Jedan horoskopski znak lomi srca gdje god se pojavi

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Jednom znaku horoskopa gotovo ništa nije sveto.

Ovan

Ovan je lovac i kao takav jednostavno ne može da se odupre svojoj prirodi. Čak i kada je sretno oženjen on će da flertuje jer to je jače od njega. To flertovanje najčešće se završava ljubavnom avanturom. Ako se ludo zaljubi, moguće je da ostane vjeran – bar neko vrijeme.

Bik

Bikovi su najvjerniji znak Zodijaka. U stanju je čak i da toleriše preljubu supružnika. Bik će učiniti sve da njegov brak uspe, čak i po cijenu poniženja. Međutim, može da se desi da Bik odjednom izgubi strpljenje…

Blizanci

Blizanci su dvolični, tj. imaju dvostruku ličnost i veoma su nestabilni u partnerskim odnosima. U stanju su da počine nevjeru samo kako bi drugima pokazali kako su zavodnici. Blizancima je svakodnevno potrebno uzbuđenje i zbog toga su u stanju da prevare partnera.

Rak

Rak voli kratkotrajne i burne ljubavi i jednostavno nije pristalica braka. Čak i kad uđe u brak, flerta se neće odreći. Međutim, za prevaru nisu sposobni. U braku su vjerni do groba.

Lav

Lav odiše muževnošću. On je čist šarm i samouvjerenost. U njemu se bore dvije ličnosti: da ostane vjeran ženi koju voli i želja da pokaže da može opet da “lovi”. Ovdje često presudi supruga: ako je ona hladna, Lav će je prevariti, a ako tu postoji vatra i ljubav – zauvijek će je voljeti!

Djevica

Muškarac u znaku Djevice jednostavno nije stvoren za prevaru. Učiniće sve da ostane u braku, ali ako želi da se osveti supruzi pristaje na prevaru. Međutim, njegova ljubavnica će znati zašto je on ušao u vezu sa njom. Kada se muškarac Djevica razočara u ženu, on je napušta i nikad nema volju da se pomiri sa njom.

Vaga

Muškarci Vage su pohotni, ne mogu da žive bez intrige, bez ljubavne igre, pogotovo ako je začinjena izdajom. Vagu lomi strah da će ih supruga napustiti, ali i da će ih prevariti. Ako muškarac Vaga naiđe na žensku osobu koja je u stanju da ih zavede, neće joj odoljeti bez obzira na sve.

Škorpija

Škorpija će dugo da uživa u momačkom životu, da ima mnogo djevojaka. A kada se oženi – to je to! Oženjeni Škorpija je primjer pravog porodičnog čovjeka.

Strijelac

Strijelac živi za uzbuđenje! One je pravi kazanova. Neće da propusti ni jedno udvaranje, ni jedan flert. Ovo je znak u zodijaku koji se najviše puta ženi i razvodi.

Jarac

Jarac voli iskrenu vezu bez obmane i izdaje. Jarac nikad ne pomišlja na izdaju. Ali jedino može da razmišlja o istoj ako je oženjen hladnom i nezainteresovanom ženom.

Vodolija

Vodolija je nestabilan partner. U stanju je da zbog malo flerta sa strane napusti dom i porodicu. Niko nije ni svjestan koliko je nestalan ovaj znak. Samo izuzetno orginalna i nevjerovatna žena može da zadrži Vodoliju pored sebe.

Riba

Ribe su velike marionete. Zavodljiva i opasna žena može lako da ih namami u krevet. Jednostavno, Ribe će zbog ljubavi i trenutne želje da prevare suprugu bez razmišljanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €