Iz prakse bijelog maga Ade Sarajlije: SRBIJA JE PUNA ČAROBNJAKA, A MENE JE SPASIO SARAJLIJA ADO

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kad se ljubavna nafaka blokira, onda završiš u šetnji s kućnim ljubimcem, a drugi se udaju i slave! Tragajući za spasonosnim rješenjem obišla sam mnoge adrese, davala dinare i eure ali, zalud sam rasipala novce. Tek mi je krenulo na bolje nakon tretmana kod bijelog maga Ade Sarajlije

Na alternativnoj sceni, astrolog, numerolog, duhovni vodič i bijeli mag Ado Sarajlija prisutan je već godinama. Po tradiciji dugoj više od 200 godina i po nasljedstvu predaka, Ado Sarajlija uspješno skida crnu magiju, otkriva je te rješava sve vaše probleme. Njegov rad hvale mnogi, a u nastavku pročitajte kako je ovaj čarobnjak razriješio i pomogao stabiliziranju situacije u još jednoj ljudskoj drami. Kroz priču su nas naizmjenično vodili Ado Sarajlija i Svetlana Seka D. iz Šapca.

– Fakultetski sam obrazovana osoba, akademski građanin, materijalno i stambeno situirana, lijepa, zgodna i što je takođe bitno, nisam namćor. Nije postojao dakle apsolutno nijedan razlog zbog čega ja nisam mogla imati momka, udati se i uživati u širenju porodice. Ali ipak, postojao je – crna magija – uvodi nas Seka u svoju priču.

Sve je počelo, saznajemo, još za vrijeme studija, kada je naša sagovornica preko hrane i pića dobila sihir od svojih najboljih prijatelja.

Halucinacije i čudna lupkanja po kući

– Ja to tada nisam znala, već sam za sve svoje tegobe, a bilo ih je bezbroj, spas tražila kod ljekara. Imala sam razne psihosomatske smetnje, a najgore su mi bile halucinacije. Osim toga, morile su me glavobolje, gubitak snage i apetita, želučane tegobe. Čula sam i neka lupkanja po kući što mi je bilo užasno jezivo. Uglavnom, život mi se sveo na nulu – prepričava Svetlana.

– Njoj je urađena takva magija da ona sama od sebe nikad ne bi ni posumnjala o čemu se radi niti bi otkrila uzrok nevolja – dodaje bijeli mag Ado Sarajlija.

No, čudno kćerkino ponašanje bilo je veoma indikativno za Svetlaninu majku. Ona je bila ta koja je posumnjala na crnu magiju.

– Znate kako je, Srbija je puna čarobnjaka. Svaka kuća ima po jednog ili svaka druga. Kao što je u Bosni normalno da se pije kafa izjutra, u Srbiji je normalno da se izjutra rade neke čarolije. Za svoje dobro, a za tuđe zlo. Tako sam ja mnoge obišla. Davala dinare i eure ali, zalud sam rasipala novce. Niti mi se zdravstveno stanje poboljšavalo niti ljubavno.

Odbjegle mladoženje

– Naime, zbog svoje sam ljepote bila privlačna muškarcima, ali, sve te veze bi brzo pucale. Dvije su došle do matičara pred kojim sam u zadnji čas ostajala sama da stojim. Umjesto momka, ja sam u šetnju vodala cuku, našeg kućnog ljubimca. A vrijeme je neumitno teklo – prisjeća se sa sjetom Svetlana.

A onda njeno lice ozari veliki osmijeh. Jer, razloga za sjetu više nema. Prije nešto malo više od godinu dana, Svetlanina majka je u Auri čitala o Adi Sarajliji. Vođena nekom nevidljivom silom, njena je ruka posegnula za telefonom i okrenula Adin broj.

– Sarajlija je detektovao da su kod mene prisutne razne fobije, a da sam osim toga izrazito zdrava te da su mi u hrani i piću najbolji prijatelji “skuhali” magiju. U odnosu na njih, ja sam dosta bila postigla. Studirala sam i paralelno radila, putovala svijetom, imala momka i auto, čak i vlastiti stan. Ljubomorne duše to nisu mogle podnijeti. Tako su mi nanijeli veliko zlo koje me pratilo 15 godina. Na koncu, u 34. godini života i ja se udajem i evo čekam dijete zahvaljujući moćnim metodama i ritualima bijelog maga Ade Sarajlije.

– 40 dana je radio na čišćenju moje duše, odblokirao mi je ljubavnu i sve druge vidove nafake. Dao mi je na kraju svoju hamajliju i time sam konačno stala u red normalnih i zdravih ljudi. Nikad više mi se ništa nije priviđalo, nestali su strahovi, bolovi…sve negativno…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €