Koliko ljubavi, novca i uspjeha vam je predodređeno u životu! Saznajte uz pomoć tri broja!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sve je veoma jednostavno. Uz ovu magiju brojeva morate biti opušteni… Pokušajte

Podsjvesno biranje brojeva može da vam otkrije vaše karakteristike ali i šta vas čeka u oblasti ljubavi, novca i uspjeha! Koncentrišite se na oblast koju ste izabrali (ljubav, novac ili uspjeh) a onda spontano, u mislima izaberite tri broja do devet (ako želite, možete uključiti i brojeve 11 i 22). Saberite brojeve i dovedite ih na samo jednu brojku (osim ako ne dođu do 11 ili 22), a zatim potražite tumačenje vašeg broja.

Zapamtite: Morate biti opušteni prije nego što se odlučite na ovu proceduru. Izbor tri broja mora biti spontan. Pronađite odgovor:

LJUBAV

1 – Ovo znači da morate biti iskreni u osjećanju, i da tražite jednu osobu, pravu osobu. Ljubav mora biti romantična i daleko od svakodnevnog svijeta. Oprez: mogli biste biti malo manje sebični, jer bi to moglo negativno uticati na vašu sreću.

2 – Prije svega tražite sigurnost, jer želite svoj dom, porodicu i djecu, koje ćete voljeti i štititi. Želite da ljubav dođe vama, ali nemojte u to suviše vjerovati, jer biste dosta toga mogli propustiti.

3 – Vaše držanje prema ljubavi je bezbrižno. Ne želite da se skrasite, želite da uživate i da okušate ono što se nudi. Ovo može biti privremeno osjećanje, ali je istinsko za određeni trenutak. Uživajte!

4 – Vaš stav prema ljubavi je čvrst i lojalan. Ljubav smatrate kao nastavak vašeg stava prema prijateljstvu uopšte, čije su osnove stabilnost i čvrstina. Pošto ste postojani, nećete imati mnogo ljubavnih veza u životu. Vama je potreban iskren partner koji je posvećen i kući.

5 – Vi ste od onih kojima je potrebna porodica, pa nećete ni pomišljati da stupite u brak sa nekim ko ne mari za djecu. Volite romantiku i putovanja, što znači da će vas privući partner izdaleka. Kroz vaše ljubavne veze i kroz brak želite da saznate mnogo, stoga vam je potreban neko ko voli porodicu, putovanja, obrazovanje i fizičko ispunjenje.

6 – Vi ste tip koji je vezan za kuću. Prije svega želite dom i partnera koji ima razumijevanje za vas. Praktični aspekti braka uvijek će vam biti važni i vi ćete se pobrinuti da sve to bude sređeno, prije nego što dođe do braka. Vaše ponašanje je ponašanje zrele, razumne osobe, koja nudi ljubav, stoga ćete voditi sretan život.

7 – Selektivni ste u ljubavi i prijateljstvu. Pomalo ste usamljenik, a pošto tražite perfekciju i najmanja sitnica vas može odvratiti. Niste ubijeđeni u blagodati braka ili bliskog odnosa, vaš stav je možda malo suviše kritičan i inhibiran.

8 – Vaš stav prema ljubavi uključuje potrebu za novcem. Vi niste od onih koji će reći: “Nije važno što smo gladni, nego što se volimo”. Ljubav jeste za vas veoma važna, ali vam ljubav i novac idu zajedno.

9 – Vi ste od onih koji vole da daju. Osjećate da ljubav treba da proširi vaše horizonte i dopusti vam da neke ideale provedete u praksi. Potreban vam je neko čije je srce široko i puno ljubavi kao vaše.

11 – Privlači vas nekonvencionalni tip. Osjećate da će prava osoba naići, da je to dio vaše sudbine. No, ne budite suviše pasivni u tome, morate se kretati kao i svi drugi. Ne smijete sjediti i čekati da vam se ljubavnik/ca pojavi iz vedra neba.

22 – Vi ste osoba puna ideala i neće vam biti lako naći pravog partnera, pošto vaši prvi pojmovi o seksu mogu postati prilično fiksni i rigidni, pa će vam biti teško da se prilagodite vezi. Ako malo popustite vaše inhibicije, lakše ćete naći sreću.

NOVAC

1 – Ako je ovo vaš total, onda novac sam po sebi nije vam od velikog interesa, nego volite da do njega dođete na originalan način. To ukazuje na to da vi dobijate kroz vaše kreativne napore i kroz kontakte s ljudima koji znaju kako se dolazi do novca. Sve u svemu, kod vas je ljubav prije novca.

2 – Ukoliko je ovo vaš total tada novac za vas znači sigurnost, posebno u vezi s domom, porodicom i djecom. Kada koristite diplomatiju dobijate finansijski, a kada se dokazujete i namećete onda gubite.

3 – Ako je ovo vaš total, onda o novcu mislite kao o sreći, težite da budete pomalo kockar i prilično ekstravagantni. U stvari, teško vam je da novac ozbiljno prihvatate. Međutim, ponekad se ne osvrćete na novčana pitanja. Na primjer, zaboravljate da platite vaše račune, pošto novčana pitanja olako prihvatate. Možete biti sretni, ali sjetite se i onih koji nisu.

4 – Ukoliko je ovo vaš total, vi novac uzimate ozbiljno i spremni ste da radite da biste zaradili. Međutim, imate tendenciju da budete nesigurni kada je riječ o finansijama, i prilično pesimista kada je riječ o šansama da se dođe do novca. Morate da radite za ono što dobijete, ali ne dopustite da zbog toga budete suviše škrti.

5 – Ako je ovo vaš total, volite da koristite vaš novac za putovanja, i nadate se da će vam to omogućiti romantične susrete. Da biste našli sigurnost, morate da se trudite u komuniciranju kao što je pisanje, prodaja, ako radite kao agent, ili u izdavaštvu. Ovo su prijedlozi koji bi vas mogli privući i donijeti vam sigurnost, bez suviše obaveza da budete na jednom mjestu. Novac i romansa su pred vama.

6 – Brinete se ukoliko ne posjedujete dovoljno novca, stoga, vama je novac neophodan kao lijek za vaše ojsećanje nesigurnosti. Osjećate da vam je potreban za svaki važan potez, kao što su brak, putovanje ili neki drugi poduhvat. Ali vi volite da se osjećate kao da ćete uvijek imati dovoljno novaca da biste pomogli onima koje volite.

7 – Ako je ovo vaš total, novac i rukovanje novcem za vas su pomalo misterija. Niste posebno praktični ili sposobni kada imate više novca. Možete dobiti novac iz neočekivanog izvora ili iz vedra neba. Treba da pokušate biti praktičniji.

8 – Vi sa lakoćom rukujete novcem. Imate velike ideje i ljude procjenjujete po njihovom bogatstvu. Na ovaj način rizikujete da budete prevareni, jer stvari nisu uvijek onakve kakve izgledaju. Vaša želja da dođete do novca osiguraće vam obilje.

9 – Mrzite kada nemate gotovine. Na neki način od novca zavisi vaše samopouzdanje. Novac vam je potreban da biste ispunili svoje ciljeve i izrazili sebe onako kako želite. Uvijek ciljate visoko i uglavnom uspijevate.

11 – Ako je ovo vaš total, volite da dođete do novca na neuobičajen način, i posebno ste pod uticajem onog sto drugi misle o vama. U stvari, potreba za novcem vuče korijen iz onoga što želite da drugi misle o vama. Za vašu sigurnost najvažnije je kako vas drugi vide. Više ćete dobiti kroz progresivne tehnike ili alternativnu medicinu.

22 – Ukoliko je ovo vas total, imate široke vidike kada je riječ o novcu. Novac je za vas sredstvo za postizanje uspjeha u velikim projektima, vjerovatno u trgovini, jer je to vaše polje. Treba da budete praktični, a onda tu praktičnost proširite, kako biste ostvarili snove o uspjehu.

USPJEH

1 – Ako je vas total jedan, vi niste osoba koja kreće širokim drumom u život. Da biste potražili uspjeh, vi ćete preduzeti nešto novo, nezavisno, progresivno i – uspjeti.

2 – Ako je ovo vaš total, vi baš niste neki dobitnik. Suviše volite dokolicu i zadovoljstva. Međutim, uspjeh bi vam mogao doći na planu kulture, kao što su muzika, umjetnost, literatura.

3 – Vas prirodno privlači uspjeh, ali pošto imate živu maštu možete istraživati mnoga polja da biste postigli vaš cilj, a to opet znači da biste mogli rasipati talent, energiju i snagu. Bilo bi mudro da ograničite svoje ciljeve, da okončate jedan projekt prije nego što započnete drugi.

4 – Ako je ovo vaš total, vi ste jedna od najpraktičnijih osoba. Tamo gdje je važan uspjeh, vi ste spremni da na tome radite. Potpuno ste realni i pragmatični, i uvijek znate da se postavite prema situaciji.

5 – Vi ste kreativan tip i uspjeh tražite u putovanjima i uzbuđenjima. Komunikacija ideja veoma je važna za vaš uspjeh. Ako vas drži sreća, mogli biste steći slavu kao pisac, novinar ili TV komentator.

6 – Ako je ovo vaš total, onda vi ne želite nikakav spektakularan uspjeh. Vaša sreća se bazira na uspjehu u domu, porodici i ljubavi. Voljni ste da sve drugo propustite, ako možete da dobijete ove blagoslove. I tako ćete i učiniti.

7 – Tražite uspjeh kroz realizaciju sna o partneru koji će dijeliti vaše ideale, nade, radosti i tuge, i s kojim ćete, naravno, postići uspjeh. Vaš san je savršen san o potpunoj savršenosti. Težak ideal za realizaciju, ali ako se potrudite, sigurno ćete biti sretni.

8 – Za vas je uspjeh novac. Želje vašeg srca su u materijalnim stvarima, odjeći, kolima, kućama, dobroj hrani i piću, i čime sve to da kupite. Treba da znate kako da dijelite neka od svojih “dobara” s drugima, i onda ćete biti sretniji i ispunjeniji. Vi ste dobitnik i uspjet ćete.

9 – Ako je ovo vaš total, onda želite internacionalnu slavu. Ciljate visoko i uspjeh najbolje možete postići u svijetu zabave, kreativne umjetnosti ili humanitarnim radom. A vi to možete.

11 – Ne volite uhodane staze i nastojite da postignete uspjeh u poljima koja nisu uobičajena. U stvari, vi ne možete biti uspješni ni u kakvom oprobanom poslu. Možete uspjeti na televiziji, putem kompjutera ili u okultnim umjetnostima, ili tehnikama novog doba.

22 – Ako je ovo vaš total, onda smatrajte da vaš uspjeh leži u ličnom pristupu, taktici ubjeđivanja i stvarnom magnetizmu. Tako biste mogli uspjeti na svakom polju prodaje.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €