Ljubavna magija: NIKADA SE NE LJUBITE NA STEPENICAMA!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Djevojci, koja je prvi put ugledala, ili prvi put poljubila izabranika svoga srca u sjaju mladog Mjeseca, sudbina je namijenila izuzetno veliku sreću

Čovjekova želja da sagleda budućnost, da se osigura kako bi izbjegao nesreću, gubitak i neugodne situacije, odnosno da nađe put do sreće, zdravlja, bogatstva i ispunjenja drugih želja, urodila je nastojanjem da svojim znanjem pređe granicu realnog i mogućeg. U tom naporu, generacije su prikupljale iskustva, koja su dobila izraz u narodnom praznovjerju. Donosimo vam kratak pregled najpopularnijih, vezanih za ljubav

Djevojci, koja je prvi put ugledala, ili prvi put poljubila izabranika svoga srca u sjaju mladog Mjeseca, sudbina je namijenila izuzetno veliku sreću. Ona će se ubrzo udati, a njen brak bit će blagoslovljen trajnom ljubavi. Isto tako ona nikada neće osjetiti nevolje siromaštva.

Također, dobar je znak ako zaljubljena djevojka, misleći na svoga dragog, čuje kukurijekanje pijetla. I to je nagovještaj da će se uskoro udati.

Ako je moguće, mjesto sastanaka zaljubljenih trebalo bi biti na obronku, na padini brda, u blizini rijeke, obale mora ili obale jezera. Isto tako dobro je mjesto za ljubavne sastanke i – sredina šume. Govori se da ta mjesta djeluju pozitivno na trajnost ljubavi i veze. Uvijek treba, međutim, izbjegavati blizinu jablana, odnosno topola.

Kad djevojka ili mladić pišu ljubavno pismo, sreću donosi, ako ga dovrše kad otkuca ponoć i ako ga bace u poštansko sanduče, kad pun Mjesec obasjava nježnom svjetlošću ulice i krovove kuća. Isto se tako priča, ako ljubavni par dok šeće, susretne crnu mačku, bijelog konja, ili pak ponija, da to donosi sreću.

Najbolje vrijeme za ženidbenu ponudu je u petak naveče, a zaruke bi trebale biti objavljene u subotu. Prelomljen novčić na dvoje, pri čemu djevojka čuva jednu, a mladić drugu polovinu, garancija je vjernosti i trajnosti veze. Isto tako, čuvanje uvojka kose partnera, odbnosno partnerice daje sigurnost trajnosti osjećaja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €