Numerologija za ljubav: Hoće li vas stalno partner voljeti, da li je njegova ljubav iskrena?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Izračunajte vaš ljubavni broj osobe ili broj osobe koja vas zanima, a zatim pročitajte objašnjenje o ponašanju takve osobe u emotivnoj vezi.

Zanima li vas analiza vašeg ljubavnog života, pomoću naših savjeta naučite tehniku “gledanja” brojeva.
Želite saznati kakva može biti ljubavna veza ili brak s nekom osobom?

Pomoću tablice koju objavljujemo prvo izračunajte njezin ili njegov «ljubavni broj». Zatim u objašnjenju pročitajte informacije o kvaliteti i mogućnostima koje postoje u vašim međusobnim odnosima.
Brojačana vrijednost slova

Da biste izračunali ljubavni broj neke osobe, prvo nam treba ova tablica kako biste slova iz imena i prezimena te osobe zamijenili brojevima
A = 1, B = 2,

C = 3, Ć = 4,

Č = 5,  D = 6,
Dz = 7, Dj = 8,
E = 9, F = 1,
G = 2, H = 3,
I = 4, J = 5,
K = 6, L = 7,
Lj = 8, M = 9,
N = 1, Nj = 2,
O = 3, P = 4,
R = 5, S = 6,
Š = 7, T = 8,
U = 9, V = 1,
Z = 2, Ž = 3.
Naravno, da bismo krenuli dalje, moramo znati puno ime i prezime osobe koja nas zanima. Za postupak izračunavanja »ljubavnog broja«, potrebno je znati brojčanu vrijednost svakog slova.
To se može pročitati u gore objavljenoj tabeli.
Prvo ćemo svako slovo iz imena i prezimena određene osobe zamijeniti brojevima koji im odgovaraju.

Zamislimo da se ta osoba zove Alen Alenić

Kad ime i prezime te osobe ispišemo brojevima (numerička vrijednost), dobijemo:
A L E N
1 7 9 1

A L E N I Ć
1 7 9 1 4 4

Kod numerološke analize moramo uvijek dobiti jednocifren broj tako da saveremo sve brojeve koji odgovaraju imenu i prezimenu neke osobe.

Prvo razložimo ime ALEN
1+7+9+1, a zatim saberemo sve te brojeve i dobijemo 18.
Nakon toga razdijelimo taj broj na 1 + 8 i dobijemo konačan zbir imena Alen, a je broj 9.

Ponovimo isto s prezimenom ALENIĆ.
Razložimo prezime Alenić 1+7+9+1+4+4 i saberemo sve te brojeve, pa ćemo dobiti broj 26.
Zatim razdijelimo taj broj na 2 + 6.
Zatim saberemo ta dva broja da bismo dobili konačan broj prezimena Alenić, a to je broj 8.

Konačan »ljubavni broj« dobit ćemo sabiranjem brojeva imena i prezimena neke osobe.
U ovom slučaju je to: 9 + 8, što na kraju iznosi 17.
No u numerologiji se analiziraju samo jednocifreni brojevi. Zato broj 17 podijelimo na 1+7, saberemo ta dva broja, a to iznosi 8.
Tako smo dobili konačni »ljubavni broj« osobe koja se zove Alen Alenić, a to je broj 8.

Objašnjenje o njegovom ponašanju u ljubavi pročitati ćemo u nastavku teksta.

Na isti način kao što smo ovdje pokazali možete izračunati svoj ljubavni broj ili broj bilo koje druge osobe koja vas zanima. U objašnjenju koje slijedi pročitajte kakva će ta osoba biti u ljubavnoj vezi ili partner u braku.

o ŠTA ZNAČE LJUBAVNI BROJEVI

o BROJ JEDAN
Osobe pod utjecajem ljubavnog broja jedan, svoju ljubavnu vezu zasnivaju na intelektualnoj osnovi.Individualci su i raznovrsni u životu i u ljubavnim odnosima.

Ako se od ovih osoba zahtijeva pokornost ili poslušnost, moguće je da reagiraju odbojno, čak i agresivno. Da bi emotivna ili bračna veza sa ovim osobama bila kvalitetna i uspješna, potrebno je zajednički odnos učiniti raznovrsnim i zanimljivim. Ove osobe pokazuju sklonost nevjeri samo u trenucima dosade ili ako osjete da je njihova duhovna sloboda ugrožena.

Po prirodi su vrlo osećajni, iako to vješto prikrivaju. Ljubav s njima obično protječe kao zanimljiva veza, najviše zbog njihove svestranosti. Oni nikad ne opraštaju nevjernost.
o BROJ DVA
Ljubavni broj dva imaju osobe koje se ponašaju vrlo probirljivo u izboru partnera.Najčešće traže pametne i praktične osobe, odnosno partnera koji im u može osigurati udoban i stabilan život.
Osjećaj ljubavi i sigurnosti, predstavlja ono za čim tragaju. Ponašaju se vrlo obzirno i blago prema osobama koje vole.

S njima nećete prolaziti kroz velike skandale ili se trajno svađati. Ako im pružite dovoljno ljubavi, udobnost i sigurnost, budite sigurni da ćete pored sebe imati osobu koja će vas iskreno voljeti i poštovati cijelog života. Uzivat će u životnom komforu i ponašat će se kao privrženi partneri.

o BROJ TRI
Ljubavni broj tri, predstavlja osobe koje u ljubavi ili braku prvenstveno teže iskrenom i prijateljskom odnosu. Zbog toga postoji mogućnost da u životu imaju više od jedne »voljene osobe«.

Ali također oni imaju snagu i umijeće da prekinu vezu kad shvate da im partner po svom temperamnetu ili karakteru ne odgovara. Njihova ljubav je najviše zasnovana na poštovanju i potpunom povjerenju prema voljenoj osobi.

Ponekad ta iskrenost na tužan način može biti i zloupotrijebljena. Stoga ove osobe trebaju imati više povjerenja u svoju intuiciju pri izboru partnera, jer su zaista u stanju dobro procijeniti druge ljude.
Skoro sve nesuglasice u ljubavnoj vezi sa njima je moguće riješiti otvorenim i iskrenim razgovorom.

o BROJ ČETIRI
Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja četiri najviše od svega privlači ljubavna veza koja »obećava« ili brak u tradicionalnom smislu. Često se događa da zbog takvog »strogog razmišljanja« pogriješe prilikom izbora partnera.

U ljubavi često umiju biti i nemaštoviti, čak pomalo dosadni osobama koje su aktivne i čija su zanimanja svestrano razvijena.Za njih miran život i stabilna ljubavna veza predstavljaju najvažniji životni cilj.
Je li to ono što i vas najviše privlači?

Onda u tim osobama sigurno možete pronaći partnera koji će vam biti odan, poslušan i spreman na kompromis, samo da bi ljubavna ili bračna veza opstala.

o BROJ PET
Ljubav za cijeli život, osnovna je karakteristika osoba koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja pet.
Ako dođe do prekida u njihovoj ljubavnoj vezi, to se najčešće događa zbog partnerove neiskrenosti. Nevjernost ili neiskrenost predstavlja snažan udarac za njihovu iskrenu i romantičnu dušu, poslije čega jako teško prikupljaju snagu za novu ljubavnu vezu.

Ljubav i porodicu izuzetno poštuju, tako da je i brak s ovim osobama obično vrlo skladan, sretan i pun ljubavi. Prava ljubav je najveći smisao i cilj njihova života, i nju uvijek postavljaju na pijedestal.
Ako nemaju dovoljno ljubavi u svom životu, oni se ponašaju kao i da ne žive u pravom smislu.

o BROJ ŠEST
Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja šest, obično su vrlo kolebljive i sklone čestim promjenama raspoloženja. Ipak, to su vrlo osjećajne i emotivno ranjive ličnosti.Uslijed svoje nepažnje, mogu započeti lošu emotivnu vezu. Ako takva veza završi brakom, to bi za njih predstavljalo još veću patnju i nezadovoljstvo.

Pravu ljubav i sretan brak ove osobe najčešće mogu očekivati tek nakon svoje trideset i treće godine života. Tek tada se mogu nadati da će ostvariti svoje velike želje ili ideale u ljubavi.
Do tada se trebaju ponašati vrlo oprezno u poklanjanju ljubavi ili povjerenja. Ponajprije da bi sebe zaštitili od velikih razočaranja koja ih obično prate tijekom mladosti.

o BROJ SEDAM
Osobe koje imaju ljubavni broj sedam tokom života najčešće očekuje mnogo više ljubavnih veza nego osobe sa drugim brojevima. Ove osobe su sklone ljubavnim avanturama, brojnim flertovima i različitim vezama.

Gotovo je sigurno i da ih očekuje više brakova. Njihov ljubavni život je ispunjen mnogim promjenama kao što su brojne emotivne veze, rastanci i novi susreti.

Ove osobe vode vrlo aktivan život, tako da ne bi trebale stupati u brak rano ili u mlađim godinama. Bolje je čekati dok u potpunosti ne izgrade svoj karakter i ukus.Tek tada će znati što im se stvarno sviđa, a što im ne odgovora u ljubavnoj ili bračnoj vezi.

o BROJ OSAM
Ovaj broj simbolizira raznovrsne promjene i putovanja. Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja osam, u osnovi vodi želja za promjenama. Stoga je i njihov ljubavni život nemirnog duha, a najčešće imaju više od jednog braka.

Njihove ljubavne ili bračne veze obično su tijesno povezane sa poslom koji obavljaju.
Želja za raznovrsnim događajima i stalno odgađanje »ozbiljnih životnih pitanja« predstavljaju njihove osnove karakteristike.

Svoju ljubavnu sreću najčešće ostvaruju s osobama starijim od sebe. U svakom slučaju, do potpunog ostvarenja u ljubavnom ili bračnom životu obično stižu tek nakon tridesete godine života.

o BROJ DEVET
Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja devet u mladosti često traže starijeg ili iskusnijeg partnera od sebe. Dok se kasnije, u nekim ozbiljnijim godinama, događa da ih privlače osobe koje su mlađe od njih.

To u nekim slučajevima može donijeti i veliko emotivno razočaranje. Ipak, ako pripaze i svoje osjećaje usmere na dobar naćin, ljubav im može pomoći da nadiđu osobne zablude i ostvare sve svoje velike želje.
Upravo voljena osoba može predstavljati najbolji oslonac u njihovom životu, pod uvjetom da naprave dobar izbor. Njima obično ne manjka hrabrosti da započnu novu ljubavnu vezu, već vise objektivnost ili emotivna orijentacija da naprave dobar izbor partnera.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €