Kameleon tehnika, tajno oružje psihijatara: Kako da dobijete sve što želite bez imalo muke!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Treba da pregovarate o plati, recimo. Osećaji napetosti, neizvesnosti, neprijatnosti i nervoze sasvim su normalni.

Da bi pomogli svima koji ne znaju da se izbore sa ovakvim situacijama, naučnici sa Prinstona u saradnji sa brojnim psiholozima i psihijatrima, su na osnovu istraživanjapredložili isproban način da se pregovori okončaju kako želite.

Ono što savetuju je pažljivo odabrana paleta gestikulacija. Dakle, najbolji uspeh se postiže govorom tela (bolje od hiljadu reči, kako kažu). Kako?

 

Prvo, imitirajte osobu sa kojom pregovarate, oponašajte njegov govor tela. Ovaj ’kameleon efekat’ donosi neverovatne rezultate – stvara prijateljsku atmosferu i velike su šanse da dobijete šta želite. (Ali, pazite da ne imitirate neprijateljske signale. Nekada je socijalno inteligentnije ne imitirati.)

Ne tresite nogom. Noge su najveći deo vašeg tela i ako njima pokazujete nervozu, to neće ostati neprimećeno. Vaše će telo tako reći da ste izuzetno nervozni i nesigurni. Zato, priljubite noge i šake položite na krilo i sve će biti u redu.

Ne dirajte vrat. Sklonite ruke sa vrata. Vrat je veoma osetljivi deo tela gde se nalazi veliki broj nervnih završetaka. Dodirivanjem vrata pokazujete da ste nervozni, napeti, da vam je skočio pritisak i da verovatno lažete. Pre svega, vaše telo šalje signale da ste nesigurni. (Ovo je signal kojem posebnu pažnju poklanjajuFBI agenti.)

 

Obavezno je čvrsto i sigurno rukovanje. Nikako ne smete da se rukujete kao da će sagovorniku vaša šaka iskliznuti svakog časa. Kada se čvrsto rukujete, vi zapravo kažete: Ja sam ekstrovert, komunikativan sam, spreman da pokažem svoje emocije (što je dobro da drugi znaju).

Skinite sa lica namršten izraz. Kada ste namršteni, vašem mozgu šaljete poruku da je situacija u kojoj ste veoma teška i napeta i on odgovara tako što u krv šalje „hemiju stresa“ i vi se onda i ponašate kao da ste pod velikim stresom. Ovako razgovor neće proteći kako biste želeli.

I, ono što sigurno uspeva je „dva minuta moćne poze“. Pre nego što se pojavite na razgovoru, osamite se i ispravite svoje telo, izbacite grudi, blago raširite stopala i ruke podignite iznad glave kao da ćete se istegnuti. Ostanite ovako dva minuta i dišite. Mnoga istraživanja su potvrdila da namensko forsiranje ovakve“moćne poze“ zaista čini da se osećate moćno i puni samopouzdanja što će vam za pregovore o plati ili nečemu vama važnom trebati više nego išta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €