KAD LJUBAV ZAKUCA: Brojevi znaju kakvog partnera trebate

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Saberite sve brojeve godine i kada svedete na prost broj znaćete koji vam je generacijski broj.

Znate li da u generacijskom broju piše kakvog partnera želite? Generacijski broj je broj godine vašeg rođenja. Saberite sve brojeve godine i kada svedete na prost broj znaćete koji vam je generacijski broj.
Na primjer: 1986 = 1+9+8+6 = 15 = 1+5 = 6

JEDINICA

želi inteligentnog partnera sa kojim može o svemu da razgovara, poželjno je da bude i inteligentniji od nje same, jer vole da uče nove i nepoznate stvari. Nikako ne smije da bude tvrdoglav i isključiv, to ne trpe. Mora im biti i oslonac i podrška. Cijene dobre govornike, ali ako se gramatički nepravilno izražavaju, tu je kraj. Žele mirnu ljubav bez velikih oscilacija.

DVOJKA

reaguje isključivo na emociju. Treba im emotivan partner koji će bez ustezanja, i pokazivati i izgovarati ljubav, i emociju. Dvojke vole da im se govori, da ih uvjeravaju u postojanje emocija, da im se njeguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih svojom pažnjom, ljubavlju i nježnošću obavije satenom u najljepšoj boji.

TROJKA

očekuje bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera, mada je to malo utopijska želja, napraviće mu bajku od života. One, Trojke, to mogu i hoće bez zadrške da daju, samo u slučaju da to i dobiju. Teže idealu.

ČETVORKE

žele partnera sličnog sebi. Na prvom mjestu žele odgovorno i tradicionalno biće. To mora biti častan partner, vrijedan i radan, na koga se mogu osloniti bez rezerve, koji će visoko cijeniti njihove osobine. Preziru neuravnotežene odnose, žele da znaju na čemu su i kuda to vodi.

PETICE

vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. One koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja, samo nek’ nije dosadan. Žele da uz partnera otkrivaju sve životne radosti, vole smijeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Daće maksimum od sebe pravom partneru.

ŠESTICE

estete, i zato žele šarmantne i lijepe i poželjne partnere. Naravno, da samo njima pripadaju. Traže davanje u ljubavi, pažnju i erotiku, to im je važno. Žele da im partner pruži sve blagodeti za dobar život. Žele brak, stabilnu finansijsku situaciju, lijepo uređen dom, djecu, bogat društveni život i harmoniju koja im je veoma potrebna.

SEDMICE

žele natprosječno inteligentne partnere sa kojima mogu da analiziraju i vode filozofske razgovore, jer su i same takve. Opredeljuju se za izrazite intelektualce, filozofe, i čak za visoka sveštena lica. Partner im mora dati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti.

OSMICE

žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslanac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice, žele alfa partnera koga će poštovati, ali ne i despota.

DEVETKE

žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog svijeta, i više od toga. Kako su Devetke jako zatvorena bića, žele partnera kome mogu da se otvore i koji neće zloupotrijebiti njihovo povjerenje. Boje se izdaje pa im je potreban partner koji će im biti lojalan. Kako su Devetke esencija ljubavi, potreban im je neko ko je potpuno isti kao oni, sa istim stavovima i potrebama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €