MAGIČNI DANI U JULU: Postoji dan u julu kada vam se svaka želja može ostvariti!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iskoristite magiju ovog mjeseca i izvedite koji donosi obilje, očisitite svoj energetski omotač, iscijelite se od bolesti i iskoristite mjesečeve faze za ostvarenje ciljeva.

Jul mjesec je zaista jedan od rijetkih mjeseci za koji mogu slobodno reći da je MAGIČAN i izuzetan mjesec za razne rituale kao i za životne poteze. Pravo vrijeme za pozitivnu magiju, tri dana poslije mladog mjeseca najpovoljnija su za bacanje čini za rast i nove početke koji bi trebalo da se ostvare na pun mjesec. Sve poslije tog vremena je faza kopnjenja.

Svijeća za želju

Kako bi ste ispunili svoju želju ja vam predlažem jedan mali i potpuno bezazlen ritual. Čim uočite Mladi Mjesec na horizontu, odmah trebate zapaliti jednu svijeću pored koje ćete vrlo duboko meditirati. Trebate misliti na želju, vrlo duboko na način da vašu želju formirate u kratku rečenicu. Ovu želju trebate izgovoriti 70 puta prije Mladog Mjeseca. Ako je to učinjeno, možete ugasiti svijeću koju ćete ponovo upaliti tek ujutro kad ustanete. Nije bitno kad se budite, bitno je samo buđenje. Ponovno palite svijeću i 70 puta izgovorite Vašu želju. Nakon toga ugasite svijeću.

Drugi i još bolji ritual je sjledeći; ljeto je simbol plodnosti i milosti bogova, pa je stoga idealan period za izvođenje rituala za ostvarenje želja. Uzmite mali blok i olovku, izađite negdje u prirodu, udobno se smjestite i uživajte u ljepoti zelenila i cvijeća. Dok punim plućima udišete mirisni vazduh, zažmurite na nekoliko trenutaka i zamišljajte kako sa svakim izdahom iz vas izlaze brige. Potom na papiru zapišite želju i datum njenog ostvarenja. Nemojte se previše zamarati načinom na koji će se se ispuniti, već se koncentrišite na ishod. Po završetku, papir zapalite, pepeo prospite po travi, pa lagano krenite kući. Ne osvrćite se, pustite da želja radi za vas ida vam se ostvari u naznačenom roku.

U drevna vremena ljudi su se trudili da zadobiju milost bogova i u njihovu čast pravili su svetkovine kako bi se sačuvali od nesreće, bolesti i siromaštva. S proljeća su se izvodili rituali za plodna polja, a krajem jula i početkom avgusta slavili su se dani žetve, ubiranja plodova mukotrpnog rada i truda.

Kako iskoristiti magični juli

Navodim vam magične dane u julu uz preporuku da ih dobro iskoristite.

12. juli

Za Petrovdan su vezani mnogi interesantni rituali. Trebalo bi rano da ustanete i “okupate” se u zracima izlazećeg sunca. Za dobro zdravlje tokom cijele godine umijte se rosom. Nakon toga uberite cvijeće i, dok od njega pletete vjenčić, razmišljajte o nekoj želji. Vjenčić držite u kući sve dok vam se želja ne ostvari. Usamljene osobe treba da naberu buketić cvijeća, stave ga na jastuk i tako prespavaju.

20. juli

To je Perunov dan, a on je Bog groma, munja i zaštitnika ratnika. Prema predanju, na ovaj dan ne valja se kupati, ne sjedi se pored vatre niti se izlazi na oluju. Ako se sjedi pod hrastom, vjeruje se da će ta osoba dobiti snagu i dobro zdravlje tokom godine. Na ovaj dan beru se hrastove i brezove grane od kojih se prave metle. Pošto je ovo Perunov dan, možete mu se obratiti i zamoliti ga da vam ispuni tri želje.

25. juli

Na ovaj dan okupajte se rosom jer ona donosi ljepotu.

29. juli

Naberite žito, povežite snopić crvenom trakom i držite ga u nekom uglu kuće. Na taj način ukućani će biti zaštićeni od loše energije.To su bili jedni od mnogih rituala koje se rade u ovom mjesecu ali sam vam ja naveo samo one koje mozete bez ikakvih kontraefekata sami odraditi.

U nastavku teksta navešću dane po energetskim snopovima i kako će oni utjecati na zdravlje.

1. – 6. juli: Možete očekivati dešavanja u predjelu grudi kao i u predjelu glave, neke osobe osjetiće povišen sekret.

7. – 12. juli: očekuju se jaki kosmički energetski talasi tako da vas ne iznenadi glavobolja, migrena, blaga mučnina, srčani problemi ali, neki će osjetiti i blaga dešavanja u predjelu plucća.

13. – 16. juli: U ovom periodu nježniji spol bi trebalo da povede više računa na ginekološka dešavanja, a jači spol na krvno-srčani pritisak.

17. do 21. juli: dani “namijenjeni” za povišen nervni sistem pa ako osjetite nervozu, napetost, da su vam teške oči tj. da jedva gledate, znajte da je to upravo zbog atmosferskog pritiska.

Period od 22. do 26. jula mozete očekivati uznemirenost srca tj. srčanog mišića, niži pritisak ali i dešavanja u kičmenom dijelu; žene bi trebalo da obrate pažnju tokom tih dana na jajne ćelije.

Dani 27. i 28. do poslije podne očekuju se ravne tj. mirne energije te se ne očekuju jača globalna dešavanja.

Posljednja tri dana najtoplijeg mjeseca u godini očekuju se problemi sa disanjem, blago stomačni problemi, glava, grudni i blaže hormonski problemi.

Ovaj jul zaista inspiriše da pokrenete sebe, vaš poslovni kao i emotivni dio. Iskoristite ga maksimalno. Dragi moji želim vam magično prijatno i toplo ljeto.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €