EZOTERIJSKI PREGLED  2020. GODINE:  Šta nam donosi prestupna godina: Lepoj Breni ništa dobro, Siriji spas od Rusije, Crnoj Gori raspad!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nastupajuća 2020. godina je prestupna, a takve godine nam uvijek donesu neku novinu ali i neke neočekivane stvari, neke nove početke takođe. Ova godina ostaće dugo – dugo zapamćena jer donosi dosta toga kako negativnog, tako pozitivnog.

Vijekovima unazad prestupne godine svijetu ali i pojedincima mnogo toga donesu i predskažu, mnogo globalnih ali i pojedinačnih promjena su donijele, mnogo toga ušlo je i u istoriju. Naime svaka četvrta godina kalendarski je prestupna godina,  prestupna godina je svakako drugačija od ostalih jer šta počne prestupne godine to traje dugo vremena.

I kalendar se čak prestupne godine mijenja, stoga februar ima 29 dana a ne 28 kako smo navikli. Mislite da je to još jedna slučajnost – ako tako mislite, razmislite još jednom, pa i dva puta ako treba.

Nema nikakve sumnje a ni dileme da će ova prestupna 2020. biti jako turbulentna i napeta. Kako kod nas tako više u svijetu. A mi kako bi drugačije, počnimo redom.

TREĆEG SVJETSKOG RATA NEĆE BITI Da počnemo prvo od Evrope, kako bi bolju sliku analizirali kada dođemo na naše prostore. Mnogi vidovnjaci i analitičari govore o pripremi Trećeg svjetskog rata i da je to neminovno. Ja vam odgovorno tvrdim da hvala Gospodu do toga neće doći ni sada ali ni u bliskoj budućnosti.

Daleko od toga da neće biti huškanja i sporadičnih napada  ali na globalnom svetskom nivou biće  ako mogu reći mirno mada mnoge države imaće jake unutrašnje problem koje će dovoditi do destabilizacije u tim zemljama.

EU polako ali sigurno gubi jačinu i svima će biti jasno da EU propada i da će  se rasformirati.

Veliki je problem u svijetu, naročito kod nas na našim prostorima što smo dozvolili da izgubimo tradicionalnu vrijednost stoga i padamo sve više. Upravo zbog toga apelujem da se svi mi vratimo makar dijelom jednim na taj tradicionalni put. Jer upravo taj put je put sigurnosti i napretka.

SIRIJSKA KRIZA Ali koliko vidim to se na žalost neće desiti, ne u skorije vrijeme. Kada je u pitanju sirijska kriza, Rusija  će im pomoći da se ta kriza brzo završi, Sirija će tada stati uz Rusiju. Zapad će pomoći teroristima da  pokrenu nemire u Jordanu i Libiji tu će mnogi nedužni stradati, posebno žene i deca, jako puno terorističkih napada će biti.

Umjesto jenjavaju sukoba na Bliskom Istoku samo će se pojačavati i tome za sada nema kraja. Dakle Bliski Istok će kuhati još duži vremenski period. Sjedinjene Američke Države ne stoje baš tako dobro kao što plasiraju mediji. I u toj velesili vlada unutrašnji haos, što će izaći na vidjelo za par godina tek kada dođe dan njihove podjele.

TRAMP ZADRŽAVA POZICIJU U bibliji piše – KAKO SIJEŠ, TAKO ĆEŠ I POŽNJETI. Na izborima u ovoj zemlji Tramp nastavlja još jedan mandat. Ovo sam naglasio samo za SAD-e, a u nekim od mojih narednih predviđanja govoriću opširnije. Škotska je u veoma teškoj poziciji jer se bori za slobodu, tj. otcjepljenje kako bi postala samostalna  priznata zemlja.

Velika Britanija koja je izašla iz EU i koja je pokrenula rascjep same te unije suočiće se sa kratkotrajnim problemima kako ekonomskim, tako i trgovačkim, mnogi će izgubiti svoja radna mjesta a neki  će napustiti ovu oblast. Ali sve je to zaslugom EU. Sva sreća da će se ubrzo sve vratiti na svoje mjesto. U Evropu stižu dodatni nemiri, pad standarda, povećani troškovi i to će donijeti demonstacije.

Francuska neće imati mira, demonstracije, unutrašnji nemiri ali i teroristički napadi. Napadi terorista biće i u Njemačkoj ali i u SAD.

Balkan će biti malo mirniji za sada ali taj mir je prividan jer vibracije su uveliko i na ovom prostoru. Kada je u pitanju EX YU i Srbija , e tu se tek ne zna ko, šta, sve je tako zamršeno da ni sami oni ne znaju  kako su upali u takvo stanje. Hrvatska upada u tešku situaciju, čeoni ljudi koji vode državu naravno pričat će drugu verziju, no istina je nešto sasvim drugo.

Bosna i Hercegovina imaće tešku godinu, poskupljenja će biti, a plate ostaju zamrznute, a nekima i smanjene.

Slovenija  neće imati nekih posebnih dešavanja dok je Makedonija u opsadnom stanju. Teška politička i ekonomska situacija će i dalje biti na snazi. Albanci ni ove godine neće MKD ostaviti na miru.

Kada je Kosovo u pitanju, oni neće mirovati ali takođe neće imati veliki uticaj ni značaj u 2020.

CRNA GORA Crnu Goru očekuje veoma težak period ne samo u tekućoj godini već problem godinama će se umnožavati. Neće uspjeti da podijele crkvu onako kako žele ali narod će ostati složan i dalje. Taj pokušaj prave podjele neće dugo trajati, shvatiti će da ne može sve biti po njihovom.

Kao što sam govorio prije šest – sedam godina, Sveti Vasilije tj. njegove mošti će se vratiti kući, tamo odakle je i krenuo ali za sada ostaju tu gdje su. Kada to bude se desilo, a uskoro će, Crnoj Gori se ne piše ništa dobro. Doći će do malog građanskog rata i podjele države. Dio će se pripojiti Albaniji, dio Srbiji a manji dio  Hrvatskoj.

PRIRODNE KATASTROFE Prirodne katastrofe ove godine će zaobići Srbiju što ne možemo reći za SAD, Meksiko, Kinu, Vijetnam i dio istočnog svijeta. Zemljotres ove godine biće čest i po cijelom svijetu će drmati tlo.

LEPA BRENA NA SAMRTNOJ POSTELJI Godina 2020. odnijeće sa sobom i par svjetskih velikih imena. Na žalost i naša scena ostaće bez par velikih imena. Lepa Brena ove godine imaće problema sa zdravlje, najverovatnije je očekuje i bolnička postelja. Dragana Mirković, Jelena Karleuša i Ceca nizaće uspjehe. Na žalost ovo je zadnja godina Novaka Đokovića sa trijumfima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €