Numerologija otkriva vaše sretne brojeve i dane za igre na sreću, kao i najbolju boju novčanika: Nije svejedno! Boja novčanika diktira količinu novca u njemu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U nastavku ćemo se pozabaviti time, koji su vaši sretni brojevi i dani prema vašem Sudbinskom broju, kao i to koje boje bi trebao biti novčanik.

Dobici u igrama na sreću su nešto, što mnoge od vas interesira. Zapravo, niste niti svjesni da vas interesiraju dobici za igre na sreću, već to vaša Duša želi da se otvorite za neočekivane izvore prihoda.

Duša sve zna, ali um je ograničen, pa je tako kroz historiju stvorio pregršt beskorisnih i štetnih uvjerenja vezanih uz novac: da se treba užasno mnogo mučiti, kako bi se imalo dovoljno novaca za preživjeti…te da je novac uklet i proklet…te, da novac imaju samo oni, koji su rođeni pod sretnom zvijezdom…te, da novac imaju samo prevaranti, mafijaši…itd.itd.itd.

 

To su samo vaša uvjerenja i ništa drugo. Što se prije oslobodite njih, to će vam financijska situacija biti bolja i kvalitetnija.

Naravno, da biste ih se oslobodili, potrebno je mnogo rada na sebi. Meni, osobno, u cijelom tom procesu su pomogli bavljenje ezoterijom i pozitivnom psihologijom.

I u narednim našim druženjima, podijelit ću s vama vlastita iskustva, vezana uz novac, koji mi je bio prilično veliki izazov. Inače, smatram da se na uvjerenjima o novcu treba raditi cijeli život, što i činim. Zašto cijeli život? Jer se uvijek može imati više novaca, kao i svega što život čini.

Numerologija otkriva vaše sretne brojeve i dane za igre na sreću, kao i najbolju boju novčanika za vas.

Sada da se vratimo našoj glavnoj temi, a to su IGRE NA SREĆU – sretni brojevi, dani i adekvatna boja novčanika.

Igre na sreću su sjajne, jer mnogima predstavljaju prvi korak ka otvaranju za neočekivane izvore prihoda. Samo je važno da im se pristupi odgovorno, ali nikako do mjere da se uzdate u to,  da mislite kako ne možete doći do novca na druge načine. To bi onda isto bilo vibriranje neimanjem.

U nastavku ćemo se pozabaviti time, koji su vaši sretni brojevi i dani prema vašem Sudbinskom broju, kao i to koje boje bi trebao biti novčanik.

Što se tiče sretnih brojeva po Sudbinskom broju, sama kovanica – sretni brojevi prema Sudbinskom broju, dovoljno govori, kako je za kompletnu listu sretnih brojeva potrebno razraditi cjelokupan numerološki kod osobe,…uz obaveznu konzultaciju astrologije tj. natalne karte (o čemu ćemo također govoriti u nekom od narednih članaka).  Stoga, napisano doživite, kao samo jedno od pravila, nikako jedino.

 Zašto je važna boja novčanika?

Dokazano je da boje energetski snažno utječu na čovjeka. Određena boja nam itekako može podići raspoloženje i vibraciju, dok određena boja može na nas djelovati krajnje depresivno i melankolično, ili pak rušilački, te vući nas na krive poteze. Kada govorimo o tomu da boje podižu i spuštaju vibraciju, misli se ne samo na opću vibraciju, već i vibraciju svih životnih područja zasebno, pa tako i na vibraciju područja novca.

Kako izračunati Sudbinski broj?

Vrlo je jednostavno, zbrojite sve brojeve iz vašeg datuma i dobiveni iznos svedete na jednostavan broj.

Evo primjera:

Osoba je rođena – 01.09.2018. godine. – 1+9+2+0+1+8=21= 2+1 = 3

Dakle osobni broj ove osobe je 3.

SUDBINSKI BROJ 1

Vaši brojevi za igre na sreću su: 1, 13, 22 i 37. Najbolji dan za uplatu je ponedjeljak, a najbolji datumi su: 1. i 22. u mjesecu.

Boja vašeg novčanika bi trebalo biti tamna. U obzir dolaze sve tamne boje – crna, siva, smeđa, indigo, braon. S obzirom na to da je Jedinica kardinalne kvalitete, možete neku od tamnih boja kombinirati sa crvenom. Npr. crveno-crna je za vas odlična kombinacija, nešto manje i crno-žuta.

SUDBINSKI BROJ 2

Vaši brojevi za igre na sreću su: 2, 14, 16 i 26, sekundarno i broj 30.

Najbolji dan za uplatu je utorak, a najbolji datumi su: 2. i 14. u mjesecu.

Boja vašeg novčanika bi trebalo biti plava. U obzir dolaze sve nijanse plave. Zbog vaše suptilne prirode, posebno treba istaći tirkizno plavu boju. Što se tiče kombinacija, sjajna je kombinacija tirkizne i roze, sekundarno tirkizne i bijele. Kako broj 2 simbolizira zemlju, možete imati i novčanik u braon boji, ali tako da nijansa braon boje bude najbliža boji zemlje, međutim zbog vaše suptilne prirode, ipak se više preporuča neka od plavih nijansi.

SUDBINSKI BROJ 3

Vaši brojevi za igre na sreću su: 3, 17, 27 i 39, sekundarno i broj 10.

Najbolji dan za uplatu je srijeda, a najbolji datumi su: 3. i 17. u mjesecu.

Boja vašeg novčanika bi trebalo biti u simbolici Marsa, vladara vašeg Sudbinskog broja – crvena, jarko crvena, ferari crvena, karmin crvena. Od kombinacija, preporučuje vam se crveno-crna, koja predstavlja poslovni uspjeh, kao i kombinacija crveno-crno-bijelo.

SUDBINSKI BROJ 4

Vaši brojevi za igre na sreću su: 4, 8, 16, 25 i 32.

Najbolji dan za uplatu je četvrtak, sekundarno ponedjeljak, a najbolji datumi su: 4., 16 i 25. u mjesecu.

Boja vašeg novčanika bi trebalo biti boja Sunca – žuta, a mogu biti i boja šafrana i bordo. Kako vašim sudbinskim brojem sekundarno vlada Saturn, sjajno bi vam došle sljedeće dvije kombinacije: žuto-crna i bordo-crna.

SUDBINSKI BROJ 5

Vaši brojevi za igre na sreću su: 5, 12, 33 i 40.

Najbolji dan za uplatu je petak, a najbolji datumi su: 5. i 12. u mjesecu, a solidan je i 19. u mjesecu.

Boja vašeg novčanika bi trebalo biti roze, ili još bolje pink. Pink je boja božanske ljubavi i sreće. Pored toga, u obzir dolaze bijela i krem boja. Naravno, možete imati i šareni novčanik, gdje trebaju prevladavati navedene boje, mada dobro bi vam došle i kombinacije pink – crno i roze – žuto (svjetlija nijansa žute).

SUDBINSKI BROJ 6

Vaši brojevi za igre na sreću su: 6, 18, 27 i 34.

Najbolji dan za uplatu je subota, sekundarno srijeda, a najbolji datumi su: 6. i 27. u mjesecu.

Boja vašeg novčanika bi trebala biti zelena. U obzir dolaze sve nijanse zelene. Ako ste rođeni u proljeće ili ljeto, onda je bolje da bude svjetlije zeleno, a ako ste rođeni u jesen ili zimu, onda se nešto više preporučuju tamniji tonovi zelene, kao što je npr. maslinasto zelena. Svakako, vaš novčanik može biti u kombinaciji zelene i neke tamne boje. Pored navedenih, za vas bi bila odlična i ljubičasta boja, koja ojačava duhovnu razinu postojanja, što je inače jako potrebno za brojeve zemljane kvalitete, kao što je to slučaj sa vašom sudbinskom Šesticom.

SUDBINSKI BROJ 7

Vaši brojevi za igre na sreću su: 7, 14, 19 i 28, sekundarno 21.

Najbolji dan za uplatu je nedjelja, sekundarno petak, a najbolji datumi su: 7. i 28. u mjesecu.

Boja vašeg novčanika bi trebalo biti bijela ili srebrnkasta. Nikako tamne boje. Jedino, u slučaju kombinacije bijelo – crno, koja daje snagu i moć, posebno u kontekstu karijere, posla, statusa i zarade.

SUDBINSKI BROJ 8

Vaši brojevi za igre na sreću su: 8, 20, 22 i 36, sekundarno 32.

Najbolji dan za uplatu je ponedjeljak, a najbolji datumi su: 8. i 20. u mjesecu.

Boja vašeg novčanika bi trebalo biti neka od tamnih boja, kao što su crna, braon, siva, smeđa, mada jako dobre energije bi pokrenula i metalik varijanta. Pored ovih boja, možete imati novčanik i u bordo boji. Preporučene kombinacije su: crno – braon, crno – bijelo, crno – sivo, metalik i bilo koja tamna boja.

SUDBINSKI BROJ 9

Vaši brojevi za igre na sreću su: 9, 16, 21 i 37.

Najbolji dan za uplatu je utorak, sekundarno četvrtak, a najbolji datumi su: 9. i 21. u mjesecu.

Boja vašeg novčanika bi trebalo biti plava, i u tom slučaju najbolje bi bilo da je tamno plava. Indigo boja je idealan izbor za vaš novčanik, a identično se odnosi i na ljubičastu boju, koja će poticati vašu izraženu spiritualnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €