Kraljica paranormalnog Lorraine Warren provešće vječnost na ukletom groblju

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Čak se i za duh Eda Warrena priča da je itekako prisutan na ovom groblju. Ukoliko sjednete pored njegovog groba i počnete se moliti, a zatim desnom rukom dotaknete kameni krst na njegovom grobu, osjetićete nagli var toplote. To je navodno znak da Ed šalje blagoslov osobi koja je došla da obiđe njegovo posljednje počivalište

 

Svjetski poznata istražiteljica paranormalnog Lorraine Warren, koja je umrla 18. aprila 2019. godine, sahranjena je na ukletom groblju. Šest dana nakon smrti u 92. godini, sahranjena je na groblju Stepney Village u Monrieu, u Connecticutu, pored pokojnog supruga Eda Warrena koji je preminuo 2006. godine.

 Bijela Dama

Groblje koje datira iz 1700-ih, zloglasno je po brojnim svjedočenjima da na ovom mjestu lutaju duhovi umrlih osoba kao razne sablasti iz svijeta paranormalnog. Ljudi koji su posjetili ovo groblje tvrde da duh poznat kao Bijela Dama šeta između nadgrobnih ploča kao i obližnjim putem kada padne mrak.

Jedna od tih priča desila se davne 1993. godine kada se jedan vatrogasac vraćao kući s posla. Vozeći tamnom cestom, ispred njega se iznenada pojavila žena koju nikako nije mogao izbjeći. Udario je autom velikom silinom, što je na njegovom vozilu ostavilo ogromno udubljenje. Nakon što je izašao iz auta, ženi nije bilo ni traga.

Vjeruje se da je Bijela Dama zapravo duh žene u 20-im godinama koja je umrla prilikom porođaja. Oni koji su je vidjeli kažu da nosi bijelu spavaćicu i da ima dugu tamnu kosu. Na groblju gdje počiva Lorraine sahranjeno je više od 1400 ljudi, od kojih su mnogi bili rani doseljenici, i za koje se u zadnje vrijeme vjeruje da su ustali iz svojih grobova kako bi proganjali one koji se nađu na njihovom groblju.

 

Blagoslov iz groba

Grobljem između ostalih luta i duh prvog čovjeka koji je tu bio sahranjen – Nathaniela Knappa, američkog vojnika iz rata za nezavisnost. Navodno će vas povući za kosu ili vam dotaći rame ukoliko ga pozovete riječima: „Nathan, Nathan, dođi da se igramo.“

Čak se i za duh Eda Warrena priča da je itekako prisutan na ovom groblju. Ukoliko sjednete pored njegovog groba i počnete se moliti, a zatim desnom rukom dotaknete kameni krst na njegovom grobu, osjetićete nagli var toplote. To je navodno znak da Ed šalje blagoslov osobi koja je došla da obiđe njegovo posljednje počivalište.

S obzirom da su Ed i Lorraine Warren svoje živote posvetili istraživanju paranormalnih aktivnosti, nije neobično da njihova tijela budu sahranjena na ukletom groblju. Hoće li duh Lorraine Warren pokazati svoje prisustvo onima koji su podjednako zainteresovani za paranormalno kao što je ona bila, ostaje da vidimo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €