MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020: Jarcu izuzetno važan mjesec, Škorpijina energija se stišava….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
VAGA

Ako ste u vezi – Mars koji vlada vašim poljem ljubavi i braka ulazi u vaš znak 4. oktobra i donosi vam više pažnje od strane voljene osobe. Potrudite se da uzvratite pažnju koja će vam biti pružena i pokažite zahvalnost vašem partneru. Biće mu potrebna podrška sa vaše strane jer će se osjećati nesigurno u vezi donošenja nekih odluka. Budite otvoreni na razgovore o raznim temama.
Druga polovina oktobra vam je povoljna za romantične izlaske udvoje. Bićete spremni da partneru ispunite jednu želju. Krajem mjeseca će Mars praviti kvadrat sa Saturnom i donijeće vam ozbiljne nesuglasice oko važnih zajedničkih ciljeva i u vezi dogovora oko porodičnih obaveza. Ovo bi moglo da vam prilično iskomplikuje odnose.

Ako ste slobodni – Jedna osoba će početi da vam upućuje jasne signale da joj se dopadate. Bićete zainteresovani i počećete da se viđate i izlazite. Zabava će vam u početku prijati, kao i pažnja koju ćete dobijati od vaše nove simpatije. Lako i brzo ćete ući u intimne odnose, a nakon toga će početi da se javljaju i osjećanja. Jedino će vam smetati što se vaša nova ljubav neće odvajati od vas i što će pokazivati pretjeranu posesivnost. To bi vas moglo natjerati da se predomislite i prekinete vezu.

Starije Vage će biti naglašeno emotivne i strastvene ali će morati više da se potrude kako bi privukle pažnju osobe u koju su duže vrijeme zaljubljene. Vaši napori će uroditi plodom ali ćete morati da se prilagođavate zahtjevima vaše simpatije.

ŠKORPIJA
Ako ste u vezi – Kvadrat Venere sa Plutonom na početku oktobra izazvaće ozbiljne konflikte sa voljenom osobom zbog tajni koje ste skrivali, a koje će izaći na vidjelo. To bi moglo dovesti do teže rješivih problema u odnosu. Biće neophodno da date sve od sebe kako biste ispravili svoju grešku i vratili partnerovo povjerenje. Ulazak Venere u vaš znak donijeće vam ljubomoru.
Uspjet ćete da poboljšate odnos sa voljenom osobom tek od treće dekade oktobra zahvaljujući trigonu Venere sa Saturnom. Vodićete duge i ozbiljne razgovore o tome kako da prevaziđete krizu u kojoj ste se našli na polju emocija. Uspjet ćete da postignete dogovor. Venerin trigon sa Neptunom i sekstil sa Plutonom donijeće vam bolji osjećaj za potrebe vašeg partnera.

Ako ste slobodni – Zaljubićete se u osobu koja nije slobodna i razmišljaćete kako da je preotmete od osobe sa kojom je u vezi. Osjećaćete ljubomoru i smišljaćete spletke. Otvoreno ćete pokušavati da privučete pažnju vaše simpatije tako što ćete se koristiti njenim slabostima, o kojima ćete se prethodno dobro informisati. Kada se konačno uvjerite da nemate šanse kod te osobe, odustaćete.

U trećoj dekadi oktobra ćete upoznati osobu koja će vas privući i kojoj ćete i vi biti privlačni. Moguća je veza.

Stariji Škorpioni će biti nezadovoljni svojim emotivnim životom i osobom sa kojom pokušavaju da uspostave emotivnu bliskost. Jedno poznanstvo od sredine oktobra preusmjeriće vašu pažnju na osobu koja će pozitivno reagovati na vas.

STRIJELAC
Ako ste u vezi – Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka ući će 3. oktobra u znak Škorpiona i vaše polje tajni. Bilo bi mudro da izbjegavate spletke iza leđa vašem partneru, kao i bilo kakvo skrivanje činjenica, ulazak u flertove i tajne veze. Vi sami ćete biti skloni da sve provjeravate što se tiče vašeg partnera i možete lako naići na nešto što vam se neće dopasti.
Kako ćete biti nepovjerljivi, to će dovesti do napetosti u odnosima sa voljenom osobom. Na sreću, već u drugoj dekadi oktobra ćete uspjeti da kroz iskrene razgovore umanjite svoju sumnjičavost i postignete više sklada u vezi. Postići ćete nove dogovore o zajedničkim ciljevima i unijet ćete nešto novo u vašu svakodnevicu, što će uljepšati vašu vezu.

Ako ste slobodni – Venera koja će 8. oktobra ući u znak Škorpiona činiće vas sklonim ulasku u tajne veze. Osoba koja vam se duže vrijeme sviđa ali nije slobodna, predložiće vam da se tajno viđate i sastajete. Kod vas će biti pojačane strasti i pristaćete na ovaj prijedlog. U početku će vam sve djelovati kao veza iz bajke ali će krajem oktobra doći do ozbiljnog sukoba, kada otkrijete da vi niste jedina osoba sa kojom vaš partner ima tajnu vezu. Odlučićete da prekinete ovu vezu.

Nešto stariji Strijelci će započeti intenzivne sastanke i izlaske sa osobom koju su u prethodnom periodu upoznali preko društvenih aktivnosti. Više puta ćete se naći u neskladnoj situaciji. Ako to prevaziđete, ući ćete u vezu krajem mjeseca.

JARAC
Ako ste u vezi – Potrudićete se da kroz intenzivnije razgovore sa voljnom osobom poboljšate vaš odnos. Na prvom mjestu ćete početi da tragate za rješenjima u vezi onoga što vam je u prošlosti izazivalo nesuglasice i bar ponešto od svega ćete uspjeti da prevaziđete ili da ublažite. Postaćete otvoreniji da saslušate i prijedloge i kritike od strane voljene osobe i da ih uvažite.
Druga polovina oktobra će vam donijeti više sklada. Pokazaćete inicijativu u organizovanju zajedničkog vremena i aktivnosti, što će vaš partner dočekati sa radošću. Uvećaćete broj zajedničkih izlazaka na mjesta za zabavu i razonodu, kao što su koncerti, bioskopi, pozorište i slično. Bićete raspoloženi da odete na jedno vikend putovanje i dobro se provedete.

Ako ste slobodni – Pokušaj da se približite osobi koja vas privlači završiće se razočaranjem jer ćete otkriti da ste tu osobu pogrešno procijenili kada je bliže upoznate. Nakon toga ćete riješiti da okrenete novi list i da se više potrudite oko upoznavanja sa nekim s kim možete da dijelite zajednička interesovanja, a ko je vedrog duha i ima jaku pokretačku energiju.

Sredinom mjeseca ćete upoznati nekog ko ispunjava vaše kriterijume. Simpatije će biti obostrane i ubrzo ćete se zbližiti i emotivno i fizički.

Nešto stariji Jarčevi će biti tvrdoglavi kako samo oni mogu biti, u nastojanju da se dopadnu osobi koja ih uporno zaobilazi. Na kraju ćete uspjeti u svojim namjerama ali će se sve krajem oktobra završiti fijaskom i prekidom odnosa.

VODOLIJA
Ako ste u vezi – Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi će 7. oktobra praviti kvadrat sa Saturnom. Tajne koje ste skrivali od partnera će izaći na vidjelo i donijeće vam ozbiljne nesuglasice. Vaš partner će biti osjetljiv i trebaće mu mnogo više pažnje nego što ćete vi zznati da pružite. Nećete moći jasno da sagledate šta je pravi uzrok stalnih nesuglasica između vas dvoje.
Poboljšanje odnosa sa voljenom osobom vas očekuje u trećoj dekadi oktobra, kada Sunce uđe u znak Škorpiona. To će vam pomoći da uvidite gdje ste pravili greške i koje ste partnerove potrebe zapostavili. Uspjet ćete da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva za naredni period. Više ćete vremena provoditi zajedno i uživaćete u izlascima i druženju.

Ako ste slobodni – Osjećaćete se nesigurno u vezi osobe koja vam se dopada. Djelovaće vam privlačno ali će vas nešto u njenom stavu i nastupu odbijati da joj priđete i pokušate da ostvarite bliži kontakt. Jedno vrijeme ćete razrađivati taktiku ali će se onda dogoditi nešto nepredviđeno gdje ćete se razočarati i odustati od pokušaja da ostvarite vezu. Upoznaćete u drugoj polovini oktobra osobu koja će djelovati zabavno i koja će biti spremna da sa vama dijeli svoja interesovanja. Zbližićete se emotivno.

Nešto starije Vodolije će odlučiti da pokažu osobi kojoj se dopadaju kako treba ozbiljno da ih shvati. To će ovu navesti da se potrudi i da vam pokaže svoje prave kvalitete. Odlučićete da joj pružite šansu i ući ćete u vezu sredinom oktobra.

RIBE
Ako ste u vezi – Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi početkom oktobra u znak Škorpiona i otvara vam mogućnosti da sa voljenom osobom odete na jedno putovanje koje bi vas oboje oraspoložilo i unijelo u vašu vezu više radosti. Prije odlaska na putovanje doći će do neočekivanog neslaganja oko destinacije ali ćete uspjeti da to riješite postizanjem kompromisa.
Druga polovina oktobra će biti puna razgovora i konstruktivnih prijedloga. Vaš partner i vi ćete uspjeti da se složite oko većine prijedloga i poboljšaćete međusobnu komunikaciju. Prijalo bi vam da unesete više zabave u vaše zajedničko vrijeme. Radovaće vas odlazak u bioskop, pozorište, na koncerte i na mjesta koja volite da posjećujete kada vam je do zabave.

Ako ste slobodni – Sa osobom koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja, a koja živi u mjestu koje je udaljeno od mjesta gdje vi živite, započećete prepisku preko društvenih mreža. U početku će to biti stidljivo i povremeno ali će ubrzo postati intenzivnije i otvorenije. Primijetit ćete da vam druga osoba govori o sebi više nego što ste očekivali i čak da počinje da vam se povjerava. Doći će do obostrane zaljubljenosti. Dogovorićete se kada i gdje ćete da se vidite. Ovo bi moglo da preraste u vezu.

Nešto starije Ribe će početi da se viđaju i izlaze sa osobom koju su upoznali na jednoj zabavi. Bićete nesigurni da li želite samo površno prijateljstvo ili vam osoba odgovara za vezu. Kada otkrijete da postoje obostrana osjećanja donijet ćete odluku.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €