom planu dan je za smjelo i korektno djelovanje.
Savjet: Upotrijebimo danas sve adute koji su nam dati u ruke.

Petak 28.6.2019; Povoljan dan
Današnji petak, koji nas vodi u vikend što ga jedva dočekasmo, s obzirom da smo već prilično premoreni od svega, u sebi nosi pozitivne,uzlazne i prilično jasno definisane energije kako u međuljudskim odnosima, tako i na nebu, barem u većini onih predjela koji karakteriše umjerena kontinentalna klima. U ljubavi dobro ide nekim upornim dušama koje danas sreću pravu osobu, dok novac baš hoće velike intelektualce.
Savjet: Prevedimo danas što više vremena pod otvorenim nebom

Subota 29.6.2019: Povoljan dan
Dan je uglavnom veoma povoljan za stvari koje su povezane sa godišnjim odmorom, uzimanjem pozajmnica u novcu ili u robi, a solidan je I za uzimanje kredita vezanog za stambeni prostor ko prednjači u nekim novinama I stvarima koje su kreativnog tipa, posebno u njezi ljepote danas će doživjeti poseban uspjeh I dobru promociju u inostranstvu. Na ljubavnom planu pobjeđuju opet najuporniji, a finansijski ide renomiranim trgovcima I moćnim ljudima.
Savjet: Budimo vrlo uporni u svemu danas što činimo

Nedelja 30.6.2019: Neutralan dan
Dan je pomalo neobičnih i fatalnih energija, naravno za neke rijetke pojedince, ali je svakako tako bolji od nekog lošeg dana sa teškim energijama. I naravno posšto je ovo vikend dan, ne bi bilo loše uprkos tome ustati ranom zorom i otići u neku duboku prirodu, ne vračajući se kući do kasnih večernjih sati, kako bismo se što više nadisali šumskog zdravog vazduha. U ljubavi nije dan za spektakularne planove, dok novac klizi iz ruku.
Savjet : Budimo što aktivniji u prirodi tokom čitavog dana.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €