I DATUM VJENČANJA IMA UTICAJA NA BRAČNU HARMONIJU

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako je numerološki broj vašeg braka 3, riječ je o bračnom dogovoru sa mnogo interesam 4 – vas je spojila subina na vjernost do groba, 9 – sve za ljubav i brak

Sve odluke koje parovi donose o njihovom budućem zajedničkom životu vrlo su važne. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma vjenčanja takođe nije zanemarljiva. Zaboravite na subotu i vremensku prognozu, jer numerolozi tvrde da datum izricanja sudbonosnog “da” određuje zajedničku budućnost. Otkrijte svoj broj i saznajte kakav vas brak čeka.

 

Evo kako doći do numerološkog broja. Saberite mjesec, dan i godinu u kojima ste se ili ćete se vjenčati, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Naprimjer: ako je datum vjenčanja bio 12. 6. 1999. tada sabirate 1+2+6+1+9+9+9 = 37. 3+7 = 10 ., 1+0 = 1.

1- Romantičan i nježan par

Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno povjerenje. Izbor datuma vjenčanja čiji je zbir 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nježan par. I vaš susret je bio vrlo romantičan, a zabavljanje nezaboravno. Prije nego što ste se odlučili za brak, analizirali ste jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspije.

2- Djeca su jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mjesec. Ako se odlučite za datum koji daje broj 2 moguće su dvije krajnosti. Ili želite vjenčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju.

Vrlo važan sastojak za uspjeh braka je emotivna zrelost oba partnera, a glavni razlog za vjenčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom. Moguće je čak da su u ovom slučaju djeca i jedini razlog za ulazak u brak.

3- Brak iz interesa

Vjenčani dan sa brojem 3 savršeno odgovara bračnom dogovoru sa mnogo interesa. Ipak, ako od braka očekujete mnogo, taj vam broj garantuje razočaranje.

Ova je veza pod vladavinom Jupitera, u njoj će biti mnogo dece. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

4- Vas je spojila sudbina

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su izabrali datum kome je zbir 4 vrlo su detaljno razmišljali o odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su odmjerili svako “za” i “protiv” ove važne odluke. Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum vjenčanja znači vjernost do groba.

5- Komunikacija je na prvom mjestu

Ako ste izabrali ovaj datum za dan vjenčanja, znači da vam je najvažnija kvalitetna komunikacije s partnerom. Ova veza se uspješno bori protiv dosade, dosta ćete putovati. Mladi parovi, koji su se rano vjenčali, pravi su primjer ovog braka kojim vlada Merkur.

6- Brak je najvažniji za vas

Za svoju bračnu zajednicu dobili ste blagoslov Venere. Ljubav, nježnost, mir i sreća su obilježja ovog braka.

7- Promjene plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može da znači greške i ne baš mudre odluke. Obje strane ove bračne zajednice zahtijevaće izvjestan nivo slobode. Za ovaj dan često se odlučuju osobe različitih uvjerenja, vjere ili nacionalnosti. Broj sedam označava iznenađenja u svakodnevici.

8- Seks je važan dio vaše bračne sreće

Želite da budete složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumiju pogledima, bez riječi, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

9- Ljubav sve pobjeđuje

Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na bijeg od kuće. Moguće je i da je riječ o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode. Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €