Kako se Amanda vjenčala s duhom starim 300 godina

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Amanda Sparrow Parge (46) početkom godine se vjenčala s 300 godina starim duhom gusara s Haitija. Vjenčao ih je šaman na brodu u međunarodnim vodama, nedaleko od irske obale.

Irkinja, kojoj su dosadili stvarni muškarci, tvrdi da je njihova veza trajala dvije godine prije nego što su je odlučili okruniti brakom. Duha Jacka Sparrowa ‘upoznala’ je 2014. godine, kada se on odjednom pojavio pokraj nje dok je ležala u krevetu.

Objasnila sam mu da baš i nisam tip za seks bez obaveza s duhom i da želim da naš odnos postane ozbiljna veza. Htjela sam veliko, tradicionalno vjenčanje, bijelu vjenčanicu. To mi je bilo jako važno.

Umjesto Jacka, sudbonosno ‘da’ izgovorio je Amandin osobni vidovnjak. Kako mladoženja nije mogao biti fizički prisutan, mladenka je njegov vjenčani prsten nataknula na crvenu svijeću. Govorila je kako joj je suprug srodna duša i da imaju savršenu vezu. Platila je 6000 funti za promjenu prezimena u Sparrow.

Osim promjene imena, dala je napraviti iste tetovaže, ugradila zlatne zube i napravila dreadlockse kako bi što više sličila liku kojeg je za potrebe filma utjelovio Johnny Depp. Nakon temeljite transformacije, jedno je vrijeme povremeno radila kao imitatorica glavne zvijezde filma, pirata Jacka Sparrowa.

Tvrdila je da im je i seks odličan i da njihov spiritualni odnos nema nikakve veze s masturbacijom. Objašnjavala je da postoji naziv za ljude koji se seksaju s duhovima – to se zove spektrofilija. Rekla je da ona postoji hiljadama godina, samo o tome nitko ne govori.

– Misionarska poza je vjerojatno najbolja za početnike jer je tako najlakše osjetiti težinu pa tek onda eksperimentirati dalje. Intenzivno osjetite sve što vam duh radi, a i on osjeti ono što mu vi radite – objasnila je u videu kojeg je objavila na društvenim mrežama.

No, bračna sreća nije bila dugog vijeka. Amanda je ubrzo shvatila da njihov odnos baš i ne funkcionira, javlja Irish Mirror.

Kada za to dođe vrijeme, otkrit ću više o svemu što se dogodilo. Sada samo želim upozoriti ljude da budu vrlo oprezni kada se petljaju s svijetom duhova. To nije nešto s čime se treba igrati…

U oktobru se preselila u Belfast, živi sama u malenom stanu i objavila da je aseksualna.

– Oduvijek, od najranije dobi, znala sam da sam drugačija – zaključila je.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €