Koje cvijeće vole horoskopski znaci: Škorpije se raduju vatrenonarandžastim buketima, a Djevice cvjetovima bijele boje

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Ovan

Osobi rođenoj u ovom znaku pošaljite vatreni buket. Nestašan, razbarušeni stil, smišljeno haotičan, najviše odgovara buktanju životnog žara ove strastvene i snažne naravi.

Bik
Kao dionizijski znak, on voli samo najkvalitetnije i najbolje. Cvijeće obožava jer ono unosi mir i sreću. Boca dobrog vina i elegantna cvijetna linija biće pravi pogodak.

Blizanci
Rođeni u ovom znaku vjeruju u ljubav široko i duboko, uživaju u cvijetnoj igri i prenose ljubav na druge. Aranžman od ružičastog cvijeća imaće oblik njihove ljubavi.

Rak
Osoba rođena u ovom znaku je senzibilna i stidljiva, voli romantičan stil. Obradujte je frezijama, lalama i ružicama u pastelnim tonovima ili maštovitim buketom u nijansama ljubičaste.

Lav
Simboli moći, vlasti, sunca i zlata kod njega su dominantni. Lav voli svjetlucavo i glamurozno, a posebno voli da prima poklone. Darujte mu najljepši, pompezan cvijetni aranžman, u koji ćete vješto ušuškati poklon.

Djevica
Ona voli prefinjeno, elegantno, svedeno i odmjereno. Buket treba da bude skladno aranžiran i bez kontrastnih boja. Naš prijedlog je aranžman u bijelim i šampanj tonovima i u unikatnoj posudi.

Vaga
Rođenima u ovom znaku dopašće se lepršavi, neobavezni stil, ali i uređen cvijetni aranžman nježnih tonova. Esteta u duši, zapaziće da su cvijeće, ljubav i ljepota skladno aranžirani, baš kao i u njenom životu.

Škorpija
Do strasne prirode jedne Škorpije doći ćete preko specijalno dizajniranog buketa, koji će preslikati njena burna i snažna osjećanja, i to u vatrenoj narandžastoj boji.

Strijelac
Aranžman pun zanosa i prefinjenog stila odgovara ovom najživahnijem i najvedrijem od svih znakova. Strijelcu pošaljite buket sa strijelom i porukom u njoj, koja će zagolicati njegovu maštu.

Jarac
Elegantno, možda hladno i suzdržano, ali i veoma emotivno. Osobi rođenoj u ovom znaku dopašće se cvijetni aranžman s detaljima iz prirode u vidu kamenja, savijenih grana i plodova.

Vodolija
Osoba rođena pod ovim znakom uvijek ide ispred svog vremena. Poklonite joj neobičan i jedinstven aranžman od bijelog cvijeća, smješten u originalnu, ekstravagantu posudu. Obavezan je i neki zanimljiv detalj.

Ribe
Romantične i ranjive, poetične i muzikalne, ribe će se najviše obradovati mirišljavom cvijetnom aranžmanu u pastelnim tonovima, ružičastim ili boje breskve, s dodatkom čipke, organdina ili perlica.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €