Chazz Palminteri, američki glumac i scenarist, oduvijek je želio sresti duha, a želja mu se i ostvarila: Duhovi uvijek kašlju po tri puta!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ispričao mi je i kako je njegov otac uživao u tome da mu sin glanca cipele, a takođe je imao običaj šetati unaokolo i nakašljavati se po tri puta. Zaista se sve poklopilo. Sreo sam Dominikovog oca, to jest, njegovog duha. Da, to sam oduvijek i želio i to mi se i desilo…

Chazz Palminteri, šezdesetdvogodišnji američki filmski glumac i scenarist, za sebe kaže da je oduvijek vjerovao u svijet paranormalnog te se i sam interesovao za duhovni svijet. Ovaj glumac, najpoznatiji po karakternim ulogama u nizu zapaženih filmova, među kojima se ističu “The Usual Suspects”, “A Bronx Tale” te “Bullets Over Broadway”, za koga je bio nominiran za Oscara, za najboljeg sporednog glumca, upravo je u Bronksu, gdje je i odrastao, dobio potvrdu svojih vjerovanja. A bilo je to ovako:

– Sa drugarima iz djetinjstva sam imao dogovor da, gdje god bili i šta god radili, ne zaboravimo naše drugarstvo. Tako je pao dogovor da se svake godine u januaru nađemo na zajedničkoj večeri. To smo i činili. Punih 25 godina smo se okupljali u “Đino” kafeu u Bronksu. Često nam se pridruživao i vlasnik Dominik.

Uglancane cipele

– Jedne večeri, prilikom našeg okupljanja, primijetio sam da je Dominik tužan, zabrinut. Nakon što se okončalo druženje, ostao sam s njim u kafeu da pokušam saznati o čemu je riječ. Krenuo sam u potragu za njim, a onda sam sreo tog čovjeka. Izgledao je…hm, kao da nije sa ove planete.

– Posebno upečatljive bile su njegove cipele. Blještale su toliko da su me zaslijepile.

– Povikao sam mu da restoran ne radi, da je zatvoren, a on se samo tri puta nakašljao i ponovio:

– Sve je u redu. Zatim je nastavio svojim putem.

– Utom se pored mene stvorio Dominik. Pitao me zašto i na koga vičem.

– Ispričao sam mu sve o čudnom starcu, a kod detalja o blještavim cipelama, Dominik je zaplakao. Tek tada mi ništa nije bilo jasno. A onda, sve se razjasnilo.

– Dominik me odveo u svoju kancelariju i prstom uperio ka zidu gdje je visio portret čovjeka kojeg sam maločas sreo u predvorju. Ništa mi opet nije bilo jasno.

Očevo odobrenje

– To je moj otac. Đino. Kafe nosi njegovo ime. On ga je i osnovao. Sada, došlo je vrijeme da prodam restoran. Dvoumio sam se ali, sad kad si mi rekao da si ga sreo i da ti je rekao kako je sve u redu, puno mi je lakše – ispričao mi je Dominik kroz suze.

– Dodao je da je njegovog oca koji je preminuo usljed srčanog udara – svako volio. Ispričao mi je i kako je njegov otac uživao u tome da mu sin glanca cipele, a takođe je imao običaj šetati unaokolo i nakašljavati se po tri puta. Zaista se sve poklopilo. Sreo sam Dominikovog oca, to jest, njegovog duha. Da, to sam oduvijek i želio i to mi se i desilo…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €