Lava čekaju nove varnice, Vodolije se hlade…

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Dobar dan za one koji se bave poslovima učenja, obrazovanja, administraciji.Ovnovi koji nameravaju da putuju obavezno to da organizuju do kraja meseca. Velika podrška partnera. Usamljeni pronalaze svoju srodnu dušu. Dobar dan za ljubav. Uživate u kućnoj atmosferi.

Bik

Približavate se rešavanju problema koji vas prate malo po malo ceo mesec. Imate sve mogućnosti da idete u neku zapadnu državu gde počinjete nov posao. Partnerstvo vam zavisi od stanja na poslu. Jačajte imunitet prirodnim melemima.

Blizanci

Imate dobar i izbalansiran dan kada se emocije, intelekt i volja udruže. To je taj Blizanac koji pravi dobre poslove gde god da se nađe. Partnera uvek možete da ubedite da ste baš vi u pravu, iako niste, poverovaće. Imate zanimljivu harizmu. Verovatno problem sa nogama.

Rak

Ako se pokrenete na nešto novo svi će to da vide i bićete zadovoljni svojim radom napretkom. Emotivno ste bolje, zadovoljni, imate sve izglede da se okrenete srećnim danima. Podrška svih oko vas. Niste bolesni, ponekad plašljivi.

Lav

Razmišljate da ste neko ko treba da konkuriše na neko bolje radno mesto. Ili ste već predloženi za neku poziciju.Odličan dan za ljubav i sreću kroz to. Možete biti u nekom novom poznanstvu ili započeti zajednički život. Zdravlje bez većih promena.

Devica

Imate sigurnost, stabilnost, osećaj moći u današnjem danu. Dobro je da se bavite nekretninama, prodaja, kupovina ili ćete imati dobrog klijenta. Partner je zadovoljan vašim ponašanjem i izlivima emocija, sigurna ljubav.

Vaga

Dan suočavanja. Za vas veoma napeta i stresna situacija. Želite da pobegnete i prespavate. U domu slično kao i na poslu .. svi zahtevaju neka objašnjenja. Partner nestrpljivo čeka bilo kakav odgovor od vas. Moguća nesanica i vrtoglavica.

Škorpija

Intelekt ispred emocije. To je ono čime se danas vodite u rešavanju problema. Pristup koji nije praktičan neće dovesti do pozitivnog rešenja. Naivni šarm vas vodi. Puštate emocije. Ubrzan vam je puls.

Strelac

Ne možete da donesete pravi zaključak. Jer se sve svodi na za i protiv. U celoj situaciji možete da se pogubite i ostanete na početku a vreme ide. U ljubavi ste opušetni i veseli. Partneru prilazite prijateljski malo površno. Mozak radi 200 na sat. Odmorite se.

Jarac

Oko vas se svi raspravljaju, a vi u sredini. Danas niste za teške reči. Samo slušate. Želite da se dopadnete svima , ali to i nije tako dobra ideja. Apetit je danas u porastu. Začinjena hrana vas privlač

Vodolija

Dodatna edukacija u vezi posla može doneti bolju zaradu. Može biti takđe grupna edukacija. Malo se udaljavate od partnera, ali to ne znači raskid. Morate imati malo prostora za sebe. Osetljivi su vam bubrezi.

Ribe

Stanje redovono sve se odvija po planu. Nema većih trzavica. Sentimentalni ste, želite da se zaljubite. Bidite oprezni možete upasti u tešku vezu. Moguća manja vrtoglavica. Prirodni čajevi će biti dobra pomoć.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €