Moda i hodoskop: Roza boja smiruje napetog Bika, kreativne Vodolije vole tirkiz

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Ako ste se pitali kakve veze imaju astrologija i moda, evo odgovora.

Crvena za Ovna
Prema mitologiji i astronomiji, vaša boja je crvena. Vaš vladar, borbena planeta Mars, bojama krvi i vatre simbolično oslikava vašu vitalnost i energičnost. Odjeća, nakit ili modni detalj u crvenoj boji ističu vašu strastvenost, dok je crna i tamnoplava potpuno gase.

Roza za napetog Bika

Roza je vaša boja. Ona popravlja raspoloženje i pomaže vam da se opustite. Osim roze i svijetlozelena ističe vašu nježnu, dobroćudnu prirodu. Tamnije nijanse zelene boje naglašavaju vašu iskonsku povezanost sa prirodom i biljkama. Kadgod možete, oko vrata stavite rozu ili zelenu ešarpu koja će otjerati depresiju i neraspoloženje. Izbjegavajte crvenu koja vas provocira na sukob.

Žuta za djetinjaste Blizance
Slobodno možemo da kažemo da vašem nestalnom i promjenljivom karakteru odgovaraju sve boje. I za koju god da se odlučite, nećete pogriješiti. Ipak, kada imate problema sa koncetracijom, tamnoplava će vam donijeti smirenje, dok će vašu radoznalost i djetinjasti karakter najbolje predstaviti žuta boja.

Ljubičasta za emotivnog Raka
Vašoj senzibilnoj prirodi odgovaraju sve nijanse ljubičaste. Ona vam donosi duhovni mir, pa bi bilo dobro da svakoga dana na sebi imate neki ljubičasti detalj. Tamnije nijanse ljubičaste naglašavaju sve vaše snažne emocije i pojačavaju intuiciju. Svetlije nijanse pozitivno utiču na vaše raspoloženje, pomažu da se otvorite i budete duhovitiji. Prija vam i plava boja. Ona ublažava vaše strahove, lupanje srca i normalizuje disanje.

 

Zlatna za moćnog Lava
Sazviježđu Lava pripada Sunce, koje zauzima centralno mjesto u svemiru. Zato vama odgovaraju sve upadljive boje koje vam pomažu da blistate i budete primjećeni. Ipak, u paleti jarkih boja, zlatna je najbliskija vašem karakteru. Ona vjerno oslikava vašu snagu i toplinu. Preko simbolike zlatne vi lako dolazite i do drugih simbola koje vam je priroda podarila. A to su zlato, sjaj, raskoš, reflektori, svjetlo, dijamanti, medalje, pehari…

Braon za sramežljive Djevice
Vašoj mirnoj, blagoj i povučenoj prirodi najviše odgovaraju neupadljive boje. U svim nijansama braon boje, imaćete više samopouzdanja i osjećaćete se sigurnije. Boja meda savršeno ističe vašu poslovnost, dok će paniku, unutrašnji nemir i strepnju najlakše ublažiti zemljani tonovi. Crvena boja vam donosi nemir i nesanicu.

Plava za neodlučne Vage
Vi ste pravi zavisnik od boja i estetike. Ipak, najviše vam odgovara plava, koja simboliše vašu nježnu i neodlučnu prirodu. Tamne boje negativno utiču na raspoloženje, a bijela budi vašu ljenost. Kada birate odjeću, nakit ili dekor za dom, nikako ne preskačite nježne tonove plave i crvene. U ovim bojama bićete kreativniji nego inače, a izgledaćete zanosno.

Crna za mistične Škorpije
Najbolje se osjećate u tamnim bojama. Mistična priroda vašeg znaka vezana je za crnu, za koju se slobodno može reći da je vaš zaštitni znak. Osim toga, vama sjajno odgovara i ljubičasta, koja naglašava vašu eleganciju i stil. Izbjegavajte svjetle boje jer one gase vašu strast i uspavljuju vašu snažnu energiju.

 

Marin-plava za nemirne Strijelčeve
Vašem vedrom duhu odgovaraju sve boje. Ipak, marin-plava vas smiruje i uliva vam dodatnu sigurnost. Boja lavande i ljubičice na vas djeluje dvojako – smirujuće i podsticajno. Ljubičasta u vama budi želju za putovanjima, pozitivno utiče na intelekt i inspiraciju. Modni detalji u crvenoj boji izoštriće vašu duhovitost, dok će vas crna potpuno sputati.

Zelena za napetog Jarca
Ozbiljnost vašeg sazviježđa predstavljena je zelenom bojom. Sve njene nijanse ističu vašu stabilnost, nepromjenljivost karaktera, kao i klasičnu eleganciju. Prija vam i crna, dok žuta liječi depresiju i poboljšava komunikaciju.

Tirkizna za kreativnu Vodoliju
Vi volite da eksperimentišete s bojama. Ipak, tirkizna je osnovna boja koja podstiče vaš lucidni um, inspiriše vas i budi kreativnost. Vaše ćudljivo raspoloženje pogoršavaju sumorne boje koje negativno utiču i na cirkulaciju. Ne dvoumite se i uvijek birajte tople boje.

Teget za ćudljive Ribe
Teget je osnovna boja vašeg vodenog sazviježđa. U njoj pronalazite inspiraciju, ona vas štiti od spoljašnjeg svijeta, pomaže vam da ostanete nevidljivi. Vaše emocije najbolje ćete prikazati tamnijim bojama, dok će vas srebrna najviše inspirisati na intelektualnom nivou. Unutrašnji nemir pogoršavaju crvena i narandžasta, dok zelena smiruje vaše nerve i ublažava nesanicu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €