Crna magija: SVEKRVA JE SNAHU BESIMU SIHIRIMA ŽELJELA ODVOJITI OD SINA; ISCJELITELJKA BEBA JE SPASILA!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kao da je grom pukao u našu bračnu sreću. Kada sam zatrudnjela, pomislila sam da će me njegova majka napokon prigrliti, ali nakon tri mjeseca pobacila sam i moj se svijet srušio. Opet sam zatrudnjela i opet izgubila dijete, a moje je zdravlje bilo ozbiljno narušeno

Kada bi me neko upitao kada se moj život okrenuo naglavačke, ne bih znala, ali znam da sam godinama sve pripisivala nekakvoj “zloj sreći”. I tako sam zatvarala oči pred sve očitijim silama zla o kojima sam tek poneki put pročitala u štampi. Crna magija? Ma nemojte biti smiješni.

Nije li to nekakvo ljudsko praznovjerje mračnog srednjeg vijeka? Vjerujte – nije! Dio je to, nažalost, naše svakodnevnice, nešto čime se i dan-danas zli i dokoni ljudi bave kako bi naudili svojim bližnjima, ali i potpuno nepoznatim ljudima. Osjetila sam to na vlastitoj koži.

Čini crne magije

Udala sam se za mog Damira iz čiste ljubavi. Upoznali smo se na jednoj zabavi. Njegovi su bili iz okoline Kladuše, a ja sam rođena u Banjoj Luci. Za vrijeme rata izbjegli smo u Austriju. On je, također, sa još četvericom braće napustio Kladušu ratne 1994. godine. U tuđem svijetu sreli smo se, zavoljeli i započeli zajednički život. Sve je bilo idealno.

Slijedeće godine smo krenuli posjetiti njegov rodni kraj. Tamo je živjela samo njegova majka. Trebalo je da utvrdimo datum vjenčanja. Već prvi susret sa njom za mene je bio poput hladnog tuša – od mlakog stiska ruke, bez smješka i dobrodošlice do potpune nezainteresovanosti. No, dobro, mislila sam, moja svekrva je možda samo oprezna.

Damiru ništa nisam govorila, a kamo sreće da jesam, pogotovo nakon što je ona počela da živi sa nama u Bregencu nakon što smo se vjenčali!!!

Naši se odnosi nisu poboljšavali. Njemu je njegova majka bila ideal žene. Njoj je pak sve što sam ja radila bilo pogrešno – od kuhanja do boje zidova naše sobe, moje garderobe, mog posla trgovkinje. Sve češće smo se zbog nje Damir i ja svađali, počeo je noću sam izlaziti i vraćati se pijan i ljut. Nerijetko bi me i udario.

Kao da je grom pukao u našu bračnu sreću. Kada sam zatrudnjela, pomislila sam da će me njegova majka napokon prigrliti, ali nakon tri mjeseca pobacila sam i moj se svijet srušio. Opet sam zatrudnjela i opet izgubila dijete, a moje je zdravlje bilo ozbiljno narušeno.

Susret sa spasiteljicom

Jednog dana pod madracem kreveta pronašla sam klupko crnih dlaka, a slično klupko i na dnu ormara. Ispričala sam sve to prijateljici a ona se prestravila:

 Pa to ti neko baca sihir, crnu magiju! Odmah moraš potražiti stručnu pomoć, kazala mi je i pokazala mi Auru sa sličnom pričom iz Bebine prakse.

Pozvala sam Vidovitu Bebu telefonom.

– Osjetila sam svu snagu zla koje je sa svih strana okružilo ovu jadnu ženu – prisjeća se Beba prvog kontakta sa Besimom – Sihiri su bili toliko jaki da su preuzeli komandu nad njenim zdravljem, životnom srećom.

Sreća se osmjehnula Besimi tako što je, kako kaže, desila se nesreća u njenoj porodici. Sestra, koja je živjela u Sarajevu, doživjela je tešku saobraćajnu nesreću iz koje će jedva spasiti glavu. Zbog toga se nabrzinu spremila njoj u posjetu.

Tih dana posjetila je i Bebu.

– Odlučila sam se za najajaču terapiju, potpomognutu snažnim molitvama i duhovnim iscjeljivanjem koja je trajala gotovo pola godine. Nije bilo lahko, ali uspjele smo je pobijediti. Ona je nosila zaštitnu hamajliju i pila moju učenu vodu u Austriji, a ja sam Kur’anskim molitvama pokušavala otopiti svekrvino ledeno srce.

Besima kaže da joj se tih večeri svekrva redovno pojavljivala u snu i da joj je već tada bilo jasno ko je uzročnik svih njenih bračnih i zdravstvenih tegoba. Njen suprug nikada nije prihvatio njene riječi ozbiljno, i danas odbija pomisao da bi njegova majka mogla željeti zlo njegovoj ženi i djetetu.

– Važno je da je danas u našem braku sjajna atmosfera. Kada sam započela terapiju kod Bebe, najprije sam osjetila poboljšanje zdravlje, vraćala mi se snaga i volja za životom, a svekrva se odlučila vratiti u svoje rodno mjesto. Danas je teško bolesna. Proljetos sam zatrudnjela. U januaru naredne godine dobit ćemo naše prvo dijete, s trudnoćom je sve uredu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €