Istinite priče: KAKO JE VIDOVITA BEBA spasila Šemsin brak i razotkrila ZAOVINE OPASNE NAMJERE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ispostavilo se da moja jetrva stvarno jeste zločesta, ljubomorna i pakosna žena. U želji da uništi moju porodicu godinama je lagala svome bratu, a mome mužu, predstavila me u lošem svjetlu, slala mu anonimne SMS poruke o meni i spletkarila na sve moguće načine. Čak je pod pragove u našoj kući stavljala čudne zamotuljke, a zemlju s groblja u teglu sa cvijećem ispred ulaznih vrata

Kada sam se prije petnaest godina, udala za svog supruga, bila je to kruna desetogodišnje ljubavi i zajedničkog života. Udavši se, prihvatila sam suprugovu sestru i brata kao svoju vlastitu porodicu. Mojoj sreći nije bilo kraja: imali smo predivne kćerke, podigli smo zajedničkim snagama unosan privatan posao. Mislila sam da je moj život lijep. Međutim, istina je bila drugačija.

Infarkt

Nad mojim brakom i životima mojih najmilijih zaova i njena tetka godinama su plele svoju opaku mrežu, a ja sam bila slijepa pored zdravih očiju, i nisam ni slutila šta se događa. Pravi pakao je počeo kada se zaova rastavila od svoga muža i vratila u zajedničko domaćinstvo. Od tada kao da su sve nesreće ovog svijeta svalile se na naša pleća i kuću. U kratkom vremenskom periodu moj muž je dobio infarkt i jedva preživio, kćerke su se rastale, posao je krenuo silaznom putanjom, moj je brak bio pred raspadom, a ja nemoćna i očajna.

Iako se, za liječnike oporavio, moj muž je i dalje bio bolešljiv. Bukvalno se sušio. Pri tome je bio jako nervozan, agresivan, drzak. Imala sam osjećaj da sam mu ja glavni grivac za sve nevolje. To mi je u nekoliko navrata čak i priznao. Moje mu suze nisu ništa značile. Nisu pomagale!
Trebalo mi je puno vremena da se priberem i da sredim misli, da učinim bar jedan ispravan korak ili zaustavim naš bračni sunovrat u ponor bez dna. Nisam uspijevala smirenošću, nježnošću, ljubavlju, pažnjom…. Liječnici nisu imali ništa opipljivo u dijagnozama, tako da sam se okrenula alternativi.

Lažni SMS

U potrazi za pomoći stupila sam u kontakt sa Iscjeliteljkom Bebom. Da mi ona nije prikočila upomoć, ko zna da li bi mene danas i bilo među živima ili normalnima. O tim vremenima ne smijem ni govoriti, svaka pomisao na njih baca me u duševnu provaliju.

Iscjeliteljka Beba ispričala mi je sve – ko je kriv za moje probleme i zbog čega mi jetrva želi nanijeti zlo, a sve što je rekla bila je istina. Tek tada mi se razbistrilo u glavi.

Ispostavilo se da moja jetrva stvarno jeste zločesta, ljubomorna i pakosna žena. U želji da uništi moju porodicu godinama je lagala svome bratu, a mome mužu, predstavila me u lošem svjetlu, slala mu anonimne SMS poruke o meni i spletkarila na sve moguće načine. Čak je pod pragove u našoj kući stavljala čudne zamotuljke, a zemlju s groblja u teglu sa cvijećem ispred ulaznih vrata.

Iscjeliteljka Beba nam je davala upute kako da se oslobodimo tih sihira i mračnih dokaza djelovanja moje jetrve. Dobili smo zaštitne hamajlije, učenu vodu, a ona je učeći Kur’anske molitve molila za zdravlje moga muža i povratak ljubavi i harmonije u našu kuću.
Tih dana naša jetrva je postala druga osoba. Gubila se, njene su oči gledale nas nekako drugačije. Nakon prvog povratka sa Bebinih tretmana dočekala me je u kući kao da je vidjela vanzemaljca. Ništa joj nisam govorila. Nije ni ona meni!

U slijedećim danima borbe zla i dobra u našoj kući, jetrva je izgledala veoma loše, čudno se ponašala i sve manje je vremena provodila sa nama. Vrlo brzo je odlučila da se preseli kod tetke. Od tada tama i bol nestali su iz života moje porodice, a vratili su se mir, sreća i zadovoljstvo. Nakon šet godina nedavnio Ramazanski bajram, nakon šestogodišnje patnje, bio je prvi koji sam provela u duhovnom i emocionalnom miru i bračnoj sreći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €