Istina o braku Jovanke i Josipa Broza Tita: Nesretna i hladna zajednica, puna suza i ucjena!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrologinja Azra Dramalija izradila je natalnu kartu Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke. Akcenat je stavila na njihovu bračnu zajednicu. Pročitajte kako je kombinatorika brojeva i planeta osudila ovaj brak na propast i prije nego je sklopljen

Josip Broz Tito (Kumrovec, 7. 5. 1892.) i Jovanka Budisavljević (Pećane, 7. 12. 1924.)

Upoznali su se za vrijeme drugog svjetskog rata. Nakon rata, Jovanka Budisavljević dolazi u Titovu rezidenciju, da obavlja posao domaćice, a 1952. godine postaje Brozova četvrta supruga.

Josip Broz i Jovanka Budisavljević su imali najduži brak od prethodna tri braka koja je sklopio Tito. Po navodima poznavaoca i historičara, bračna zajednica između Tita i Jovanke je bila nesretna, hladna te puna nerazumijevanja između supružnika.

U natalnoj karti Josipa Broza postoje aspekti koji ukazuju na jaku porodičnu ljubav, partnerka postane dio njegovog života i srca, tek kada postane njegova supruga i majka njegove djece. Brak s Jovankom je imao svoje svijetle trenutke. Ona ga je privlačila sa svojom predanosti porodici (poznato je, da je brinula za svoju braću i sestre nakon smrti roditelja), patriotizmom i nježnošću.
Josip Broz zbog utjecaja Marsa iz Vodenjaka bio je nepredvidljiv. Privlačili su ga noviteti, promjene i novi ljudi, tako je bilo i sa ženama. Jovankin Mjesec u Biku joj je darovao strpljenje koje je bilo ključno za održavanje ovog braka.

Brak dugogodišnjeg predsjednika je bio prepun napetosti i netrpeljivosti između partnera. Dupla opozicija nestrpljivog Urana sa porodičnim Mjesecom ukazuje na česte negativne promjene u osjećajima, ponašanju i tretmanu partnera. Jovanka je bila žrtva ovog braka. Prečesto je bila obmanjivana ili ucjenjivana (opozicija Titovog Neptuna i Plutona s Jovankinim Suncem) sa strane Josipa Broza, upravo te obmane su dovele do lične stagnacije i njenog nezadovoljstva.

U komunikaciji su se mogli složiti samo oko malog broja tema, imali su različite interese, želje i zahtjeve. Jovanka, kao mirnija osoba je bila osoba koja se prilagođavala dominantnom partneru. Ovim brakom su često tekle suze; Jovankin Mars i Uran iz znaka Riba, ukazuju na izolaciju, povlačenje i traženje smiraja u osami. Imala je svoje tajne, od kojih je bila prisutna i predanost religiji, što nije smjela priznati mužu tadašnjem predsjedniku i nosiocu političkog sistema u kojem religija nije poželjna.
Konjukcija Saturna i ljubavi naklonjene Venere govore, da ga je ipak voljela i gajila nadu da će na kraju pripadati samo njoj.
Ovaj brak je bio osuđen na propast i prije njegovog početka, kao i svi Brozovi brakovi i ljubavne veze.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €