NOSTRADAMUSOV KRUG TAČNO OTKRIVA BUDUĆNOST: Zamisli pitanje i odgovor će odabrati tebe!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Njegova predviđanja su se ostvarivala, obistinjuju se i dan-danas, i to s izuzetnom preciznošću

Nostradamus je bio astrolog, liječnik i alkemičar, ali postao je poznat cijelom svijetu, zahvaljujući svojim proročanstvima. Njegova predviđanja su se ostvarivala, obistinjuju se i dan-danas, s izuzetnom preciznošću.

1. Da. Vi pripadate onim ljudima koji ne gube prisebnost i prisustvo duha, čak i u najtežim situacijama. Zato ne dižite ruke od rješenja svojih problema, jer na lageru imate izdržljivost i strpljenje. Čeka vas uspjeh. Imajte povjerenje u sebe i u druge.2. Da. Ali ne danas i ne sutra. Netko stoji na vašem putu i pokušava da vas zbuni. Ne shvaćajte ga suviše ozbiljno. Ali, nemojte ni potcjenjivati taj otpor. Izbjegavajte sukob. Pokušajte pronaći pozitivno rješenje svog problema.3. Da. Događaji će narednih dana premašiti vaša očekivanja. Ako počnete pametno koristiti svoju rezervu energije, a ne trošite je na nebitne stvari, prednost će biti na vašoj strani. U svakom slučaju, imajte strpljenje i izdržljivost, kako u odnosu na sebe, tako i prema drugima.4. Da. U ovom trenutku, izgleda, smiješi vam se sreća. Zato, nema ni jednog razloga za sumnju u pozitivan ishod. Sreća će vas još dugo pratiti. Uživajte u ovim sretnim nedjeljama…5. Točno. U ovom trenutku, obraćate previše pažnje na mišljenje drugih i zato pomalo propuštate ugodnu situaciju. Nemojte čekati predugo, dajte do znanja drugima da moraju poštovati vas i vaše mišljenje. Male taktičke igre samo dovode do zablude i idu na štetu uzajamnog povjerenja.6. Sve će ići malo teže nego što očekujete. Krećete od pogrešnih pretpostavki. Drugi ljudi vide to u u sasvim drugačijem svjetlu. Zato je krajnje neophodno da saslušate dobar savjet bliske osobe i da ne podliježete lažnim nadama.

7. Pitanje za sada nije rješivo. Dajte sebi vremena i ne punite glavu još nesazrelim problemima. Pokušajte uživati u trenutku. Kasnije će se sve riješiti. Ako ste veoma zabrinuti, obratite se za pomoć magičnom krugu za tjedan dana.

8. Pažljivo. Pokušajte ne vjerovati svemu što vam kažu. Držite određenu distancu u nekim stvarima. Danas sve oko vas izgleda povoljnije, nego što zaista jest. Budite pažljivi i pazite se da kasnije ne osjetite razočarenje.

9. Nema sumnje. Ali bit će vam potrebna pomoć. Popričajte s dobrim prijateljem o problemima koji vas muče, jer je on objektivan i promatrat će stvari trezvenije.

10. Da. Ali nemojte dati da vas dovedu u zabludu. Pokažite više samopouzdanja i sigurnosti, i onda će sve biti u savršenom redu. U ovom trenutku, možete se potpuno osloniti na svoju intuiciju. Kasnije nećete doživjeti ni najmanje razočaranje.

11. Pitanje je postavljeno prerano. Ostavite ga za sada po strani, nije još sazrelo. Budite popustljivi. Cijenit će vas zbog toga…

12. Vrlo je moguće. Sve napreduje mnogo brže i pozitivnije, nego što ste zamišljali. Važno je da ne pokušavate da se stekne utisak nezaineresirane osobe. Obratite pažnju: netko iskreno pokušava da postane vaš prijatelj.

13. Sve će se dogoditi ne onako kako je planirano. Vi djelujete neodlučno. To dovodi u zabludu neke vaše prijatelje. Smatraju vas nepredvidivom osobom, što vam ne ide u korist. Uništite ovu sliku. Vas vole više, nego što mislite.

14. Sve će biti dobro. Ali samo u slučaju ako sami pokažete aktivnost. Dozvoljeno je sve, ali ne i odlaganje. Preuzmite inicijativu u svoje ruke i iznenadite sve svojom efikasnošću i bogatstvom ideja.

15. Da, možete se osloniti na svoju sreću. Očekuje vas povoljan obrt sudbine. Sada ne morate ništa izmišljati, već samo iščekivati. Ishitrene aktivnosti odvest će vas u pogrešnom pravcu i mogu vam naškoditi.

16. Sve nade će biti ispunjene. Ali, apsolutno drugačije nego što ste zamišljali. Zato budite spremni za bilo kakve promjene i ne koncentrirajte se samo na jedini postavljen cilj. Pokažite fleksibilnost i ne odbacujte ni jedan argument.

17. Pitanje je i dalje otvoreno. Potrebno je da pažljivo razmislite o svojim željama, jer vaši osjećaji još nisu do kraja sazreli. Prema tome, previše očekujete od druge strane. U narednim danima sve ostaje bez promjena.

Međutim, jedna sretna okolnost može unijeti jasnoću u vaš problem. Pažljivo slušajte svoj unutarnji glas.

18. Kod vas mogu nastati poteškoće. Ispočetka ćete čak biti razočarani, ali to ne znači da su vaše šanse jednake nuli. Sasvim naprotiv: razočaranje će dati poticaj pozitivnom razvoju. Vaš krug prijatelja raste, postaje bolji i stabilniji.

19. Nepovjerenje i ljutnja su još uvijek daleko od vas. Ali, ako se ubrzo ne oslobodite vlastite sumnje, puno ćete pokvariti. Ako vas sreća zaobilazi, krivac za to može biti vaša pretjerana skromnost i nesigurnost. Odbacite ih na stranu! Budite otvoreni i druželjubivi s drugim ljudima.

20. Da. U ovom trenutku, sreća je na vašoj strani. Prema tome, nema ni jednog razloga da sumnjate u povoljan ishod. Još dugo ćete uživati u sretnom periodu.

21. Da. Za konačno postizanje cilja ostalo je uložiti sasvim malo truda. Budite smjeli, riskirajte i sigurno ćete uspjeti. Budite pažljivi prema svemu što se događa oko vas i imajte na umu – slučajnosti ne postoje. Na ovom svijetu ništa nije slučajno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €