Merima D. (35) iz Sarajeva bila je rob ukletog pokrivača: U poklonu ljubomorne kone bio je džin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

 Mjesecima sam se pokrivala tom dekom, ne znajući naravno da je omađijana. Prirasla meni deka za srce, ma opisati vam ne mogu. Obolih ja, zapostavih muža i djecu, život se pretvori u pakao, a meni samo ona deka bitna…

Iz prakse duhovne iscjeliteljke Kade Radetinac stiže nam još jedna priča o pobjedi nad zlom. Junakinja ove tegobne životne drame je 35-godišnja Sarajka Merima D. U kratkim crtama prenosimo njeno svjedočenje…

– Zlo je u moj život ušlo s rođenjem drugog djeteta. Među silnim prijateljima, rodbinom i komšijama, na babine mi dođe i jedna komšinica koju sam do tada samo iz viđenja znala. Nije ta, naime, nikome odlazila. Živjela je povučenim životom, u osami svoja četiri zida. U braku bez djece, življaše već dvadesetak godina. Iznenadih se ja njenim dolaskom kao i kesama koje je sa sobom doteglila.

– Eto, ja došla na slatku. Sve čekam onom mog đuvegiju, pa nikad nikom da odem. E više ga ja ne čekala. Promijenila sam taktiku, hodam bez njega – kao pravdala se ona nešto, trpajući mi one kese u ruke.

– Bi meni drago što je došla. I poklonima sam se obradovala. Bijaše tu svakojakih đakonija, igrački za djecu. I tri deke. Dvije male za djecu, jedna veća za mene.

– Bogami, ovo ti je donio neko ko te baš cijeni. Skupe su ove deke – komentarisala je poslije moja svekrva. Ispostavit će se da nije bila riječ o poštovanju već ljubomori. Poklon je donešen s namjerom da mi uništi život. Saznat ću to tek nedavno, kod Kade Radetinac – priča nam Merima.

Naša se sagovornica i ne znajući – mjesecima pokrivala omađijanim predmetom. Od dekice se nije odvajala ni danju ni noću.

– Kud ja, tu i ona deka. Kao malo dijete, svuda je nosam sa sobom. U isto vrijeme, razbolih se, a doktori vele, postporođajna depresija. Iz mene kao da je neko gumicom obrisao svu ljubav, sreću, radost.

– Postadoh mrzovoljna, depresivna. Muža i djecu zapostavih skroz naskroz. Jedino za čim sam žudjela bio je san. Kao da sam imala bolest spavanja .

Tek kod Kade Radetinac, misterija je riješena.

– Kada je odmah “okrivila” deku za moje stanje. Nisam se začudila da je nepoznata žena znala da ja imam famoznu deku, već me zabolila uputa da je se moram riješiti.

– Otvorila sam usta da kažem da od tog nema ništa, da mi je deka srcu prirasla ali…diže Kada ruku i tim potezom savlada džina u meni. Objasni mi zatim da je deka opsihirena, da sam je dobila od žene bez potomstva koja nije mogla zlobnim očima gledati moju sreću i evlad. Naredi da se deka spali, a meni reče da ne brinem te da će ona odraditi ostalo. Tako i bi. Ja sam opet ona stara…a ona kona se odselila. Neka joj je vala Bog na pomoći…šta drugo da kažem.

Magični talisman za bolju nafaku

Ovaj talisman se izrađuje za svaku osobu ili dom posebno i ručno. Nema fabriciranja. Ritual pri izradi jednog ovakvog talismana traje nešto duže od pet sati. Magični talisman se može izrađivati samo za vrijeme punog ili mladog mjeseca. Zbog toga ali i sedam vrsta kristalne prašine od koje je između ostalog izrađen, veoma je dragocjen. Ima funkciju pribavljanja nafake, posla, novca. Najviše mi se javljaju poslovni ljudi koji ovaj talisman kupuju za svoje kuće ali i preduzeća – otkriva Kada.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €