Numerologija otkriva šta vas čeka u januaru: četvorke će izdati najbolji prijatelji, a jednom broju stiže novčani dobitak!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako još uvijek ne znate vaš broj prema numerologiji, vrijeme je da to sada otkrijete. A nakon toga, i da vidite šta vas čeka u prvom mjesecu 2018. godine.

Januar na globalu nosi broj 3, a Jupiter je planeta koja vlada tim brojem. Ona svojim uticajem mijenja ustaljena mišljenja i gleda iza horizonta. Ispunjava unutrašnjim povjerenjem. Jupiter je put ka dobru, te donosi nadu da će sve ipak krenuti na bolje i da postoje rješenja pored svih izazova s kojima se susrećemo. Ono što numerolozi savjetuju jeste da izbjegavate iskušenja, ali i da ne ograničavate svoju volju. Nemojte strahovati od budućnosti i ne dozvolite da imate lošu sliku o sebi.

Kakav vam je bioritam u januaru?

Bioritam se odnosi na naše djelovanje iz dana u dan, iz sata u sat. Dobija se sabiranjem dana i mjeseca rođenja. Na primjer, neko je rođen 24. 11.

2+4+1+1=8 (broj bioritma)

BIORITAM 1

Očekujte tokom januara više izazova, obaveza i ulaganja truda. Uz sve to vodite računa o sebi. Uzimajte više voća i vitamina, i zaštitite se od promjenljivog vremena. Nekima od vas će doći novi posao.

BIORITAM 2

Bićete vrlo dinamični i u pokretu i moguća su kraća putovanja. Izbrisaćete određene granice koje su vas prethodno kočile. Januar je dobar za nova poznanstva koja mogu biti vrlo korisna.

BIORITAM 3

Bićete okrenuti dešavanjima u užoj porodici, i davaćete sve od sebe da riješite svaki problem koji vam se nađe na putu.

BIORITAM 4

U ovom mjesecu možete se susresti sa ljudima iz vaše okoline koji će probati da vas iskoriste za sopstvene sebične ciljeve. Budite na oprezu, izbjegavajte konflikte i pazite na živce. Za vas će ovaj mjesec biti više napet od onoga na šta ste navikli. O:

BIORITAM 5

Januar za vas znači smirenost i bolja finansijska situacija. Naći ćete brojna rješenja kako možete da poboljšate svoje finansijsko stanje, što će se odraziti i na vaš lični i poslovni život. Moguć dobitak u igrama na sreću.

BIORITAM 6

Vi treba da ste sebi na prvom mjestu. Volite da pomažete drugima, ali vaša energija nije neiscrpna. Posvetite se sebi za promjenu.

BIORITAM 7

Imaćete mnogo svježe energije da započnete mnogo novih stvari, što će vam biti jako bitno. S druge strane odbacićete sve ono što vam je do sada bespotrebno crpiilo energiju.

BIORITAM 8

Mogući su nepredviđeni troškovi, te povedite računa da se previše ne rasipate, jer vam u suprotnom ova godina neće biti najbolja u finansijskom smislu. Čim prođe januar i budete se pridržavali ovoga, situacija će biti znatno bolja.

BIORITAM 9

Po prirodi možete da budete izuzetno zatvoreni prema drugima, ali u ovom mjesecu ćete biti u situaciji da se emotivno otvarate. To je za vas vrlo dobro jer, ako ste u vezi, poboljšaćete odnose sa partnerom, a ukoliko ste slobodni, iskoristite priliku za romantičnu vezu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €