Glumice Della Reese i Tori Spelling o iskustvu sa paranormalnim: Mrtvi brinu o živima!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

I, evo nas opet u Holivudu. Zaista, čini se da osim što se silno zabavljaju stičući milione i milijarde svojim glumačkim, pjevačkim i drugim talentima, oni ne mogu izbjeći jedan drugi svijet – svijet paranormalnog. Naprosto, da se čovjek zapita zašto baš njih u tolikoj mjeri napastvuju duhovi. Da im ovi možda ne duguju svoj uspjeh?

Lela Riz, poznata nam kao Tes iz “Dodirnuta anđelom” – u stvarnom se životu zaista susrela s anđelom. Bio je to anđeo zaštitnik, a javio joj se u vidu njene pokojne majke.

– Bilo je to ovako. Nalazila sam se s kćerkicom u našoj kući. Bile smo same. Odlučile smo plivati u našem bazenu. Onda sam odlučila da je dosta plivanja pa sam pošla u kuću po peškire. Ne znam ni sama kako, ali, zaletila sam se u zatvorena balkonska vrata. Staklo se rasulo svukuda, a ja sam pala. Kad god bih se pokušala osoviti na noge, ustati, skliznula bih ponovo na ono staklo. Sva sam bila od krvi, mislila sam da mi je tu kraj.

– Čula sam kćerkicu kako me doziva, plače. Jednostavno nisam mogla ustati. Zavapila sam ka nebu:

– “Gospode, pošalji nekoga da mi pomogne”!

Majka-anđeo

– I dok sam to izgovarala, osjetila sam nečiju ruku kako me diže sa tog stakla i nosi ka travnjaku. Osjetila sam poznati miris ljiljana i vanile, miris moje majke. Znala sam da je to bila ona. Čula sam i glas:

– “Bićeš u redu, biće sve u redu”.

Narednih nekoliko dana, Dela je bila u bolnici. Ljekari su joj se borili za život. Nisu vjerovali da će preživjeti. Previše je krvi izgubila.

– Uprkos teškoj situaciji, ja se nisam plašila. Znala sam da se majka brine o meni. I zaista, meni je bilo dobro. Preživjela sam. Gospod mi je poslao moju majku da mi pomogne, spasi me – priča je poznate glumice Dele Riz.

Glumica Tori Spelling (40) pokušala je stupiti u kontakt sa svojim preminulim ocem, Aaronom Spellingom (televizijski producent, glumac, pjevač, plesač koji je napravio više od 200 uspješnih produkcija počevši s Zane Grey i legendarnom Dinastijom pa sve do Beverly Hills 90210, Melrose Place, Čarobnice, The Rookies, Charlijevi anđeli, The Colbys, Twin Peaks, S.W.A.T., Sunset Beach, “.) No, njen je pokušaj prekinuo duh preminule glumice Farrah Fawcett. Prema Torinom kazivanju, duh je presreo duha.

Prizoveš jednog, dođu dva

“Farrah Fawcett se jasno i glasno pojavila prilikom seanse, iako nismo nju prizivali”, izjavila je Tori Spelling.

Holivudska glumica obratila se za pomoć slavnom mediju Johnu Edwardu jer pokušava stupiti u kontakt sa svojim preminulim ocem Aaronom Spellingom, no u seansu se umiješala pokojna glumica.

“I za Johna je to bio poprilično čudan trenutak, rekao je da mu se tako nešto još nije dogodilo, ispričala je glumica.

Kako je Tori objasnila, Farrah Fawcett, koja je preminula 2009. godine, htjela je da Tori prenese poruku njenoj porodici o tome kako je.

Slijedeći želju Farrah Fawcett, Tori je napisala pismo za njenog bivšeg partnera Ryana O’Neala s kojim preminula glumica ima sina Redmonda O’Neala.

“Nadam se da će shvatiti što sam mu htjela reći, a ne da će pomisliti kako sam šašava”, rekla je Tori.

Glumičin otac preminuo je 2006. godine. Imao je 83 godine. Tori u posljednje vrijeme proživljava razne drame. Strani su mediji naveliko pisali o glumičinim finansijskim problemima, a navodno je i njen brak sa suprugom Deanom McDermottom, s kojim ima četvero djece, u krizi zbog njegovog preljuba.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €