Koji je vaš sudbinski broj: Sedmica donosi mudrost, a osmica bogatstvo!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Dan vašeg rođenja određuje cijeli vaš život i energiju koja vas prati. Izračunajte numerološku vrijednost datuma rođenja, odnosno svoj sudbinski broj, i oslobodite svoje talente koji će vas voditi do uspjeha.

Kako se računa sudbinski broj? Ako ste rođeni, na primjer 19.7.1990, saberite sve brojeve: 1+9+7+1+9+9+0.
Zbir tih brojeva je 36!
Tu brojku razložite na dva sabirka: 3+6 i dobićete 9!

Dobili ste vaš sudbinski broj!

1. Nema boljeg od vas

Zbog vaše snažne individualnosti i pozitivnosti stvoreni ste da budete vođa. Kreativnost, originalnost, ali i agresivnost garantuju vam uspjeh u organizovanju bilo kojeg posla. Najbolji ste kad učite na sopstvenim greškama i počinjete ispočetka. Nastojte uvijek da stanete iza svojih odluka bez obzira na to šta vam drugi kažu. Nikad ne idete uobičajenim stazama, nego novim, neistraženim, a to će vam se isplatiti. Ponekad ste netaktični, a to bi vam moglo naškoditi ako ne ublažite svoj nastup.

Lekcija: Okružite se ljudima kojima potpuno vjerujete.

2. Sjajan ste saradnik

Vi ste idealan partner, prijatelj i radnik. Učite na tuđim greškama, a mnogo ste bolji saradnik nego vođa. Vrlo ste taktični i obazrivi, pa lako privlačite ljude oko sebe. Nikad vam neće ništa nedostajati u životu jer smireno i inteligentno savladavate sve probleme. S obzirom da vam je u prirodi da opraštate, ako naiđete na teškoće s partnerom, bićete mnogo spremniji na kompromis. No ipak pripazite da partner ne zloupotrijebi vašu velikodušnost.

Lekcija: Pokušajte da sačuvate ravnotežu između privatnog i poslovnog.

3. Zabavni ste i brzi

Oštroumnost je vaša glavna prednost, ali vrlo rijetko dublje ulazite u bilo kakvu problematiku. Često ste entuzijastični u vezi svega čega se prihvatite i lako širite uzbuđenje na druge, no problem je što brzo gubite interes i prelazite na nešto sasvim novo. Ne brinete se previše zbog budućnosti, a navikli ste da sve uglavnom bude kako ste vi naumili. Rječiti ste, duhoviti, društveni i stoga lako sklapate prijateljstva. Uspjećete upravo u poljima gdje se traži elokventnost i u umjetnosti.

Lekcija: Nemojte da zbog ležernosti zanemarite svoje obaveze.

4. Logični ste i praktični

Imate oko za detalje, a i u najdosadnijim poslovima možete postići uspjeh. Vaša je prednost što ostajete staloženi kad svi izgube kontrolu. Radoholičar ste, a lojalnost će vam donijeti sve ono materijalno za čim čeznete. Ponekad previše insistirate na svom načinu rkešavanja problema ili se gubite u detaljima, a to vas može usporiti na putu do cilja. Odgovornost, pouzdanost i praktičnost su vaše prednosti.

Lekcija: Opustite se, u životu ima važnijih stvari od posla.

5. Privlačite šarmom

Sloboda vam je najvažnija, a to se odražava u vašoj neprekidnoj potrazi za avanturom. Temperamentni ste, energični i često mijenjate raspoloženje. Zbog smisla za humor uvijek ste u centru pažnje. Živite brzo, vrlo ste prilagodljivi, brzo razmišljate, a seksualnost vam je magnetična. Budući da lako privlačite ljude i elokventni ste, pazite da govorite samo o onome s čime ste bolje upoznati kako biste izbjegli neugodne situacije.

Lekcija: Budite manje brzopleti, pa ćete u svemu napredovati.

6. Dobrota isijava iz vas

Izvrstan ste diplomata, odlično mirite sukobljene strane jer ste dovoljno strpljivi da saslušate sve argumente. Mudrost vam je prednost na poslu i u porodici, uvijek ste na raspolaganju najmilijima, a ako je sve skladno u kući, uspijevate i na svim drugim poljima. Nesebičnost je vaša najvažnija karakteristika, ali i saosjećajnost i toplina. Volite lijepe stvari, razumijete se u umjetnost, što se vidi i u vašem domu.

Lekcija: Nisu baš svi spremni za vaše dobre savjete.

7. Duhovnost vam je važna

U sve se morate uvjeriti iz prve ruke, uz to ste vrlo analitični, a duhovna dimenzija vam je izuzetno važna. Vi ste rođeni filozof, učitelj, iscjelitelj, ali da biste se u tome ostvarili, morate prvo da se malo opustite. Tek tad će se svi uvjeriti da ih možete naučiti mnogim mudrostima. Interesuju vas kultura i umjetnost i obožavate sve što je lijepo. Ipak, život vam je često pun prepreka, ali uvijek ćete biti u potrazi za skrivenim istinama.

Lekcija: Opustite se, pa ćete imati i više samopouzdanja.

8. Finansije su vam jača strana

Slava, moć i bogatstvo zapisani su vam u zvijezdama. Izvrsno se uklapate u veće organizacije i društva, a najviše vremena trošite na one kojima je potrebna pomoć. Hrabri ste, a to pokazujete boreći se upravo za slabije. Duboko u sebi imate i vrlo tamnu stranu koja može postati moćno oružje na strani zla, pa treba pripaziti da je uvijek držite pod kontrolom. Ako prevlada, nikad nećete uživati u bogatstvu.

Lekcija: Okružite se spontanim i zabavnim ljudima.

9. Pomažete u nevolji

Osjetljivi ste na sve iz okoline, pokazujete veliki interes za mistično, a neki od vas imaju čak i paranormalne sposobnosti. Najsretniji ste kad ste neopterećeni materijalnim; samo tad možete ostvariti sve svoje potencijale. Skloni ste nesretnim romantičnim vezama, a često griješite što partneru želite da udovoljite pod svaku cijenu.

Lekcija: Kad pronađete mir, sve će leći na svoje mjesto.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €