Moć sihira, koje je uklonila Beba: ACA MUZIČAR BIO JE ŽRTVA MAGIJE SA 9 ŽIVOTA I 9 KATANACA!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kada sam gazdarici Kristi pokazao demoliran stan i pokušao joj objasniti šta se dešava, ona je mislila da sam luđak. Tim prije, što joj nije bilo jasno kako to da razbijem prozorsko staklo i da se sve sruši u stan, umjesto da se rasprsne vani. Nije joj bilo jasno ni kako to da nemam povreda.

Beba

Skoro dvije godine je Aleksandar Matić, kojeg kolege muzičari svi zovu Acom živio ni na nebu, ni na zemlji. Kao član jednog orkestra u Njemačkoj godinama je zarađivao zabavljajući druge, ali i uživao u životu. Sa 35 godina je, kaže, proživio nečijih stotinu života. Uvijek drtuštvo, lijepe žene, pjesma, derneci…

Ali, sve do jednom – kaže danas naš sagovornik i dodaje da ga je njegova životna filozofija „danas jedna, sutra druga“ umalo odvela u ludnicu. On krivi ženu, koja ga ja crnom magijom pokušala zadržati za sebe, ali kad bolje razmisli, ipak, on je krivac.

Avanturista
– Mislio sam da će se sve završiti kao avantura, iako sam svakoj obećavao doživotnu ljubav. Bio sam pažljiv, šarmer, imao priču. I to je prolazilo kod žena.

– Moje poznanstvu sa Biljanom iz Štutgarta desilo se za vrijeme jedne zabave, na kojoj je nastupala Ana Bekuta. Dešavalo se skoro sve šablonski, osmjesi, piće, a nakon zabave – zna se. Priznam bilo je sjajno tog vikenda sa Biljom. Skoro da smo hotel demolirali – šeretski priča Aco.

– Razmjenili su telefone, FB profile, instagram… I nastavili se družiti. Ona je i slijedećeg vikenda došla na svirku, ovog puta u Minhenu. Opet lud vikend, uživanje za nezaborav…

– Viđali smo se skoro svakog vikenda, jer je ona dolazila na moje svirke širom Njemačke nekih pola godine. Ja sam polako osjećao zamor, želio sam da ode iz moga života, ali ona nije odlazila. Ja nisam imao snage da joj kažem „dosta je“. Razum mi je govorio da to nije za mene, ali srce nije tako željelo.

Čak smo se i svađali, znao sam je istjerati iz hotelske sobe. Ali, bi u roku pola sata jurio 200 na sat da je stignem i vratim sebi. Izmiješane emocije; kad sam sa njom jako sam nervozan, kad ona nije tu – želim je. U snu mi dolazi…

– Jedne večeri, nakon svađe, jedva sam stajao na nogama od umora i neke čudne drhtavice. Odmah sam nakon svirke otišao u krevet. Tada su počeli moji sati strave i užasa. Prvi su i dobro su se urezali u sjećanje. Njih sam uvijek upoređivao sa slijedećim, koje sam doživljavao tokom minule dvije godine.

Strašne sam snove sanjao, ako sam ih i sanjao. Sve je izmiješano u mojoj psihi. Imao sam osjećaj da me neko posmatra iz ormara, da mi prebire po garderobi. Čuo sam i vodu u tuš kabini, kao da se neko tuširao. Ustanem, nikoga nema, ali je vlažna tuš kabina.
Jednu zoru sam dočekao skoro u ludilu. Borio sam se s mačkama. One su pokušavale da mi otkinu privjesak sa medaljonm, u kojem je slika moje pokojne babe. Godinama to ne skidam s vrata. Kada sam se probudio našao sam otkinut medaljon u ruci, čvrsto sam ga držao, a graške znoja su se slijevela niz čelo.

Devet katanaca
Noćne more i čudne halucinacije nastavile su se pojavljivati skoro svake večeri. Iz večeri u večer su se smjenjivale čudne i svaki put različite situacije i osobe.

„Jedne večeri nekoliko odvratno ružnih ljudi je kolalo oko mene. Osjećao sam užasnu hladnoću. Tražim da se još više utoplim, a oni mi prepriječlili put i smiju se luđački.

Slijedeće večeri se pojavio nevjerovatno visok čovjek, dosta sličan majmunu. Glava mu je dopirala do plafona, a kosa bila čičkava. Nikako mi neće biti jasno kako je mogao sjediti na paketu, za koji znam da je bio prazan. Dan ranije sam ga donio da bih u njega popakovao neke stvari, jer sam već bio odlučio da bježim odatle. Presjedio je cijelu noć na tom paketu. Kada je nestao ujutro, paket je uistinu bio prazan i uopće nije bio oštećen.

Veče prije moga povratka za Šabac, samo što sam legao, u ormaru sam vidio samo oko. Direktno je gledalo u mene. Ustanem i odlučim da se obračunam sa njim. Ja prema ormaru, ono izađe iz ormara i zasvijetli na plafonu… U panici i bijesu razbijem luster, ormar; ono u TV- ja razbijem TV-prijemnik. Na kraju sam ga vidio u prozoru. Razbio sam i staklo, a da sebe uopće nisam povrijedio.

Kada sam gazdarici Kristi pokazao demoliran stan i pokušao joj objasniti šta se dešava, ona je mislila da sam luđak. Tim prije, što joj nije bilo jasno kako to da razbijem prozorsko staklo i da se sve sruši u stan, umjesto da se rasprsne vani. Nije joj bilo jasno ni kako to da nemam povreda.

Odlazio sam kod psihologa, oni mi davali tablete za smirenje. A onda sam krenuo u obilazak vračara i hodža. U Srbiji sam ih obišao bar desetak, čak sam posjećivao i neke u Njemačkoj, a onda sam se okrenuo prema Bosni. Svi su oni imali svoju pričum, savjete, trfetmane i cjenovnike, ali me nisu oslobađali „ludila“.

Na kraju sam pokucao i na vrata Bebi u Sarajevo. Ona je odmah „vidjela“ sihir, odnosno magiju sa „devet života“ i „devet katanaca“.

– Ti si rob osobe, čije ime počinje sa B. Zaveo si je, ona se zaljubila i odlučila da se na ovakav način bori za tebe. Magiju ti je postavljala i dok ste bili u krevetu – govorila je Beba, te najavila da će trebati vremena da se to sve skine. Dobio sam hamajliju, učenu vodu, a ona je za mene obavljala Kur’anske molitve. Sreća te sam imao i neke Biljanine poklone u garderobi i nakitu, pa je i preko toga skidala crnu magiju sa sebe. I uspjelo je. Opet sam onaj stari, ali sam mudriji i oprezniji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €